svētku vakariņas
gribēju lūgt jūsu ieteikumus, kur Ogrē vai tās tuvumā var paēst garšīgas vakariņas? neko pārāk glaunu es nemeklēju, mēs būsim 5 cilvēki, un gribētos iekļauties kādos 50-60Ls.
paldies! :)
Restorāns Četri Vēji Turbās.
es ar ta kā sliecos uz to pusi, bet man nedaudz bail, ka tur var sanākt dārgāk par tiem 60Ls..
tu saki, ka ne?
Šitie ir labi - vienreiz biju. Šodien atkal saņēmu uzaicinājumu. Paēst arī tur var.
Ceturtdien, 25.oktobrī
Lielvārdes ostā, Krasta ielā 2, Lielvārdē
No plkst.20:00 muzicē Filipo - vokāls, ģitāra un trompete
ap plkst.21:00 lekcija "Kā lai saprot džeza mūziku!?"
tikai ne Četros vējos,tad jau labāk Policijas akadēmijā.
Jā, Policijas akadēmija tiešām ir OK!!!
Es ar balsoju par Policijas akadēmiju
Policijas akadēmijas restorānā ēdienu taisa tajā pašā virtuvē kur gatavo bistro ēdienus..
Četros vējos ir o.k.,tikai ilgi jāgaida..
Vispār Ogres tuvumā smuki pāēst ir problēma..
Nesen biju restorāns-vīnu salons ''Vīnoga'' Āgenskalnā.. Tur gan bij ļoooti laipna un patīkama apkalpošna.. Arī garšīgi.. Un vīni..mmm.. Visām gaumēm.. Cenas normālas..
P.S. Ja sadomājat piektdienas vai sestdienas vakarā,tad gan labāk rezervēt galdiņu..
jibiorio, tu klausīsies lekciju par džezu un ēdīsi?:) Varbūt zini, cik tad maksā tādas vakariņas kopā ar dzīvu trompeti?
Ja runājam par vietu ārpus Ogres, tad Koknesē ir absolūti lieliska vieta ar nosaukumu Vino rosso. Nav diez ko lēta, bet serviss, ēdieni un vīns ir iztērētās naudas vērti! Vieta sevišķi piemērota romantiskām vakariņām (un arī naktij, jo otrajā stāvā ir dažas istabiņas - perfektas, kā jau viss tajā vietā... katrai savs stils un pat nosaukums). Vairāk info - www.vinorosso.lv
Par mūziku nav jāmaksā. Šoreiz gan vēlo vakariņu vietā izvēlēšos fiziskās aktivitātes, tādēļ LO neapmeklēšu, bet vienu reizi, kad biju, bija OK. Tas gan vairāk ir tiem, kas ēd, lai dzīvotu...
Nu apskatījos to kokneses vinoroso. Sviests kaut kāds. Tad jau labāk telpat Meidropā, kur ēdienkarte ir plašāka un vieta daudz krutāka. Ko tie koknesieši sadomājušies grūti saprast
Lobes krogs-pirms Lēdmanes,braucot no Glāzšķūņa!
Četri vēji garām,biju nebija garšīgi, un ilgi.
Policijas Akadēmijā i'tkā ok. (to sise- a ko tu gribeji vairākas virtuves vienai iestādei. Tas jau neko nenozime ka bus slikti, un tur noteikti ja uz restoranu tad gatavo savadaak!!!)
Prestižā riktīgs bistro caurstaigajamais(cilveki ar iepirkuma kulem cauri vazājas) - ķipa restorāns. (apkalpošana jau itka normāla)
Jā žēl ka ogre nav vel kādas normālas vietiņas kurr aiziet.
Pats tu esi sviests, J. :D Tu tak neesi tur bijs, kā tu vari spriest? Paliec vien pie Policijas akadēmijas, izskatās, tavs līmenis :D Piekrītu trīnei par Lobes krogu - tā ir otra mana iecienītākā vieta. Ļoti garšīgi, lielas porcijas (var pasūtīt arī pusītes) un tiešām nav dārgi. Un, atšķirībā no Meidropa, nepretendē uz nosaukumu RESTORĀNS....
cien.Kristīne, lūdzu neapsaukāties. Apskatoties vinoroso mājas lapā ēdienkarti, ir redzami tikai daži ēdieni, pēc kā arī es izdarīju secinājumu par šauro piedāvājumu. Un par manu līmeni Tev nav jāspriež. Te tiek runāts par ēdināšanas iestādēm.
Te bija runa par svētku vakariņām, nevis ikdienas ēstuvēm... un kurš tad sāka apsaukāties?
Četri Vēji ir ļoti zolīda iestāde!!! Viesmīles gan tāda zemāka līmeņa palikušas, bet visā visumā ir ok!!! Un galu galā, vienīgā vieta kur var noprovēt ķengura vai arī krokodīla gaļu!!!!
Ilzē ir super , pameiginiet , nenožēlosat , ir okei .
Čabulīt, Čabulīt, kā tu gan esi pārvērties!!!
Vai Lobes krodziņā cenas pieņemamas?
Lobes krogā? Pat ĻOTI pieņemamas! Pat lētāk nekā Ilzē un Niko. Neiesaku ņemt pilnas porcijas, sevišķi, ja nolēmāt pasūtīt gan pirmo gan otro :)
Es ieteiktu "Lielvārdes ostu" - tīrs, gaumīgs, ēdieni ļoti garšīgi un 50-60 latos iekļausieties viennozīmīgi. Manā skatījumā šobrīd labākais restorāns tuvākajā apkaimē.
P.S. Policijas akadēmija nu jau sen kā zaudējusi savu labo vārdu - netīra un nolupusi, arī ēdienu kvalitāte nav tā labākā, rodas iespaids, ka atsevišķi ēdieni sasildīti mikrenē.
Es par LOBES KROGU tiešām ļoti garšīgi un porcijas milzīgas,mes tur bieži brīvdienās braucam,Arī bērniem ir ko padarīt ,daudz rotaļlietas un tāda brīva atmosfēra.
Es arī par Lobes krogu, ēdiens -labs līmenis un cenas uz visa citu kafūžu fona ,tiešām pieņemamas,bet godīgi ,es vairāk fanoju par viņu pirtiņu un baļļu.
Sveetku vakarinjas skaisti vienozimigi restoranaa "Devitas debesis"" Tai lielaja viesnicaa jaunogree,tada nekur tuvakajaa apkaimee nav.