kafejnīca "Niko"
Zheel, ka nav sadaljas "suudzos", tad nu taa:
Sestdien sanaaca iebrist Ogres kafejnīcā "Niko". Jau no saakta gala sho divu apkalpojosho blondiinju uzvediiba skita pazemojosha... Pasuutiijumi tiek pienjemti ar smiinu, ne labdien vai paldies, arii luudzu ne reizi no sho freilenju puses nedzirdeeju... Kronis visam bija tad, kad pēc 32 minuushu gaidiishanas man beidzot atnesa pasuutiito svaigi spiestu burkaanu sulu, kuraa peldeeja sarkana musha, (paldies Dievam, ne no mazajaam, liidz ar ko es to pamaniiju). Biju shokaa! Ceelos, gaaju pie taam pashaam freileneem ar tekstu: "Ļoti atvainojos, bet vai šo varētu samainiit?" Atkal tas pats smiins, ne vaarda neatbildeeja, savaaca glaazi un iegaaja virtuvee. Pagaaja 5 sekundes, man to sulu atdeva... Tieshi to pashu, tikai paarlietu citaa glaazee... mushas vairs nebija...
Tad nu man kljuva tik pretiigi... Shii attieksme pret klientu... Sulai, protams, vairs nepieskaaros. Un beigaas, par to naacaas samaksaat 1,20 Ls...
kā ta nav?! Un sadaļa "gribu pasūdzēties" kam domāta?
Cik lasu par tām ēstuvēm, tik liekās-jocīgie cilvēki, ko tad Jūs tur ejat??? Tā kā tādas utis, okšķerējat, ka tik kaut ko ne tā izdara , nu ja uz tevi paskatijās uzreiz ne tā, tak ej ārā, nemaz nepasūti, bet nē-pasūta un tik neapmierināti vēl sēž un gaida-sameklē mušu, un vēl naudu atstāj-))
Attieksmi sagribējās-Ogrē...samierinies un ēd tālāk....
Va vellos, es Niko jau kaadus gadus 3 eedu sameeraa biezhi, agraak gandriiz katru nedeelju, bet veel taa iisti nav naacies saskarties ar taadu attieksmi un nekad nav bijis taa, ka eediens ir negarshiigs, auksts vai, nedod Dievs, ar mushu :)
Niko eediens ir garssigs,bet apkalpossana lloti zemaa liimenii,es tur vairs neeju!
ja gribi,lai sveicinaas un smaida,tad drossi dur uz OGRES PREZTISS restoraanu!!!!
Raksta autoram ir taisnība par tām divām blondīnēm viņas izkatās abas līdzīgas un uzvedas tāpat atieksme ir vienkārshi pretīga.Tur ar steigu kautkas ir jāmaina.
Oficiante ar tumshiem matiem tagad nesen tur parādījusies baigi lābā atieksme var redzēt ka cilvēkam ir saprashana par klientu apkalposhanu.
Kafējnīca Niko ir ļoti zems apkalposanas līmenis....šī ir vienīgā kafējnīca ogrē kuru vairāk neapmeklēšu....paldies par apkalpošanu...zemaku līmeni nekur nēesmu redzējusi:(
pašas barmenes izzskatas pec izplūkātām vistām...riebjas skatīties.....galīgi neko nesajēdz no apkalposanas...pret cilvēkiem izturas vienkārši briesmīgi...
Niko ir vienkaarsha eestuve un taada arii apkalposhana.
Muša februārī - tur nu gan ir krutie navaroti...
Nu attieksme ir zema!! Uzvilkušas mini svārciņus un sakāpis galvā šīm!! Labiu vien ka ''Niko'' iegriežos tikai tad, kas ''Ilzē'' ir bankets.
Piekrītu par tām blondīnēm. Vairākas reizes esmu ar ģimeni bijis vakariņās un kad ir tās blondīnes, tad ignorēšana, nelaipnība, slikta attieksme un apkalpošana ir garantēta.
Man ar ir nācies saskarties ar Niko zemo apkalpošanas līmeni.
Un runājot par ēdienu tas ar ne vienmēr ir labs .
Neraugoties uz visu šo samazgu šalti, ko varen dāsni te pāris komentētāju izlēja pār "Niko", apmeklētāju kafejnīcai netrūkst un izskatās, ka bankrotēt tā netaisās. Tad jau laikam vīnogas nav tik skābas, kā stāsta, ko? :))))
To chekists - muša gadījās 29.augustā!
Nu vienalga - vieglas smiltis!
Nu ēdiens ir labs, protams, dārgs, par tādu cenu arī apkalpošanu vajadzētu labāku!
tās "vieglās smiltis" bija domātas mušai sulā jeb sulas pasūtītājai?
Sulu tantei arī sūdīgi beidzās??? Izsaku līdzjūtību...
Niko neiegriezhos jau kaadus 3 gadus, peec atgadiijuma kad viena oficiante "melnajā kaķī" pusplika pa galdiem dejoja. sadzeerusies protams
ar varbūt vajadzētu tieši iet uz Niko un uzsaukt pāris kokteiļus? ;DDD nu tīri šovam ;)
izcili pretīgi ir "Ilzē" ...
Ilzi nevar salīdzināt ar Niko,Ilze vienmer laipni un mīļi sagaida ,apkalpošana augstakā līmneni,un garšīgi gatavo:)paldies Ilzes kolektīvam....Niko pat tuvu tam nestāv!!:(
Ak Dievs! Ko jūs te spriežat? Niko takš ir lilākā bedre Ogrē un tāda arī paliks!!!!!
es lasu un brīnos par Jūsu rakstiem,visiem tik slikti,betkā zāle pilna tā pilna.Es neietu uz tādu vietu ja mani slikti apkalpotu,neietu ja peldētu glāzē mušas. Man nāk smiekli par jums. Es uzskatu,ka Jums vienkārši skauž,ka NIKO strādā ļoti skaistas viesmīles un arī ir laipnas. Vienkārši klienti ne vienmēr tie labākie. Iesaku iemācīties uzvesties kafejnīcās,jo ne katrs to prot.
zale vienmer ir pilna, un ediens vispar reti riebigs, apkalposana visszemakaja limeni. yo iestadi vajadzetu slegt.
Par ēdienu nēsu sūdzējusies,bet atieksme!...Aizgājām ar bērniem paēst...mazā 1gadīgā meitiņa paņēma ēdienkarti ko apkalpotāja laipni viņai iedeva, un kamēr lasījām paši savas ēdienkartes, viņa gribēja no tās mapītes izņemt vienu lapiņu, pieskrēja oficante uzkliedza, kas jūs neredzat ka bērns ēdienkarti plēš, protams atvainojos ka neredzējām, bija mūsu vaina, bet tā vietā, lai pieņemtu atvainošanos, viņa, skaļi teikdama mežoņi nevis cilvēki griezās, pie bāra stāvošās oficantes.Parasti šādos gadījumos eju laukā no kafejnīcas un dodos projām, bet tā kā omītei bija dzimšanas diena nolēmam pārējie palikt , protams noskaņojums bija sabojāts.Un protams tā blondīne ar skaistajām kājām un izspūrušajiem matiem nudien biaj neīstajā vietā, lūdzu un paldies teikt nemāk , sulas glāzēs salmiņus ielikt bija aizmirsusi.Protams viņu atstājām arī bez dzeramnaudas, un nākamreiz uz šo vietu vairs nedošos. Un par to lielo cilvēku daudzumu šeit nevaru teikt, jo tur sagadījās būt divas dienas pēc kārtas vienā dienā apkalpošana bija fantastiska protams oficante bija cita, bet zāle abas reizes tukša vienreiz sēdēja kāds jauns puisis un otreiz divas sievietes ar bērniņiem.
ja zulti mums visiem patik izgazt,piekritu katram savs viedoklis.biju tur iegriezusies pagajuso vasar un man skita viss ok,...(bet tagad ir ko padomat iet vai neiet....
ja nav ko darīt var jau dirst,tikai es tur eju jau 12 gadus un vis ir Ok
Man tur ar nepatīk!!!! un vispār nav ko izrrakt vecu tēmu....
Niko nav laba ēstuve. Viss tur ir galīgi garām. Labāk ejiet uz Prestižu vai turpat blakus uz "Ilzi" Tur garšīgi un labi. :)
Ilzē ļoti garšīgi ēdieni, apkalpošana laipna....un arī samērā lēti var paēst...
Un regulāri ir zīme pie durvīm -atvainojiet -bankets:((((((
varbūt kāds varētu aiziet un apskatīties - stūlbo blondīņu sen nav,kafejnīca forša ar superīgām viesmīlēm un labāko ēdienu Ogrē.!!!
Laba apkalposana,adekvatas cenas un lielas garsigas porcijas.Labaka kafeinica ogre:mans vertejums ir no 10/10 Liels paldies:)
Ka jau ogreniesiem viss neapmierina.
Labvakar,esmu Dieva princese,Niko straadaaju 10 gadi atpakal,biju pavaare.Lai sveetiits Niko,Lai sveetiita Gunita.Neviens nesagraus ar skaudiibu,vai citu sliktu reputaaciju Niko,tas gribat vai nee ir celts sveetaa zemee,sveetaa zemee,sveetaa zemee.Sandra.Alejuja un pastaaveet tam muuziigi
Labvakar,esmu Dieva princese,Niko straadaaju 10 gadi atpakal,biju pavaare.Lai sveetiits Niko,Lai sveetiita Gunita.Neviens nesagraus ar skaudiibu,vai citu sliktu reputaaciju Niko,tas gribat vai nee ir celts sveetaa zemee,sveetaa zemee,sveetaa zemee.Sandra.Alejuja un pastaaveet tam muuziigi
Ja fums nepatiik,ejiet kur jums patiik,neapdirssiet manu Dieva valstiibu
Ja fums nepatiik,ejiet kur jums patiik,neapdirssiet manu Dieva valstiibu
Niko ir mana favorīte, gan ēdienu izvēles, gan cenu,gan apkalpošanas ziņā.