Atsauksmes par Ogres dzemdību nodaļu

Sveikas dāmas!

Tā kā pamazām iet uz beigām deviņu mēnešu brīnumiņa gaidīšanas posms, tad sāku meklēt "svaigas" atsauksmes par Ogres dzemdību nodaļu.
Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi par Ogres dzemdību nodaļu?

Man solās dabīgās dzemdības,jo mazais ir ar galviņu uz leju, tikai tāda lieta,ka nabassaite mums ir kā šallīte aptinusies un nedaudz vairāk augļūdeņu nekā vajadzētu-vai šai te informācijai vajadzētu ietekmēt arī manu dzemdību vietas izvēli?

Jau iepriekš paldies piemiedz aci

Esme , 2014-11-12 19:39:09

cālis el vē zinot visu ;))

http://calis.delfi.lv/forums/tema/9889908-ogres-dzemdibu-nams/

miedzu ar' , 2014-11-12 19:44:33

3 gadus atpakaļ dzemdēju Ogres slimnīcā. Man bija diez gan ilgas dzemdības, kā arī nabassaite bija apkart bērna kakliņam, bet viss beidzas labi, bērniņš piedzima vesels, personāls visu laiku bija blakus, darīja visu iespējamo, lai palīdzētu bērniņam nākt šajā pasaulē :)
Domāju, ka atsauksmes par Ogres slimnīcu, tāpat kā par jebkuru citu slimnīcu ir ļoti dažādas. Iesaku izrunāt visas šaubas un dzemdību iespējas ar savu ārstu, kas novēro grutniecību.

ManaPieredze , 2014-11-12 21:05:46

Paludz savam arstam, lai uzraksta norikojumu uz Stradinu slimnicu.(garantija, ka tiksi uznemta).Man ar bija nelielas problemas, tadel dzemdeju Stradinos. Super, viss patika!
P.s.Ogre dzemdeja pazina, diemzel bernins arstu nolaidibas del ir ar smagu invaliditati

mamma , 2014-11-12 22:07:26

Parasti cilvēki vaino citus savās nelaimēs. Nereti šie letālie gadījumi ir jau grūtniecības laikā radušies, bet vecāki vaino dzemdību pieņēmējus. Ir statistiski arī nolaidība, bet mazpilsētās viņa ir krietni mazāka un mazāks risks kā Rīgas DzN un Stradiņu konveijerā. Draudzeni ķēizaroja Ogrē, sajūsmā. Ja gribi garantiju, ka viss būs ideāli un uzmanība uz 101% tikai Tev, jāslēdz līgums ar vecmāti.

Statistika , 2014-11-12 22:19:40

Un arī tad vēl neko 100% nevar paredzēt.

zika , 2014-11-12 23:03:05

Vai tiesa, ka Ogres slimnīcā vairs naktīs nav bērnu ārsta?

ono , 2014-11-13 11:31:36

Par Ogres dzemdību namu varu teikt tikai to labāko, kaut gan man bija ķeizars, personāla attieksme bija laba. Kas attiecas par bērnu ārstu naktīs, jā pa naktīm ir tikai māsiņa, bērnu ārste ierodas 8os no rīta

lili , 2014-11-13 12:47:13

Lai vai kā, manuprāt, Ogre nav tā labākā vieta, kur dzemdēt.

Ja reiz dzemdējam tika dažas reizes mūžā, tad es labāk izvēlos Rīgu, kur profesionalitāte ir daudz lielāka! Un nav jāuztraucas par neko!

... , 2014-11-13 15:18:35

Neko sliktu pateikt nevaru, dzemdeju pusgadu atpakal, personals atsaucigs, dara savu darbu ,bija baili ka kautko var notikt , jo Ogres slimnica notik pec atsauksmem brismu lietas. tas bija varbut agrak, tagad jauns personals vecmates ir visas 4 baigi forsas,ja dzemdeli visu nakti staves klat un daris savu darbu. Par berninu gan neustraucies ja busi mieriga vinam bus ari labi, un pec toniesiem var pateikt ka jutas berns, ja atveruma nebus taisis operaciju , galvenais nevajag baidaties , klausi vecmati un pati censies neturet sevi berninu , lai veicas, novelu tev izturibu.

