ATB In Concert @ Ogres Estrade 13.06.2009
ATB oficiala majas lapa paradijas informacija par vina uzstasanos Ogres Estrade.
Kads nezin, kad biletes bus pieejamas pardosana?
Estrāde, ka veca plate atkārtojas varēja kaut ko jaunu
derētu tā kā salūts ar !
Dzirdeju, ka šaja koncerta piedalisies ari Tiff Lacey(vokaliste - Extasy, Marakesh.....)
Estrādes pārstāvis apstiprināja, ka tiešām DJ ATB koncerts šovasar ir paredzēts. Bet par biļešu tirdzniecības laikiem vēl pāragri runāt.
Gribeetu lai buutu DJ TIESTO!!!!! varbuut ogrenets vareetu to ar noskaidrot vai buus dj tiesto?????
Liels paldies Gita par atbildi!!!
Vienkarsi ATB koncerts ari paredzets Lietuva 12.06, t.i. vienu dienu ieprieks koncertam ogre un uz to koncerti biletes jau ir pieejamas!!!
Nu tad gaidisim!!!!
Vajag nesen dibināto krievu grupu no Sanktēpetrburgas RUBĻ! Protams, arī Maksim un Savičevu.
Man personiski nepatīk ne Maksim ne Savičeva , citas krievu grupas patīk . Bet degradētajam Emilam Heglem cita doma prātā. Ja kādam patīk, lai klausās Maksimu. Labāk mūzika , nekā idiota nelabās
domas, kuram smadzeņu vietā salmi.
es kko dzirdeeju ka Ogres estraadee neuzstaasies taadi kaa maksim un savicheva.. buushot tikai lielaas pasaules zvaigznes.. Ja taa "tante" saka taisniibu tad bjia ar laiks to dariit.. :D
Yes atkal dancing :)
Kāds nezina, kad sāks biļetes tirgot?
es bushu zem pamatigiem gradiem
Kāds var pateikt vai ir jau pieejamas biļetes uz ATB ?
Biletes uz ATB koncertu Ogres Estrade bus pieejamas 7.aprili pa 5LS!!!Tas ir oficiala informacija!!!
Ogree arii var nopirkt biljetes?
biljetes buus pieejamas visos statoilos, swedbankas filiaalees un citur..
Prieks ka ATB atkal būs Ogrē!!
Jā Ogrē var nopirkt, Bermudā :P
Un es ļoti vēlētos lai ZVERI atkal arī būtu Ogrē :P
beidzot viens normāls DJ Ogrē :)
kaut ar kajam skrisu bet tiksu uz ATB
cik maksās ~ biļetes uz to ATB, un gan jau ka viņas tirgos vietējie uz tilta ar... :D
Tele2 Express veikalā Mālkalnes prospektā 26 - 5 ls
Viņas, tas ir - meitenes?
es uz tilta tirgošu noteikti!Tikai vot pēdējās ūdenszīmes vēl jāpiezīmē:D Ā,un tirgošu pa 10ls pusbiļeti!Spirts un cigaretes arī būs,jau dzenu un tinu:D
Kaad nevar luudzu pateikt kaa saucaas dziesma ko atb speeleeja kur piedziedaajumaa dziedaaja ''somebody''?????
Dziesma ar piedziedajumu "somebody" man šķiet ir Kings of Leons - Use somebody.