Pie Zelta liepas
Labvakar, vai kāds var pateikt, kas notiek jaunajā kafejnīcā Pie Zelta liepas? Kāds darba laiks, ēdienkarte, cenas, apkalpošana, kvalitāte, atsauksmes?
Vai ta jau vaļā?
Cik novēroju, jau pāris dienas ka vaļā
https://www.facebook.com/PieZeltaLiepas
Manuprāt, jānolaiž cenas. Citādi tas slikti beigsies...
uzrakstiet ludzu kadas tur cenas?
Cik ta plēš par to pasu kapiju un kādu bulku?
Atkal Ogres kapeikdrāzēji sarosījušies. Cenas nepatīk. Ejiet, kur lētāk, Niko vai Kukū kafejnīcā.
Tāds dikti slepens pasākums, zinot sabiedrības interesi par šo kafejnīcu. Baloni sakarināti, darba laika nav, tik zīmīte logā par 3. adventi un brīvdienu, ogrenets arī klusē.
Piebilde khem kapeikpisēji, ne kapeikpisēji, bet laiks parādīs cenu un kvalitātes adekvātumu.
ta neviens neuzrakstija cik tur edieni maksa,lasiju ka zupa 6 evro maksa.
Slepenais pircējs, ja tu esi tas pats idiots, kas ar tādu vārdu slēpjas facebook, ceru, ka kādreiz trāpīsies pa ceļam nepareizajiem cilvēkiem. Uz kliedzošu, nepatiesu rakstu slavas centies nopelnīt, spēlējot ar neizglītotiem cilvēkiem. Tu saderētu kopā ar Valentīnu Jeremejevu - abiem patīk dirst un ķert uz muļķi lētticīgos.
Pievienojos viedoklim par stipri slepenu pasākumu, laikam jāmin, kad strādās:(
Jezzus kā viens te uzvilkās! Neesmu es nekāds FB tēls un pat ja būtu, neko TĀĀĀDU nepateicu: pilsētā baumo, ka kafejnīca vaļā, bet info nav un svētdienā ejot garām arī netiec gudrāks, vai un kā strādā šī kafejnīca strādā.
neķer riekstā, tāpēc jau arī teicu - ja tu esi tas pats.
Kur jūs parasti pērkat lētās humpalas?
hz labojiet mani ja kļūdos, bet Ogres humpalas nereāli pārcenotas
Ko cepies pats?
Tik tiešām, Ogrē nav nekur nekādas informācijas par Zelta liepu. Tas interesē visus ogrēniešus un ja kāds izteica šo domu internetā, tad nevajag viņu NORIET.
Tu vispār lasi ko rakstu? Cepos, jo pieļāvu domu, ka tas ir tas idiots no FB ar tādu pašu vārdu, tāpēc arī pēc tam ierakstīju, ka ja nav, lai neņem galvā. Un nelieto teikumā vārdus "tas interesē VISUS ogrēniešus", šādam apgalvojumam tev nav nekāda statistiskā pamatojuma, jo man personīgi ir vienalga, ja kādreiz sadomāšu iet tad arī iešu un pārliecināšos pats atvērt, vai nē un neatkarīgi vai tur kafija par 50 centiem vai 3 eiro.
vai Ogre nav neviena kas bija Pie Zeltas Liepas un uzrakstit kadas cenas tur ir,vai ir verts aiziet pie viniem?
Iegājām, jo redzējām, ka ir cilveki iekšā. Bet pie ieejas patiešām nav nekāda info par darba laikiem. Cenas jau gan laikam katram pašam jāapskata un jāsamēro ar savām iespējām. Ja kas, tēja 1.50 EUR.
Gribu piebilst, ka apkalpoja ļoti laipni un ātri.
balta kafija 2 euro un veģetārie salāti arī bija nepilnīgi
Plānoju nespert savu kāju tajā pasākumā. Mistiskam sociālajam uzņēmējam (tikko iegūts statuss) piešķir jau apmēbelētas telpas na haļavu un aiziet.
Acīm redzama netīra rīcība
protams, ka bija nepilnīgi - tur nebija gaļas (joks, joks, nav nekas pret veģetāriem)
Pukgudrelim pašam bija iespēja piedalīties un saimniekot, ja slabo, tad neskaud citus, jo tavā makā naudas vairāk no tā nepaliks. Tā lūk...
Zini kā ir?! Ja kaut kas ir darīts par nodokļu maksātāju naudu, tam jebkuram ir tiesības izteikties, kritizēt un jebkā citādi paust savu viedokli, jo arī par manu naudu tiek stutēts konkrētu personu uzņēmums.
kas tu par drāzēju? Kapeikas bija 80-tajos
Esiegāju viendien,ēdienkartē sarkstīts viskautkas,aiz bāra paprasīju no cikiem vaļā,jo darbalaiks ārpusē nebija uzlikt,man teica no 10:30.Pasūtīju saldo,kā ēdienkartē rakstīts deserts saldējums ar augļiem,atnesa saldējumu pārlietu ar kakao ķīseli 3,=eu
Tā darbiniece aiz letes slaucīja ar dvieli dakšas un lika atvilknē un tad ar to pašu dvieli noslaucīja muti,vai sanitārās normas pastāv sabiedriskajā ēdināšanā? vajag noinstruēt strādājošās,es ar tādu nomutētu dakšu pēc tam negribu
Biju, vairs neiešu paņēmu otro ēdienu ar zivi-garšīgi,bet nu porcija ļoooti maza..vismaz lapu salātus kuplumam uzlikt..