Romantiskas vakarinas
Otrā kāzu jubileja. Gribētos pārsteigt mīļoto ar elegantām vakariņām restorānā/kafejnīcā Ogrē!
Uz kurieni Jūs ieteiktu doties? Paldies.
viennoziimiigi "Griiva" !
Labs joks par "elegantu vakariņu" norises vietu :)
ogre vari nemeginat kaut ko meklet.....ikskile -Meidrops,vieniga ogres rajona normala vieta kur var paest,bet nav leti...
Grīva..:D:D:D:D:D:D:D
Nez, man gana labi patīk Policijas akadēmija..
!!!!
Visietekmīgāk būs,ja uztaisīsi pārsteigumu mājās,kaut vai pasūtot ēdamo no restorāna vai kā citādi,palūdz sievasmātei vai savai mātei palīdzēt(dabūsi vēl klāt 10+),pat ja pats uztaisīsi kaut ka neveiksmīgi no ēdamā-gudra sieva!!! to novērtēs,to tad sieva tiešām neaizmirsīs un lielīs Tevi visur.Bet manuprāt,pliki aizvest uz restorānu,nu tas kaut kā tā
Iesaku Turbas vai Oškrogu , nav pārāk skaļas vietējo lumpeņu auditorijas apkārt :) Abās vietās vēl var patīt "Romantisku numuriņu" vakara turpinājumam:)
otrās dienas brokastīs ejiet uz kaķīša dzirnavām ogrē, tur man tur patīk laba kafija un kruasāni vai virtuļi
mailes vietalvā!
Jū Kruasanu ēstuve pie parciņa man ar ļoti patika , teicams robs kur taisa labus kruasanus un lej pienu!
Kādas tur cenas tiem kruasāniem? Nav dārgas?
Kādas tur cenas tiem kruasāniem? Nav dārgas?
Līga : Nesmu pēc jaungada bijis bet iepriekš bija gan SUPER gan aŗi cena bij cilvēcīga , pats galvenais bija attieksme ĀTRI un ATMOSFĒRA paprasiju kautko nedzirdētu tante sameklēja izejvelas uz kaukulatora saskaitija CIK maksās un uztaisija!! , superīgs maziņš ģimenes kantoris pilnīg kā mājas virtuvē , atgādina Fraņācu / Itaļu kvartāla kafijušņikus kur kāds Pjērs tev baro bulkas no paša kuhņas:):)
To Fons.
Kad 6.g. atpakaļ iepazinos ar savu tagadējo vīrieti nepratu gatavot itin neko! Nemaz arī nevilka iemācīties, bet viņam ļoti garšo zupas, tad nu vienu dienu paprasiju darbā kolēģēm kā zupa top. Paprasiju neīstajām, jo gaļas vietā bija jāliek "tūristu brokastis" un dārzeņi lai ātrāk bija saldētie. Tad nu nācu mājās un lepni vāriju zupu pēc pierakstītajiem padomiem. Tā kā mana kulinārijas māksla bija kā liela nulle zupa sanāca traģiska un viņu nācās izliet. Bet mans mīļotais vīrietis šo brīnumzupu atcerās vēl šodien un ar lielu lepnumu un mīlestību visiem stāsta kāds patīkams pārsteigums tas viņam bijis, jo es taču viņam par prieku to vāriju, par viņu domāju un par viņu rūpējos!!!
Es arī skaidri iesaku "Turbas".Svinējām svētkus,bija super! Tikai iepriekš viss jārezervē. Mierīgi vakariņot,un vēlāk doties pastaigā pa skaisto apkārtni. Esmu redzējusi arī jaunā pāra numuriņu viesnīcā. tas ir to vērts!
Lai Jums izdodas! :)
Nu nē Turbās viss nolaists, pēdējo reiz bij nožēlojami :)
Trāpijos uz jubileju pirms divām nedēļām viss bija uz ūsiņu, ja nu vienīgi pa šo laiku?
jāsvinās ir vanilla sky, tur baigi o.k !