Juana kafejnīca, kur garsīgi gatavo!
Ir nesena tvērusies kartonkas rajonaa, pretī dambītim, saucas "Pie Bebra Kunga", vienu dienu biju ar gīmeni pusdienās, man ļoti patika!
a man nepatika
ko tagad nez lai dara ka vienam patika otram ne, traki!!! (smieklīgi tas liekas) Jābrauc jāpamēģina būs.
Aizbraukšu noprovēt ēdienu.
Vai ir vēl kādas labas ēstuvītes.Vai tad Ogrē nebūtu iespējas uztaisīt tādu kompleksiņu, kur jauki iegriesties, viss kulturāli, un vidiem pietiek.
Vai tā būtu īstā sundew, ka reklāmas rakstiņā tik daudz kļūdu??? juana - kas tas tāds??? Un nesena tvērusies???
Man ļoti patīk Lobes krogs. DIezgan patālu no Ogres, bez auto netikt.. bet ir vērts!
Man patika kafejnīcā , kura nesen sāka darboties Grīvas pr., ''Daugaviņas'' mājā.
Vai iet runa par to miniatuuro buudinju ko Aleksandrs no Policijas akadeemijas atveera? vasaraa tur ir ok pirkt saldeejumu sauljojoties. Uzcenojums NOOOORMAALS, bet tas ok :) Bet visaa visumaa... Ogres Prestizhs vai daargaa Policijas akademija man patiik labaak. Un ja galiigi nopietni, tad izveelos 90% gadijumu eest maajaas.
Oj,kā es vēl nēsmu bijis ,, pie BEBRA kunga,,?!
Man tur patika, bet zeel ka viniem nav reklaamas, arii uz taas maajinjas pashas reklaamu vajag spilgtu lai vismaz braucot garaam "ielec aciis" :/
Es zinu, ka Aleksandram veiksies un viss izdosies, jo pie vina ir tishaam visslabaakaa kafija un zaljaa teeja :) un vinjam ir ljoti daudz draugu, kas nepamet gruutajaa briidii! tas jau tikai saakums! peec tam aizies kaa pa sviestu! :) pameeginiet pashi kaut ko uzsaakt! vieglaak neko nedariit! ;)
pie bebra kunga ir lieliska virtuve vis garsigakie edieni pasaule,laba apkalposana.Ja tu tur neesi bijis brauc ar steigu.