lana , 2014-11-13 15:39:42

Neko sliktu pateikt nevaru, dzemdeju pusgadu atpakal, personals atsaucigs, dara savu darbu ,bija baili ka kautko var notikt , jo Ogres slimnica notik pec atsauksmem brismu lietas. tas bija varbut agrak, tagad jauns personals vecmates ir visas 4 baigi forsas,ja dzemdeli visu nakti staves klat un daris savu darbu. Par berninu gan neustraucies ja busi mieriga vinam bus ari labi, un pec toniesiem var pateikt ka jutas berns, ja atveruma nebus taisis operaciju , galvenais nevajag baidaties , klausi vecmati un pati censies neturet sevi berninu , lai veicas, novelu tev izturibu.

lana , 2014-11-13 15:39:43

Es arī varu teikt tikai labu par dzemdībām Ogrē pēc savas pieredzes. Gan vecmātes, gan ārstes bija atsaucīgas. Pirmās dzemdības man bija 7 gadi atpakaļ pie Muravjovas, gadu atpakaļ pie Aberbergas. Otrais man bija ķeizeriņš - feini, rēta salīdzinoša maza un taisna, nevis kā manai draudzenei Dzemdību namā Rīgā uztaisīja (šķību, greizu). Ja nav nekādi sarežģījumi, tad mierīgi vari Ogrē palikt. Katra gadījumā, cik mammas tik viedokļi. Vēl baigais pluss bija tas, ka Ogrē tīras, skaistas palatas!

Maruta , 2014-11-13 16:09:51

Man pašai ir 4 ķipari, no kuriem pirmais dzima Rīgā un pārējie Ogrē. Tiešām nekāda vaina. Salīdzinot ar Rīgu šeit cepuri nost. Rīgā attieksme bija briesmīga, gaja viss kā pa konveijeru. Ogrē māsiņas kolosālas, ik pa laikam ienāca un apjautajās vai ko nevajag, vai viss kārtībā. Pēdējais no bērniņiem man dzima 6 no rīta un bērnu arsts arī bija klāt. Man kaut kā negribas ticēt, ka uz vietas nav ārsta. Varbūt kārtējās kvotas valstī izbeigušās?

4 bērnu mamma , 2014-11-13 16:22:36

es par ogres dz.nodaļu varu spriest tikai pēc tā ko redzēju, kad gulēju uz saglabāšanu. par cik nodaļa bija pilna biju palātā ar tām, kurām veikti aborti vai kādas komplikācijas grūtniecības beigās. dzirdēju dzemdētājas vaimanas,kad vecmāte uzbļāva- beidz vaidēt, cik var, kaut gan man nelikās, ka tā sieviete īpaši vaidētu. negatīvs priekšstats man radās arī, kad 1ned tur atrados, bet savu ārstējošo ārsti satiku tikai izrakstīšans dienā. Pabiju arī stradiņos uz saglabāšanu,bet jau ap 30,ned. Tur tiešām dzemdētāju daudz, bija tādas, kas pat priekštelpā dzemdēja un redzēju kā ārsti skraida un cīnās par bērniņu. Bija arī gadījumi,ka mammas mokās, bet dakteri nepievērš uzmanību tikai purpina un slikti izsakās. Pati beigās izlēmu dzemdēt Bulduros, it kā viss likās labi, bet tagad analizējot,tomēr otreiz vairs neizvēlētos. Tāpēc runāt var daudz un savus +/- atrast visur.

mamma , 2014-11-13 16:59:24

Dzemdēju 19 gadi atpakaļ.Viss ir kārtībā,tikai jāklausa,ko saka vecmāte,nevis ko gribu to daru.Komplikācijas rodas ,kad ir liela gudra zirga galva,kad dzemdētāja sāk diriģēt vecmāti,nu tad ir acīmredzamais neticamais.Manas abas draudzenes dzemdēja Rīgā,Stradiņos-vienai bija asins saindēšanās,otrai gandrīz bērns aiz zvaigznēm aizgāja.UN visu to saglāba un izārstēja Ogres nonievātajā slimnīcā.

kukažiņa , 2014-11-13 17:22:46

Mana jaunkundze sadomāja dzimt svētdienā un ,lai jautrāk,ar šova elementiem,10.00 bija vajadzīgs taisīt neplānoto ķeizaru. Cepuri nost Ogres nodaļai - atskrēja gan nodaļas vadītāja,gan tika atvestas dežūrējošā bērnu ārste un operāciju māsa. Viss kārtībā gan man gan bērniņam....paldies slimnīcas kolektīvam ! Ja atkal būtu jāizvēlas,dzemdētu tikai Ogrē.....

