ēdināšana Ogrē
Labdien! Vēlējos, lai padalaties savā pieredzē, kur Ogrē iespējams GARŠĪGI, LĒTI paēst? Zini, zinu diskusijas ir bijušas, bet pieļauju, ka daudz kas jau ir mainījies!
Joprojām Niko
ceptuvē Vārpa!!!
joprojām tikai ne Niko kur pārtiku iepērk Cento veikalā un 5x taisa vienā un tajā pašā eļļā.sen jau nav garšiigi.Laikam Gunita pati gatavo.
Gunita negatavot māk,ne tirgot,darbiniekus uzmet - Niko Fuj !
Fazer ēdnīca un Policijas akadēmijas ēdnīcai Pārogrē arī nav ne vainas.
Picas ēdu un jūras veltes , sushi , visu ko var pasūtīt ar piegādi. Policijas Akadēmijas , agrāk Vairāk Saules kad sanāca bet nu derdzās man turienes publika kura blenž mutē , esmu spiest vilkties uz KN ēstuvi tur demokrātiski , mazāk pusbiezu provinces debīliķu. NIKO neeju lēni strādā.
vēl jautājums - kuri uzņēmumi Ogrē nodarbojas ar pusdienu piegādi? Kur lētāk, labāk? Agrāk kaf. "Viktorija" to darīja, tagad? Štoka pica it kā arī piegādā, bet vai man tikai tā liekas, ka baigi dārgi sanāk?
Štoka pica ir ļoti laba, vismaz no tās picas var paēst... Čili arī ir ok, ar piegādi, turklāt akcijas visādas feinas.
Štoka , Čillī , Vairāk saules ar kādreiz veda . Cilis ved atri un labi taka pieturos pie sjiem , kadreiz bija vēl vismaz 3 bet nu kautka panīkuši. Katrā ziņā kad kādu jaunu uzzinu tad vienmēr vismaz reizi pamēginu :):) Kadreiz labi dragon sushi baroja ja kas kops Cilli atveras tai gan nav konkurentu.. Šance mums reizēm diennaktīm , bars gadās paliels tad paika ar piegādi arī naktī reizēm gadās visai aktuāla. Skuķi nodzīti gadās pamatīgi ēdāji:):)
kapēc sakat - kādreiz? kas tad īsti uz šo brīdi ir un kas nav? Štoka, Čili - ir, vairāk saules, dragon sushi - nav? starpcitu, kas notiek Hauzē pa darba dienām? kāds ir bijis?
Saulē sen neesmu sutijis cenas uz piegadi šiem bija nekonkurentsoējīgas salidzinot ar pārējiem. Dragons vienubrīd sāka kapitāli haltūrēt uz kvalitāti tapāt arī tie "Pusdienu" vedēji pāris rezies atveda jau ne pirmā svaiguma un razgribējās. Vispār no visiem kuriem esmu savulaik atteicies iemesls ir bijis Servissa @ kvalitātēs kritums un izdevīgāki konkurentu piedāvājumi , vēlēšanās vest piemēram tālāk vai ātrāk "svaigāku" paiku utt. :):) Konkurence ir laba lieta lidz brīdim kamēr nesadomā ietaupīt uz Servissu un kvalitātī. Ogrē šai zīņā reizēm funktiers pieklibo daudzās jomās. Istenībā jau esmu šai ziņā izlaists , vitur man piemēram pa rajonu "Kebabus @ saldējumu" vadā pie sliekšņa , sākumā stulbi skaļais tingeltangels tracinjā bet ar gadiem esmu pieradis "Muļķiku muzons" uz ielas tātad salčuks ,vafeles , cola , stabules pūš , tatad kebabs :):) Kebabu ved tik pa pusdienlaiku salčuks brauc reizēm 3-4 dienā sevišķ vasarā. Ogrē lidz visādiem fastfudiem pie mājas vēl tālu.
noteikti visgaršīgāk ir ILZĒ!!!
Es izvēlos Štoka Picu! Garšīgi gan otrie ēdieni, gan picas. Cenas arī ok! Pie tam vel picām šobrīd vel ir akcija! Visas mazās pa 2.50 Ls, vidējās pa 4.00 Ls un lielās pa 7.50 Ls. Kā arī piegādā ātri.
Štoka pica - pēdējais mēsls,iegrābos,cieta,nesakožama,pārcepta,nav sagriežama . . . .
vairāk saules piegādīti esmu iecienījis,jau apmēram pusgada laikā ;)
vot Fazer ēdnīca gan nav laba :D
hanza elekronika teritorijā ir ēdīca otrajā stāvā - riktīgi garšīgi un lēti.