garšīgs ēdiens
Iesakiet kur Ogrē var pasūtīt garšigi klātu galdu uz jubileju ? Tā lai ēdienu atved uz mājām un uzklāj uz jubilejas galda. Varbūt kāds privāti klāj galdus mājās?Paldies jau iepriekš!
ogres prestižā
Esmu sūtījusi Lielvārdē pie Ligitas (kafejnīca Kantoris) vairākkārt, viņa atved pati, uzklāj, viss garšīgi un neplēš 9 ādas.
Daina Turkalnes iela
"Ilze", Brīvības ielā (pretī kādreizējam veikalam "Brīvība"). Banketu pieredze ar ilgu gadu stāžu!!!
Lielvārdē var : jā VAR vareni ! http://www.ogresbalss.lv/?p=3276
Ilze
Lielvārdē Kantoris...Lāčpl;esī ??
alla : Jā tur tā neko , garšīgi :) Agrāk šams bij virslaik vaļa ne tik uz banketiem bija vēl labāk:)
Gamma-Ā SIA klāj galdus un pieved klāt ir ļoti garšīgi un par labām cenām. Tel.nr. 29278981 Ņina.
Tiešām iesaku :)
nu Ilze jau nu gan nav garsiigi, tads ukis vien ir un kur nu vel ediens!!!! fuuuuuuuuuuuuuuuu
Lielvarde ir ok, es tik ceru ka ta ir ta pati, kas muzikas sola kafe ir
nu Ilze jau nu gan nav garsiigi, tads ukis vien ir un kur nu vel ediens!!!! fuuuuuuuuuuuuuuuu
Lielvarde ir ok, es tik ceru ka ta ir ta pati, kas muzikas sola kafe ir
to kika : Gamma-Ā ir tā , kas mūzukas skolas kafe
nu nevar taču ēdienu izdalīt no kopējās vietas atmosfēras.....tāpēc arī ILZE diemžēl...arī NIKO ni ni...varbūt vairāk saules?? malevs, jebšu policijas akadēmijā arī tāds netīrības piesitiens...tās picas arī jau kaklā sēž un prestižā nekāds prestižs nesanāk:), kur nu vēl lielveikalu ēdienu pārpalikumu vietās. Man jau laikam patīk mājās paēst. ā un vēl kaķīša dzirnavās ir laba brokastu ēdienkarte, kafija un superīga atmosfēra, vēl varētu būt čilī, bet nu tur atkal tāds masveidīgums un daugas lētums mazliet traucē