es , 2014-11-13 18:16:48

Izklausaas labi.

ome , 2014-11-13 18:40:06

Man jau bija noslēgts līgums ar Siguldas dzemdību nodaļu, bet sagadījās tā, ka puika negribēja sagaidīt nolikto datumu, vīrs bija komandējumā un atrie mani aizveda uz tuvako slimnīcu, Ogrē. Nepagāja ne ilgs laiks, kad puika klāt. Milzigs paldies Ogres personālam. Tagad pašai kauns par to, ka baumu dēļ negribēju dzemdēt Ogrē. Sanāk no sērijas mēs domājam - Dievs dara!
Piekrītu Marutai, telpas un nodaļa izremontēta, patīkami uzturēties!

Ikšķiliete , 2014-11-13 19:15:43

Pirms 3 gadiem man piedzima bērniņš Ogres slimnīcā. Varu teikt tikai visu to labāko! Attieksme super! Dzemdībās man bija daktere Muravjova un vecmāte Vineta. Ļoti viss patika! Nākamreiz arī dzemdēšu tikai Ogrē!!!

Anna , 2014-11-14 10:02:26

2 menesi atpakal dzemdeju ogres slimnica viss bija kartibaa arsti un masinas loti labas, ar attieksmi un uzmanibu gan pret berninu ,gan pret mani nebija nekadu problemu. No sakuma arii baidijos tur dzemdet.

m , 2014-11-14 11:53:03

Es par Ogres slimnīcas Dzemdību nodaļu arī varu teikt pozitīvu pieredzi,lai gan esmu dzirdējusi šausmu stāstus. 2006.gada decembra beigās man dzima otrā meitiņa.Uzņemšana gan bij ne visai,jo ierados 6 no rīta,daktere samiegojusies un īgna,bet kad 8 nomainijās maiņa,trāpijos uz stingrās,zinošās dr.Muravjovas un fantastiski feinās,pacietīgās vecmātes Vinetas Apsītes.Tiešām jutos droši un tiku atbalstīta un pieskatīta.Meitiņa piedzima veiksmīgi un saliedētā kolektīvā.Ko nu nevaru teikt par Siguldas slimnīcu,kad tur dzemdēju pirmo meitiņu 17 gadus atpakaļ.Ārstu attieksme šausmīga,rupja un vienaldzīga.Dzemdības bija smagas un vel dabuju iekaisumu,jo vecmāte placentu izrāva,daļa palika iekšā,ar iekaisumu un lielu temperatūtu nedēļu dabuju ārstēties Rīgā-Stradiņos.

Ilāna Dīcmane , 2015-12-02 12:31:53

Tikai labas atsauksmes…

Sākšu ar to, ka biju dzirdējusi tikai labas atsauksmes par dr.Beļeviču un vecmāti Gerdu un ļoti gribēju dzemdēt pie viņiem. Biju pārlaimīga, jo pirmajā aprīlī, kad iestājos slimnīcā, satiku viņus abus.

Dzemdības ilga 8h, jāpiebilst, ka tētis sarunāja ar meitiņu, ka nemocīs mani ilgi :)

Vecmāte vienmēr bija blakus un skaidroja, kas notiek, kā notiek un ko viņa darīs. Man tika pārdurti augļūdeņi, jo dzemdes kakls neveras vaļā. Pati jau biju tā nogurusi, ka nespēju domāt līdzi.

Zināju tikai, ka ļoti gribu dzemdēt pati un neskatoties uz to, ka man ir diezgan nopietnas problēmas ar mugurkaulu, negribēju, lai taisa ķeizaru. Ārsts visu laiku sarunājās ar mani, jautājot, ko jūtu, kur un kādas ir tas sāpes. Tiešām jauks personāls bija blakus dzemdībās.

Bērniņš uzreiz pēc dzimšanas tika uzlikts man uz punča, tika kārtīgi sasegts un turpat nogulēja kādu laiciņu.

Pēc dzemdībām katru dienu nāca māsiņas, pediātrs un ārsts pārbaudīt vai viss kārtībā.

Sirsnīgs paldies vecmātei Gerdai un dakterim Jurim Beļevičam! Novēlu jums visu to labāko un izturību, sagaidot pasaulē jaunas dzīvībiņas!

Ļoti ceru, ka pēc kāda laiciņa otru bērniņu dzemdēšu tur pat Ogrē pie Gerdas un Beļeviča! :)

Paldies!

Karina_Jedusha , 2017-04-13 14:36:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet