Feinie sushi Ogre
Gribeju vienkarsi zinat citu domas par Sushi peigadi kas ir ogre! Vai ir kads pasutijis vel bez manis? :)
Man jau loti patika :) edien labs,veseligs piegade vienmer laika ... vis kas vajadzigs lai paestu ari taka ir maisa,SALVETES KOCINJI MERCES..Nu man katra zinja vis apmierina un patik,jaunas cenas ari ir oki :)
Es arī šodien pasūtīju. Tagad tieši loku iekšā. :-) Piegādāja pēc aptuveni 20 min, tieši kā teica. Garšīgi, man patīk.
Pasūtu suši regulāri. Esmu ļoti apmierināta.Iesaku visiem suši cienītājiem.
Es arī esmu pasūtijusi, bija OK!!!!!
Cik maksā ???
man gan negaršoja, vairāk nepasūtīšu.
Piegāde dārga , rīsi saķepuši fu kautkāds lauku variants.
Fisk, tavai zināšanai, suši nav plovs, kur rīsiem jābūt birstošiem.
Cenas Ir Loti pienemamas 1.50-7.30 LvL Taka ir no ka izvēlēties :)
Un jaa ''FISK'' Piegāde ir oki,pasūti virs 10 LVL un tā ir bez maksas.
bezmaksas reklama, ja????:)))))
Nee,Vinkarsi atbalstu cilvekus kuri izdomaa kko kaa Ogre nav!
nu ja jau musdienas reklamet firmu sanaak takaa par dargu ir tachu ogre net kur var uzstaisiit mazu rakstu kipa ka baigi garshigi bija paest!nu ja tev ta patiik tad suti un edd varbuut tu vari te uzrakstiit visu edienu klastu kas cik maksaa!!!:)
STarp citu, atšķirībā no citiem bezmaksas reklāmas tīkotājiem, dragon suši maksā par reklāmu :)) Tā kā var apspriest savu produkciju mūsu foumā cik vien vēlas :))
Ogrenet : Tad tev jaliek klat foruma "Apmaksats spams" savadak sanak nevienlidzigi ar citiem sjadiem pasjiem lohiem kas ar N nikiem runa pasji ar sevi un slave visju ko :):)
kur var apskatit MENU ???????? un kur var dabut tel.numuru????
www.sushi-dragon.lv vai tel. 27000073
pasuutiiju, bija negarshiigi :D draudzene pati taisiija sanaaca 5x labaak
phee negaršīgi,saldētie un mikrenē ieliktie.
Bija garšīgi, tikai sojas mērce atšķaidīta un sāļaina
suuds
Vai tad šitas vēl exsiste?
sis tiek pardots... tagad pardodas kantoris -
http://www.ss.lv/msg/lv/work/business-contacts/selling-of-business-and-companies/hcxej.html