Senjorita Ku Ku
Pica tāda pati kā "Vairāk Saulēs" ...tik piegāde tagad 1.50Ls...zagļii :-////
Kur tāda ir ?
tur kur agrak bija vairak saules kurmaja
Tipa "Rebrendings" cik saprotu ne pārāk veiksmīgs pēc atsauksmes.
nosaukums atbilstoš,jo tās picas un vispārējais ir pilnīgs kukū.negaršigas tās picas.
ļoti garšoja tiramisu ,tieši uz akciju uztrāpiju :-)))
a tur tacu jauni saimnieki, varbūt arī kaut kas nav līdz galam ok, bet nu cerams, klienti viniem nepazudis.
jaunie saimnieki ?tas garais āksts ar to savu adīto cepuri ? :-DDD komõn ... nezinu gan vai tur kas labs sanāks
Janka, liecies mierā, tam garajam Portugālē ir savs restorāns, tā kā būs labi. Un vispār gaumīga vieta.
Man patika interjers. Stilīgi. Lai veicas!
Ļooooti garšīga pica ir tajā jaunajā picu studijā pie dzelzceļa! Vakar bijām izlūkos - brauksim vēl!
Juris : TAS nu pilnīgi neko nenozīmē , LATVIJA ir pilnīgi cita gaume un garšas prioritātēs kā DIENVIDEIROPĀ tieši tāpat arī ēšanas kultūra un paradumi. Protams forši ka čalim ir pieredze TAČU Latvijā ir PILNĪGI SAVĀDĀK.
Esmu tur bijusi jau reizes 4 un man ļoti garšo, ēdiens vairs nav tik eļļains un taukains, kā saulēs, picas super. gaumes lieta, protams, bet man patīk vairak, cenas arī zemākas
zane . Tik ilgi tak nav vel vaļa , vai arī ej katru dienu ?:) Nu kass tur SEVIŠĶI labss , padalies.
interjers,bāā ,tam debilajam kokam knapi var apkārt aplīst....
Dear Luni - eju tik biežī, cik vēlos un varu atļauties, ir ok? Tur ir super garšīga pasta ar jūras veltēm, klāt ir tiešām daudz zaļumi un kokosa piens, tas bija pirmais, ko tur ēdu, par pārejo, neuzskatu, ka man būtu tev kkas jāraksta, aizej, pagaršo, nevis sēdi uz klabini par TIK dažādo ēšanas kultūru un paradumiem, garšas prioritātēm un gaumēm - it kā Tev būtu kaut mili-sajēga par to.. ja vēlies Niko stila porcijas - piedevas, sānos salāti,no gurķa izgrebtu puķīti, viss pārliets ar brangu mērci - super, ej uz Niko, ja vēlies kko, kas ir mūsdienīgāks, ar plašāku garšvielu klāstu un interesantāku garšu kombināciju, ej uz Kuku.
piekrītu -resnais - iekārtojums man ne visai,man nepatīk aptamborētās lampas, liekas, ka no turienes drīz sāks gāzties putelķu vērpetes, tas koks ari ir beztēmā, bet ēdiena kvalitāti tas neietekmē
Ogres centrā piegāde ir 1ls, nevis 1.5ls, ko var saprast, dzīvo tālāk, protams, maksā vairāk.
Picas ir super garšīgas.
Zane : Niko man nepatīk personāla attieksme blakus iestādē arī , savulaik vairāk saule Publika , ja saki ka tur ir kas mainījies aiziešu kādreiz pamēģināt :) Es parasti esju uz krogu paēst , saulaik biju pieradis tā darīt katru dienu. Latvijā man traucē skaļi izrādīties kārā publika , bieži bremzīgais personāls tapēc te lābak apmeklēju "Ēdnīcas" vismaz zin ar ko rēķināties. Tu tāda uzvilkta šodien , uzvelc brīvākas vieglākas drēbītes aizej pastaigāties uz mežu , man dažas saka BAIGI šām palīdzot palīdzot noņemt stresu , lieku satraukumu :)
------> eedaajs
Es neteicu ,ka picas nav garšīgas.Gribēju tikai pateikt,ka tagad cena sanāk dārgāka nekā bija saulēs.
dzirdēju ,ka pie vinjiem tagad strada Rīgas pavāri.Jāsaka,ka tas ir labi ietekmējis ēdienu kvalitāti :-)
Picu studijā pie dzelzceļa reāli garšīgas picas :-) vairāk saulēm reāls konkurents .Iesaku
nu un kas tur mainījies / viss tas pats vecais tikai ar citiem nosaukumiem
MAN gaan patiik shii kafe,vienmeer jaukaas meitenes apkalpo,irr garsiigii,taka SUPEER kaa mums Ogree irr tadaa vietinaa kurr gardii panaskoties,papusdienott vai vnk iedzert kadu gardu dzeerienu..un PALDIEES parr meitenu poziitiivoo attieksmi
Ku ku, neesmu ēdusi nevienu negaršīgu ēdienu, daudz piciņas ir apēstas, ne par vienu nevaru teikt neko sliktu, vienīga vieta kur var justies kā mājās!Apkalpošana super !
Ku ku, neesmu ēdusi nevienu negaršīgu ēdienu, daudz piciņas ir apēstas, ne par vienu nevaru teikt neko sliktu, vienīga vieta kur var justies kā mājās!Apkalpošana super !
Lai arī ēdieni ir garšīgi , tomēr uzņēmums lika vilties . Paprasot rēķinu tika atnests saraksts ar cenām , bet ne čeks . Kad uzprasīju čeku , tad apkalpojošās personas attieksme ļoti mainījās . Čeks tika izdrukāts un pamests un protams nekādas pieklājīgās atsveicināšanās nebija . Vēlviens ēdināšanas uzņēmums , kas negrib maksāt nodokļus . Nožēlojami !