Niko
Kā jums patīk Niko pēc paplašināšanās?
Ja godīgi, mani gaidīja vilšanās, jo vairs nav iespēja tikt pie tāda galdiņa,kas ir nostāk no citu acīm(kā tas bija uz tiem ādas dīvāniņiem aiz nišas). Visu zāli gan neizpētīju, bet palika iespaids,ka visi cieši viens otram blakus un nav savas privātās telpas.
Tad vēl aurojošie bļaujošie bērni,kas skraida visu laiku garām.
Parāk saspiesti tomēr.
Man šķita,ja paplašinās, būs vairāk vietas un uztaisīs tos galdiņus vairāk nodalītus no blakussēdētājiem. Ir ļoti saspiesti, sanāk viens otram uz galvas.
Skumji. Ēdiens gan tur garšo un patīk apkalpošana...
Interjers nepatīk,,arī daudz vecais atstāts....
Interjers tāds sterils izskatās, bet galdiņu kopējais novietojums neder...
vai jūs gribiet lai galdiņi metrs viens no otra,pilnīgi normāli ,tādi mēs esam latvieši vienmēr pretenzijas,tagad var sēdēt 80 cilvēki un man vienalga lai skatās ko es ēdu.
Neesmu bijusi Niko pēc remontdarbiem, bet man ir radies jautājums par tiem skrienošajiem-bļaujošajiem bērniem, kurus pavisam noteikti negribētu saņemt komplektā ar patīkamu pasēdēšanu un ēdiena baudīšanu. Ja neko nejaucu, tad bija minēts, ka bērniem tiks atvēlēta atsevišķa telpa. Ja tāda telpa (vai zona) ir, tad kāpēc tā bērnu skraidīšana gar galdiņiem tiek pieļauta? Nav, kas aizrāda (vecākiem)? Īpašniece grib būt toleranta uz citu apmeklētāju rēķina?
Jā, es gribētu,lai galdiņi ir nodalīti, varbūt ne metru viens no otra, bet tā lai blakussēdētājus neredz.Savādāk sēžu pie loga, blakus dīdās sīcis. Lai tiktu klāt drēbēm visi gar mani lokās, man jālaiž.Tas nav normāli.
Jā, bērniem ir atsevišķa telpa, bet tur nez kāpēc viņi nesēž, bet nēsājas pa zāli, traucē viesmīlēm ēdienu nest, maisās pa kājām. Man nav pretenziju pret bērniem, bet tomēr gribu baudīt ēdienu nevis klausīties 2 gadnieka histērijas lēkmē.
Laikam kaut ko nesapratu, cienījamie komentētāji. Nu jau Ogrē ir diezgan liela kafejnīcu/restorānu izvēle. Tak ejiet tur, kur patīk. Man atkal liekas, ka ar bērnu istabu Niko ir trāpījis desmitniekā. Māmiņām ar bērniem arī gribas aiziet patusēt, un Niko tagad ir vienīgā vieta, kur to ērti darīt. Esmu bijusi Niko divas reizes, atradu galdiņu tālāk no bērnu zonas, un neviens mūs netraucēja.
Es labprāt atrastu citu restorānu, bet ar Ilzi bija vilšanās. Kā ar senjoritu? Tur var mierīgi pasēdēt, nav barā jātusē?
Par bērnu zonu. Es labprāt būtu izvēlējusies galdiņu citur, bet tas bija piektdienas vakars un galdiņu rezervēju. Nezināju,ka to man piedāvās bērnu zonā.
Nu, pag, runa nav par to, ka māmiņas ar bērniem nevarētu/nedrīkstētu apmeklēt kafejnīcu vai restorānu, bet gan par to, lai viņu lolojumi netraucē citus apmeklētājus, kam arī gribas "patusēt", izbaudīt atmosfēru, parunāties ar draugiem, atvilkt elpu no ikdienas rūpēm un steigas. Ja ir bērnu istaba, kāpēc jātraucē citi apmeklētāji ārpus šīs telpas?
Mauprāt Pūres restorāns ir laba vieta mierīgai pasēdēšanai. Var izvēlēties. Arī čilī picā nāk daudz bērni ar vecākiem, taču nekad neesmu manījusi, ka kāds traucētu. Ka tik nepārspīlējiet.
