skolas formas
Ko domājat par skolas formu atgriešanos? Izskatās, ka Ķeguma skola stūrē šajā virzienā. Manuprāt, tā ir totalitārisma izpausme. Vai ilgas pēc padomju laikiem.
Skolas formas ir visā pasaulē normālās skolas, pat pie nēģeriem Āfrikā. Skolas formu nav padibeņu un sociālajās skolās jo tur mācās sociāls kontingents. PARASTI skolas formas ievieš tur, kur rūpējās par „Iestādes prestižu”. Rīgā daudzās skolās ir forma rajonos arī. Totalitārisms tad ja visām skolā VIENĀDAS zilas brūnas ar atombumbu vai sauli. Savulaik bijā fanā par Lietuviešu skolas formām tur arī vidusskolā bija formās, meitenēm mini svārķeļi, tajās viņas visiem par prieku arī staigāja. Ne tā kā Latvijā vis kā Ķīnas rūpnīcā, netīri zili svārki bez maz līdz zemei no kaut kādas lētas vilnas grīdlupatas audama:) Nedomāju, ka vajag pilnu kompleksu, pietiek kā vairums citu vietu, tās ir formas vestes vai jakas vai žakete. Ja liekas baigi dārgi, Āzijā var lēti nopirkt gatavas, sašūt tik savu simboliku. Bet jūs taču visi gribat saņemt lielas algas, tad jau godīgāk pasūtīt tepat kaut kur, varbūt viņi kādreiz jums ar ko pasūtīs.
Skolas formas ir labas,disciplinē bērnus,tikai pie mums visi grib grezni dzīvot un formu cenas ir nežēlīgi augstas.....
Ogresgala pamatskolā ir formas ļoti skaisti, un prektiski var apskatīt skolasformas.lv cenas gan padārgi?
Es par formām.
es arī par!
Būtu labi, ja būtu nedaudz lētak. Ogresgala skola divi džemperīši puikam ap 60 euro, bet bērni aug, diviem gadiem nepietiks.
Doma forša par formām, bet par tādām cenām neesmu gatava pirkt.
Doma forša par formām, bet par tādām cenām neesmu gatava pirkt.+1
ES par skolas formām
pirms skolas sakuma bija uzraksts kas velas mainit vareja to izdarit jo lielajiem tas vairs nevajadzes bet formas vajag es ar par
Es par
Tur jau tā lieta kad 19sep uz formas tirdziņu ieradās 2mammas tas arī viss bet skolā 157bērni. 60eir uz diviem ir vestītes un mazā izmēra. šogad puisim uz 165cm vienam izmaksāja 46eir.
Paldies par viedokļiem. Jā, dzīvē varbūt izskatīsies labi, tikai cenas kādam varētu nebūt pa kabatai. Un skolnieki, ar kuriem runāju, nebija priecīgi par formām.