Izklaides iepējas par velti!!!

Rietumeiropas valstīs iedzīvotāji izklaidei tērē 13 – 20% no saviem ikmēneša ienākumiem, Latvijā, diemžēl, tikai 5%. Daudzu ģimenu budžetos līdzekļu izklaidēm nav vispār. Tieši saskaroties ar naudas trūkumu, daudzi sākuši iet uz tautas dejām, jo tas nemaksā neko.
Sāku domāt par to, ka mums, tiem , kas dejo , ir dikti paveicies, jo , nodarbojoties ar dejošanu, mēs vienlaicīgi strādājam fiziski, gūstam dejas baudījumu un vēl satiekamies ar labiem cilvēkiem.
Tad nu tiekamies otrdienās un ceturtdienās plkst.20.00 Ķeguma tautas namā labā noskaņojumā ar domu, ka mums ir nodrošināta izklaide pa velti!!!!!

pettra , 2009-03-17 09:58:46

pettra par VELTI ir tik siers peļu slazdā un līme uz mušpapīra:):) PAR VELTI cilvēki mēdz tērēt laiku un izmest naudu :):) BET pasākums kā fiziska atktivitāte tīr foršj , ja beigās nebūtu jāpiedalās visādos idiotisko tūdaliņu pasākumos mož es ar aizietu kādreiz palēkāt PRIEKŠ SEVIS bez maksas:):)

Lunis , 2009-03-17 10:31:19

Luni, "idiotiskie" tūdaliņu pasākumi ir viena no senām latviešu tradīcijām. Nu bet dižajiem Eiropas biznesmeņiem, kaut ar cīši LV uzvārdu, jau to grūti saprast...:) Nepatīk - neej.

F. , 2009-03-17 11:07:43

Ja tu, Luni, kaut reizi būtu pie mums iegriezies, tad saprastu, ka tūdaliņu pasākumi ir jaukākais , kas var notikt! Un burvīgu cilvēku kompānija ar ir neatsverama lieta! Un plus vēl fiziskais!

pettra , 2009-03-17 12:06:33

Ja alkohols ietilpst izklaides izdevumos, tad man tie procenti sanāk!

jibiorio , 2009-03-17 13:16:56

Bet tanī pat laikā rāda LNT ziņas !

olis , 2009-03-17 20:12:50

20% teeree izklaidei? Kur tas izziists. Ikvienaa ekonomikas maaciibaa (manuprāt pat vidusskolā, nerunājot par universitāti) māca, ka lai nenonaktu fin grūtības nepārdomātas rīcības dēļ, uz auto drīkt tērēt kopsummaa (kredītmaksājums, remonti, apdrosināšanas, degviela utt) ne vairāk kā 20% no ienaakumiem. Tu paziņo ka arī izklaidei jatērē 20%... :D moins ;) Padalies ar info, no kurienes izrauti tādi skaitļi :)

Matīss , 2009-05-13 10:49:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet