Pastalas.
Varbūt kādam ir vairs nederīgas (neder pašiem) pastalas. Vajadzētu 30izm. apm. 21cm. Būšu ļoti pateicīga. Paldies. P.S. varbūt ja ir kāds piedāvājums atšuties e-pastiņu.
ss.lv pamekle
ss.lv pamekle
man ir pastalas 2.kl bērnam der.
agate- meklēju arī savai meitai. viņa gan 1. klasē, bet kājas izmērs paliels. vai vari lūdzu nomērīt garumu pastalai?
sazinamies epastā- zzzanda@gmail.com
uz Parogres gatves ir meistars,kurš taisa pastalas....
Ups...samelojos- Jaunā gatve 43
www.jette.lv - Pārogres gatves meistars.
man ir bēnu pastalas ap 30 izm. var teikt jaunas, jo bērns tikai vienu reizi bija uzvilcis..
Vai lūdzu varat man atsūtīt kādus kontakstus uz e-pastu lgorozniece@inbox.lv ? to agate un Anita. Tiešām ļoti gaidīšu. Par meistariem zinu, tik vēl nezinu cik ilgi būs interese dejot, tādēļ meklēju kādu lētāku variantu. Liels paldies!!!!
Mums arī skola bērnam iedeva lapiņu, ka vajag pirkt pastalas, adresēts uz jette.lv Kāds lūdzu varētu pateikt, cik tad maksa jaunas, jo mājas lapā cenu nav. Kā reiz bērnam 30/31 izmērs. Negribas jau pirkt pagaidām, jo nezinu cik ilgi būs tā interese par dejošanu. Varētu aizņemties un tad atdod + fazer lielā šokolāde. Ana.gati.ana@gmail.com
Man jau tas pats... Tajā Jette, laikam kkadi 17eiro. Nav jau daudz, bet tikun tā... Mazums tiešām kādam nav īsti vairs pielietojuma. Jau atkal PALDIES!!!! 30-31izm. kādi 21cm.
lgorozniece@inbox.lv
"mamma"
Jetē 16,5 euro par izmēru 29-31, 27-28 izm - 15 euro, lētāk neka ss.lv lietotas. :)