Tikko ar vīru izstaigajām kafeijnīcu meklējumos. Niko vīrs nokritizēja, pateica vairs nav nekāda privātuma, sačakarēts labs krogs. Senjorita pārāk atklāta,ka visu redz no ielas, galdiņi viens otram blakus. Cerīga izskatījās Pūres kafejnīca.Ilze arī nevisai. Par Cielavu nav skaidrs vai iepriekš jāpiesaka vai tur tiek tikai izredzētie?
Varbūt kāds zin vēl kādu kafejnīcu Ogrē?
Vēl zinu Bērzu alejas un Kalna pr. stūrī Wassabi, kur suši, Ezītis blakus Pūrei, Policijas akadēmija, 2 tomāti Malkalnes pr.
Ezīti, policijas akadēmiju un 2 tomātus paturu prātā. Policijas akadēmija mums patālu no dzīvesvietas, gribējās kautko šaipus sliedēm.
Kā ir tais 2 tomātos? Laba ēdienu izvēle?
kur tāda kafejnīca Cielava,pirmo reizi dzirdu.
Njko kafejnīcā pārāk jūtama cepamās eļļas smaka,ventilācijas cauruli ārpusē vajdzētu ievērojami pcelt augstāk.
nu jā, tagad NIKO atgādina uzlabotu ēdnīcu, plānojums tads galīgi neizdevies..un jā, protams tie sīkie, skrien, bļauj, un ne jau bērnu zonā, ar visu to, ka ēdiens tur garšīgs, tadas ieskrietuves sajūta, dēļ nemitīgās kņadas, nav tāda omulīgas pasēdēsanas iespējas, saprotu,ka māmiņas ar berniem arī grib kaut kur aiziet izklaidēties, bet šis savienojums tomēr nav par labu cilvēkiem, kas vēlas atpūsties un omulīgi pasēdēt un pačalot.
ļoti vienkārši, ar bērniem ieeja atļauta tikai noteiktā laikā, dažas stundas dienā, un visi būs apmierināti. Nu nav tie sīkie pasaules naba un ja nav iemäcīti uzvesties sabiedrībā tad jāsēž mājās, tāpat kā viņu vecākiem.
Cielava esot Gada putns 2017. LR, bet kr ir Cielava kafejnīca Ogrē?
Cielava ir viesu nams.
Nu tad arī mūsu ģimene apmeklēja NIKo.iespaids -kā krievu laikos stacijas ēdnīcā.visi runā balsī un ir troksnis ,Remonts diezgan kvalitatīvs bet interjers, nu tā pakaramie drēbēm neērti, galdiņi tiešām piebāzti viens otram blakus .Un runājot par bērnu istabu.tās durvis jātur ciet,bija rakstits ka tur būs auklīte kas ar bērniem nodarbosies.Un arī par pavāru laiks padomāt .varbūt darbadienā kādā brīdi tur varētu būt klusums,bet nu vakar svētdienā tur bija reāls haoss un vairs nebija vēlēšanās tur nākt ,reāls šodienas bistriķis.
Agrâk gatavoja labaak un lielaakas porcijas bija pa leetaaku naudu .
tāpēc es ēdu mājās un man neviens netraucē :D :D :D
Es arī ēdu mājās, bet kādreiz taču gribās ieiet arī kādā kafejnīcā.
Ar bērniem dažreiz aizejam paēst uz Ogres mūzikas skolas kafejnīcu. Viņiem patīk, ka tur var nopirkt picu šķēles. Bet laikam strādā tikai darba dienās.
jā man arī gribās, bet man sava labsajūta tomēr ir svarīgāka... jau atverot kafejnīcas durvis novērtēju publiku...un nezinu kas ir noticis bet Ogrē pēdējā laikā nav iespējams baudīt maltīti jo jauno māmiņu + ķērcošo bērniņu "kultūra" ir neglābjami izplatījusies visur...pateikt viņas sīkajam "aizver muti" es gribu mierīgi pasēdēt? ....tas neko nedos....izņemot izčakarētu garīgo sev...
Redzēs ko pati teiksi, kad Tev būs kāds bērniņš.
Ne tikai kafejnīcās ir tāds sīču jampadracis,bet citās publiskās vietās arī.Es vairs neeju frizētavā Renē Brīvības ielā,jo to kliedzošo ,kājas pret zemi dauzošo bērneļu klātbūtne dikti bojā omu.Es neesmu ne pret bērniem , ne dzīvniekiem,bet visam sava vieta un robežas.Neaudzinātu jaunu sieviešu paaudze,tagad nejēdz audzināt savas atvases.
man ir :D ..ne jau visi, kuriem ir kāds bērniņš vazā to pa visām iespējamām publiskām vietām...
