Kafeinīca
VAi kāds pateiktu kur var visgaršīgāk paēst Ogres pilsētā???
Mājās
Nu kas kuram patīk. Ilze, Niko, visādas picērijas.Aprakstiet kas Jums labāk garšo.
Smieklīgi jau bet man vislabāk garšo Elvi preti kultūras centram un kultūras centrā iekšā ar nav slikti , tad vēl tas mazais kafūsis baltajā amājiņā pie skvēra . Niko nelaipns personāls ilgi jāgaida , Vairāk saules baigi šaurs un specifiska bieži neadekvāta publika. Tai ēdnīcā kas blakus Noko ar personāla "Manieres" stingri pieklibo kaut ēdieni nav slikti.
ko tad tev nemanier'e pateica?
.. , 2012-04-16 13:40:46 : Man NEKO nepateica , kareiz nacas gaidit kamer PASAKA , tad nauda bij jaskaita tad pa telefonu japlurkskj
Štoka pica. Nezinu, kā ar siltajiem, picas ir labas un soļanka garšīga.
cili picaa
zizlis : Kur ŠTOKA picai "Kafūzis" ? Neesmu bijis.
Štokam kafūzis tur kur Elvis uz Mālkalnes.
Bet kopumā laikam čili pica vislabāk tīk, nav gan būts jaunajā bensona picotavā.
zhuupa : Aaaa , būs jāapmeklē pie iespējas:)
Lunim da viss te daargs baigi un neka ipasha....
čilene ir pilnīgs gaģušņiks. garšas nav tam ēdienam
nu hujvinjzin man vis labaak patiik ilzee pretim pastam porcijas ahujenaas laipna apkalposana smukas barmenes un galvenais ka leeti
rica ogre:)goče pendel,tas ir labs kafūzis ,ēka paplukusi ,bet pārejais viss ir ok!
Ogrē vislabākā apkalpošana un dizains ir Senjoritā, kas ir bijušajās Vairāk Saulēs.
Nezinu gan par to dizainu ,tas koks galīgi garām , tā jau maz vietas.Jau sāk piegriezties visas tās hipsteru vietas.
izskataas ka lunim nekur nekad nekas neapmierina.....tad jau labaak eed maajaas un apkalpo sevi kaa vien veelies
man Ilzē nepatika,Niko garšīgāk