Melnais kakis
Vai piektdienas ari jamaksa par ieeju?
Kaķī vienmēr ieeja jāmaksā... Es vēl pati nebiju, bet dzirdēju labas atsauksmes par jauno obāru, kur bārmeņi rāda visādus trikus ar glāzēm un pudelēm (neatceros kā tas saucas, žonglēšana ar bāra piederumiem).
Gan jau kaķī drīz nebūs jāmaksā. Sajutīs konkurenci pakausī.....
es biju O Bārā, visas meičas tik plikšķina acis uz bārmeņiem skatoties :) smuki :))
Dzirdeeju, ka ''Bermudaa'' saakot no naakamaas sestdienas buusot dazaadu grupu koncerti. Forsi, a ta savaadaak jau apnikusas taas muuziigaas disenes, kas Ogree ir visas vienaadas
Bermudā lielajā zālē pagājušo 6dien viens bumbieris tikai ālējās :) vairāk neviena nebija :))
Joke tas biji tu, ka tik labi zini?Man gan bija biski citi noveerojumi...
nevarētu kādu plašāku informāciju par to jauno O Bāru?
Ar to O baaru ir taa - liela breeka, maza vilna.... Nekaa tur taada nav.Interjers taads diezgan padomju stilqaa un sausmiigas tualetes. Izskataas, ka vienkaarsi ir meeginaats ne no kaa uztaisiit nakts klubu, bet taa nevar - kaut kas tomeer vairaak ir vajadziigs. Kopeejais iespaids - taada maza, provinciaala dzertuviite....
Kur atrodas O-bārs?
atrodas kino "Ogre" telpās
nevajag kokteiļbāru salīdzināt ar nakts klubu !!!
bet kokteiļbāra misiju viņš pilda vnk lieliski...
biju tur-ļoti patika :)
Jaa, Kakikim tagad konkurence uz urraaaa!!!! Nabaga baarmeniisi :D :D :D
nja gvidis tur trikus raada, bet vietas pamaz,,,
šovakar, 7.3.9. O Bārā par godu valsts svētkiem 8.martam!, pasākums" krūšturu balle"!!! Pārsteigumi bārā - džērieni pret krūšturiem un latiem, lieliski DJ seti un pozivīva gaisotne draugu lokā. welcome!
Zemais starts 22:00.......
Gribi zinaat, kas ir Obaars? Ieej: http://www.ogresfakti.lv/?url=echoart&ArticleId=1098
Nez peec cik minuuteem izdzeesiis? :)