Piekrītu. Mums ar draugu arī nepatika tā bērnu dārza sajūta un nemitīgā bļaustīšanās, raudāšana, pamperu čamdīšana utt. (Neesam bērnu nīdēji.) Godīgi sakot - vecais Niko patika labāk. OK. Es saprotu, ka mammām ar mazajiem arī ir vēlēšanās kaut kur iziet, tomēr vai ar tik maziem bērniem ir jāiet uz kafejnīcu arī pēc plkst.16.00?
liela daļa jaunās mamašas ir stipri aprobežotas un nekaunīgas. Jaunā paaudze aug vēl debīlāka. Kādu daļu izmäca dzīve , kādu- kaps.
Kur tad lai tos bērnus liek?Paši sēdējāt kā lelles un nebļāvāt?
Man ir divi bērni, bet nekad neesmu viņiem atļāvusi maisīties pieaugušajiem pa kājām, traucēt citus, vai vispār viesmīlei zem kājām līst.
nu nebļāvām gan un arī bērniem tā neļāvām uzvesties ,kā tagad jaunās māmmuliņas,pašas krāsojas un jau 5 gadiga meitenīte ierodas bērnudārzā ar krāsotiem matiem un nagiem un skatās šodienas muļķigos seriālus- viņas melo labāk un tagad svešo seju,jo redz mamma skatās.Un aizejiet uz koncertu kultūras namā tad ari pašas sēž bet bērni skraida augšā lejā pa trepēm. Un tas pats sestdien bija vērojams bistro Niko,bērnistabas durvis vaļā apavi tur novilkti un tad skraida pie vecākiem ,labi ka viesmīlei jābūt uzmanīgai lai zupu noturētu.
Ellena.Rij majas
A kas Tev Sergej par daļu, kur es riju? Es Tev naudu prasu rijamam? Idiņš.
"Jaukie"cilvēki -ejiet baudīt mieru Pūrē,Policijas akadēmijā vai Prestižā vientulība un miers būs garantēts.Beidzot Ogrē ir kafejnīca,kas atbilst visām prasībām un ir pieejama gan invalīdiem,gan aprīkota priekš bērniem.Mēs ejam darbdienu vakaros un tad nav ne kņadas nekā.Jauka mūzika un labs interjers.Izskatās ka kādam skauž vai izlaiž vecmeitas žūlti. Pakaunētos!!!
Nekur nevajag likt. Vajag audzināt un pašiem saprast, kāds ir jūsu bērns. Kur ar viņu var iet un kur tiešām jūs traucējat citiem atpūsties. Jums pašiem jātiek ar to galā. Kafejnīcas, teātri, kino un jā, arī frizētavas nav tās vietas kur citiem vajadzētu klausīties jūsu mazo histērijās u.t.t.
Māmuļas, laipni aicinātas apmeklēt kafejnīcas (izņemot tādas, kas sevi pozicionē kā bērniem domātās) tikai tad, kad jūsu mazuļi būs tam gatavi. Visam savs laiks un vieta. Ja pavisam godīgi, tad neba nu bērnam tas kafejnīcas apmeklējums tik nepieciešams, kā jums pašām. Jums ir vēlme izklaidēties, citiem cilvēkiem arī, bet bez jūsu bērniem.
Iepriekšējais komentārs pulksten 22:34 bija domāts gabrielai, nevis nu cik var.
Niko trāpījos, kad bērneļu tur nebija. Laikam paveicās, jo biju pēc 20:00. Cenas pieaugušas, bet apkalpošanas ātrums arī labāks. Tikai "nesaprotu", kā var izcept karbonādi ar sieru, kur zem siera ir auksts tomāts, m?
Par bērneļiem runājot, Ilzē bija interesanta pieredze - skraida sīkie, šļūc uz vēdera, ieskrien krēslā, muterīte tikai auro reizi minūtē "Hugo, izbeidz, Hugo, iesim mājās!". Jā, kaut kāda baigā tendence savus neaudzinātos sīkos vazāt visur kur. Pat teātrī raudošs sīcis var visai zālei sabojāt izrādi. Pat hokejā muterīte var aizrādīt večiem, lai uzvedas klusāk - sīcis grib gulet :D Un jā - man ir sīkie, bet uz kafūzī sēž kārtīgi, pretējā gadījumā nākamreiz sēdēs mājās.
kopš kura laika audzinātus, pieklājīgus, citus cienošus cilvēkus sauc par vecmeitām?
