Esraades koncerts
Nu padalieties ar iespaidiem par estraades koncertu?
oj, nevis esraades, bet estraades ;-D
mazgadīgo urlēnu saiets!
Biju koncertā, un degradētais 4apai alkoholiķa paliekas, ko muldi. Kāds saiets, ko izplati baumas. Man apkārt bija daudz latviešu. Normāla uzvedība jauniešiem , par ko mēs priecājamies. Es ar paziņu , jau sievietes gados, bijām apmierinātas i ar koncertu i ar publiku.Tiešām ja koncertus apmeklē tādi idioti un izplata baumas, tad jāgāž pa žaunām.Speciāli aizgājām uz krievu grupu, lai pārliecinātos , kā ir?Nākošreiz tādi tabūs pa žaunām.
Tik intelektuālām sievietēm ir vieta tikai un vienīgi majas vai mežā. Ar tādu intelektu ir bistamas sabiedribai. Labāk būtu uzrakstījusi ka Tev vēl nav 18, tad vismaz varētu tavu trulo tekstu piedot!
Isteniibaa publika bija ļoti ok,tieši taapat kaa koncerteejošo grupu priekšnesumi.Biju ļoti patīkami pārsteigta :) Taa kaa nu nevajag te staastiit tagad kaut kaadas muļķibas
bij ok, bet mazie dzeraaji tomer bija daudz.....koncis pats par sevi daudz maz ok
Lielos vilcienos, likaas, ka gan apsardze, gan pashvaldiibas policija tieshaam straadaaja godam..Publika, kaa jau bija gaidaams, lielaakoties gados jauni..Kas nepatika..ka pasaakums tika vadiits krievu valodaa, lai vai kaa, dziivojam tomeer Latvijaa, bet sajuuta bija taada, ka pat organizeetaaji vairaak tendeejas uz krievvalodiigo publiku.Par priekshnesumiem - gaumes lieta, bet personiigi labaak patika Z Scars un Reiniks nekaa Vintaz. Un Greevinjshs - cepuri nost:)
Viss bija bumbās, estrāde šogad rullē, kaut nu biežāk kas notiktu - par maz Ogrē pasākumu, publika
varēja būt vairāk, laiks ideāls, tā tik rullēt !
Es ar tur biju. Normāls koncerts un normāla publika, kuru laicīgi nostrostēja.Un nekāda krievvalodīga publika, dzirdēju vair;ak latviešus. Nevajag melīgas baumas. Nu un kas krievs sliktāks par latvieti, ko jums jau degradācijas pēdējā stadija? Mani paziņas vairāk klausās krievu mūziku, un iepūtiet. Kas var vispā aizliegt kādu mūziku klausīties? Pa purnu.
neviens tagad nedala muuzikas gaumes - protams, ka katrs klausaas, ko grib..BET ja pasaakums tiek pasniegts krievu valodā ( nav runa par mūziķiem), rodas jautājums..kādēļ tā?
Nesaprotu šos mūsdien neapmierinātos, nerīko neko ir slikti, notiek - vēl sliktāk, tiekiet paši ar sevi galā nīgrie pilsoņi:)))
Vērotājs:) necepies tik ļoti, šī ir tikai diskusija:) Neviens neteica, ka nevajag rīkot šādus pasākums:))
Es arī esmu sajūsmā par to koncertu - estrāde pārpildīta, bet visa publika ļoti zolīda un labvēlīga, visas dziesmas dziedājām līdzi līdz aizsmakumam, Pērkons vispār malači - divas stundas nodeva bez kādām fonogrammām un haltūrēšanas. Uz nākošajiem noteikti arī iešu!
Qwerty Man likās, ka šī diskusija ir par Ogres estrādi?!:)
Kur tas rakstīts???
kas jāpīpē qwerty, lai iebrauktu šitādās auzās ? pat lunim trūkst vārdu, tur viņu iekšā nelaiž !
Nav jāraksta, lai tas taptu skaidrs:D
Tev tikai liekas, bet man jau jābūt skaidram? Tiešām neiedomājos, ka šeit varētu notikt diskusija par urlu koncertiem.
kad būs nākošais koncerts estrādē un kas tajā būs??
laikam 11.jūnijā uzdziedās Lapčenoks, Rajecka un Dakota :)
Kombulieni nepiemirsi?