Ogrē,izdabāt cilvēkiem ir grūti pat neiespējami!!!Negācijas raksta tie-kuri paši ne uz ko nav spējīgi!!!
Jā,piekrītu,bērni jāaudzina,lai skrien pa parku,vai sporta zāli,vai stadionu
Par nelaimi esam izaudzējuši neaudzinātu cilvēku paaudzi.Kamēr mocījāmies trīs darbos,lai ģimeni uzturētu ,mūsu bērnus audzināja iela.Jaunās māmiņas pašas neviens neaudzināja,ko brīnīties,ka nemāk audzināt savus bērniņus.Pat nesaprot,kas tā pieklājība,vai rēķināšanās ar citiem cilvēkiem ir.Pašas ir zemes centrs,uz pārējiem uzšķaudīt.Nevajag jau domāt,ka egoistiskiem,neaudzinātiem cilvēkiem var izaugt audzināti ,paklausīgi bērniņi.
Ko var cepties , kas gribēs iet tas ies. Jā baurojoši joņojoši neaudzinati sīkiem tā specifiska Ogres firmas zīme daudzos pašakumos. Nesmu vēl bijis jaunajā Niko bet tas nav nekas niespējams ņemot vērā ka Ogre tā daudzviet tradīcija , tāpēc neapmeklēju pāris vietas kur papest nav slikti bet publika reizēm debīlām izdarībām trakojošiem bērniem. Gan vieta Ogrē būs visiem gan sava Niko gan parejiem . Nebij slikta visrtuve , vismaz agrak. Pie iespejas ievērtēšu kā tagad.
Labrīt,Ellena.Kopš kura laika cilvēki,kas citu atbildi komentē kā jūs 2017-11-13 pl.19:32.06 būtu saucami par pieklājīgiem un citus cienošiem. Aicinātu pat slēpjoties aiz iedomātiem vārdiem,saglabāt jau pirmām kārtām savu pašcieņu(ja vien jums ir zināms šis vārds) un būt tolerantiem un iecietīgiem pret citiem. Vēlreiz atkārtošos -mums visiem ir dota izvēles iespēja.Mēs dzīvojam starp aršķirīgiem cilvēkiem ar dažādiem tikumiem un netikumiem.Nav neviena tiesības pieprasīt tiem mainīties pēc mūsu iegribām. Viņu slikto audzināšanu paši sajutīs uz savas ādas vēlāk.Mēs neko nezinām kapēc bērni tā uzvedas un cik lielas problēmas aiz tā slēpjas.Laimīgi bērni un arī pieaugušie nemēdz būt agresīvi un tiem nav sevi jāpierāda dažādos sabiedrībai nepieņemamos un necienīgos veidos. Tomēr labas lietas un uzvedību varētu sākt paši ar sevi un ar saviem tuvākiem cilvēkiem. Šī ir laba tēma,tikai kāds nu vairs te sakars ar NIKO.
Es vsp nesaprotu, ko jūs gribat no Niko. Intīmu pasēdēšanu vietējā ēdnīcā???
Niko koncepts ir pusdienlaika ieskrietuve ne jau restorāns.
Jauno interjeru neesmu redzējusi, bet tās lelles logos ir kaut kas briesmīgs.
Piekritu Smukajai. pareizi teikts pusdienlaika ieskrietuve un tiešām kāpēc tās raganas ir logā kam tāda ideja.
Droši vien ,ka zīme-raganām ienākt atļauts.Arī ar mazajiem velnēniem.Un ja jau pusdienlaika ieskrietuve,tad ko stiept tos bļaujošos sīčus līdzi? Katras mātes pienākums ir pusdienās savas atvases mājās pabarot,pie reizes pašas arī varētu paēst.
To gabriela. Kā man uzbrauc, tā es uzbraucu atpakaļ. Neviens man nenorādīs, kur ēst.
Esmu no daudziem dzirdējusi,ka ir sačakarēts labs krogs, kurā vairs nav mājīguma un omulības,kā bija pirms remonta.
Viss atkarīgs no īpašniekiem.kad sapratīs,ka krītas apgrozījums,gan jau sāks domāt.Tie kliedzošie mazuļi jau neveicinās ieņēmumus.Kad darbinieki sāks skatīties kārtību zālē un mātēm aizrādīt,tad arī kārtība sāks nodibināties.Par galdiņu izvietojumu arī ir vērts aizrādīt vismaz zāles personālam.Lai domā taču.
Un trakākais,ka Ogrē nav normālu ēstuvju, kur varētu omulīgi pasēdēt, paēst un atpūsties.
Vai Pures restorānā esiet bijusi? Manuprāt pilnīgi omulīgi tur var pasēdēt.
Jā vienreiz biju, neteikšu,ka biju sajūsmā par interjeru, bet paēdu labi. Tiesa gan, nebija tik lēti kā NIKO.
Pūres restorāns domāts tiem kam daudz naudas.
tās raganas logos un uz sienām, sarkanie aizkari.... lētais mdf...
tikai 1x biju, vairāk nē...
Kā tagad gatavo PRESTIŽĀ? Agrāk tā bija jauka vieta ar plašu piedāvājumu. Vienīgā vieta Ogrē, kur pasniedza īstus Cēzara salātus. Ne tikai - tur bija ērti, labs piedāvājums un sakarīgas cenas.
Niko produkti no Daugas apakšējiem plauktiem,un gribi garšīgi paēst?Ej uz SINJJORITA KUKŪ.
Uz Pūri!!!
Elena,ja tev tik daudz pretenziju,tu neapsveri domu est majas?var but tur ir ideala gaisotne?
Sergej,tev tik svarīgi kur viņa ēdīs? Cilvēks tikai dalās savās pārdomās un novērojumos.Vai tas ir kas slikts? Kādam nolūkam tavu prāt kalpo šī vieta? Vienmēr būs atšķirīgi viedokļi,vienmēr būs tie kas uzskatīs-jo sliktāk,jo labāk.Kas tur sevišķs?
Sergej,tev tik svarīgi kur viņa ēdīs? Cilvēks tikai dalās savās pārdomās un novērojumos.Vai tas ir kas slikts? Kādam nolūkam tavu prāt kalpo šī vieta? Vienmēr būs atšķirīgi viedokļi,vienmēr būs tie kas uzskatīs-jo sliktāk,jo labāk.Kas tur sevišķs?
Pirms remonta man pretenziju pret NIKO nebija. Es vairāk runāju par dizainu un galdiņu izvietojumu. Ēdiens ir garšīgs.
Melot jau nevajag. NIKO saimniece vienmēr pērk svaigu preci. Nekad viņa nav pirkusi nocenoto preci. Un es zinu ko saku, jo es strādāju MAXIMA un redzu ko viņa pērk.
Iegājām vienu dienu paēst ar meitu (skolnieci), viss pārbāzts ar cilvēkiem, viesmīle ierādīja tikko atbrivojusos galdiņu kafejnīcas kreisajā stūrī, tieši pie bērnu istabas. Par cik tā bija pirmā reize pēc remonta, vēl nezināju, ka šāds bērnu stūrīts paredzēts. Ja es vēl esmu salīdzinoši iecietīga un pacietīga, tad mana skolniece bija pirmā, kas teica - paēdam un ejam ātrāk prom!!!! Ieradās māmiņu klubs, ar maziem bēbīšiem, kurš vēl ratos, kurš tikko staigā, kādas 5-6 kopā bija, viesmīle ātri sāka organizēt galdu sastumšanu, bija sajūta, ka primārais ir šis galdiņš, cik ļoti ātri tika aptekalēts. Un tad sākās pamperu mainīšana, kliegšana, bļaušana, strīdi par mantām utt. Atklāti sakot, troksnis bija tāds, ka es ar savu bērnu sēžot pie galda, nevarējām sarunāties, kā rezultātā neapēdām visu ēdienu un steidzāmies ātrāk prom. Frī kartupeļi ļoti negaršīgi palikuši, viss šis balagāns ar jauno māmiņu saietiem, kliedzošiem bērniem un pamperu mainīšanu atstāja nepatīkamu pēcgaršu. Īpašniecei japārdomā kafejnīcas klientu organizācija, citādi zaudēs patstāvīgos klientus.
Vajag Ogrē bērnu ēdnīcu ..!
Lasot komentārus un vadoties pēc personīgās pieredzes, daži labi, kuri iet uz kafejnīcām bez bērniem, izbaudīt relaxu un citus "ēst-meditācijas" priekus, arī vajadzētu iemācīt uzvesties. Sēž pāris pieaugušu ģīmju pie galda un ņirdz pa visu zāli kā nevaldāmi orangutāni, kā arī visi dzird personiskas detaļas, kur kurš ko ņēmis priekšā utt. ,lielākajā daļā gadījumu, daiļā dzimuma pārstāves. Gribās izsmērēt pasūtīto porciju sejā. Ohh kā gribas.