OGRES BASEINS Dziednīcā

Kas notiek Dziednīcas baseinā?! Pat brīvdienās sev vēlamā laikā bērnu baseinā tikt ir nereāli, jo baseinu okupējuši kaut kādi treneri ar saviem audzēkņiem. Tad jau vajadzēja publiski paziņot, kādos laikos un dienās baseins ir pieejams "parastajiem" mazajiem peldētgribētājiem. Citādi samaksā kasē ( kasiere arī nebrīdina) un jāgaida, kamēr bērns tiks baseinā.un tā ne vienu reizi vien ir sanācis...((
Sanāk, ja bērns nav pieteikts uz peldēt apmācībām, baseinā netikt?

Nika , 2014-01-12 14:31:18

Prasi naudu atpakļ , ja biļeti pārdod bet izmantot nevar

Lunis , 2014-01-12 14:33:26

Tāpēc arī neeju uz turieni - cik nav dzirdēti gadījumi, kad naudu samaksā, pārģērbies, bet baseins pilns un nav kur peldēt! Kā vispār drīkst pārdot vairāk biļešu, nekā paredzēts vietas peldētgribētājiem?

Ilze , 2014-01-13 10:03:46

Šo stulbo situāciju Dziednīcas administrācija ignorē jau gadiem.

Dace , 2014-01-13 11:21:49

Es parasti zvanu uz baseinu un jautāju cik noslogots ir baseins un kurā laikā ir vai nav treniņi. Un nav problēmu. Bet baseinam varētu ieteikt izveidot mājaslapu ar treniņu noslogojuma sarakstu.

Elmārs , 2014-01-13 11:26:53

Ir viņiem mājaslapa tikai tāda švaka. Vajag ieteikt par to noslogojumu u.t.t. Cilvēki vajag runāt, ieteikt, aizrādīt, nevis forumos burkšķēt!!! http://www.dziednica.lv/index.php/jaunumi

Elmārs , 2014-01-13 11:30:50

Vai treneri maksā no iekasētajām naudām nodokļus ?Ja mans bērns prot peldēt un biļete nopirkta nav bērnu baseinā vietas!Lūdzu kontroli!!!

ūdens , 2014-01-13 13:22:26

Ir tāda cilvēku suga, kam nekad nekas nav pa prātam. Visgrūtāk tiem pašiem ar sevi sadzīvot. Tie nekad neuzdod jautājumus paši sev. Tie vienmēr un visur meklē vainu un vainīgos. Izsaku līdzjūtību! Būs grūti un vēl grūtāk. Un tā visu mūžu.

Līdzjūtība , 2014-01-13 13:37:49

Ar to baseinu viss paliks pa vecam, kamēr nenomainīs dažu labu pārgudro reģistratori (runā, ka ir paziņa) un viena no garderobestēm arī ir pikta kā velna vecene. Riebj iet!!! Citus rītus tieku baseinā jau 7.05, bet citus tikai 7.15 - skarbi, ka laicīgi nevar ielaist iekšā. Tas ir baigais mīnuss baseinam

mazā , 2014-01-14 12:43:21

Nav normāla saimnieka - diemžēl...

es , 2014-01-14 14:04:09

Cūcības ir jānovērš nekavējoši, nevis jāmeklē vaina apmeklētājos un rakstītājos.Tāpēc jau dziednīcā ir dabinieku "armija" par ko viņiem darba algu maksā. Lūk tā !

Līdzjūtībai , 2014-01-14 14:57:42

Ar baseinu viss ir kārtībā,vajag skatīties kad bērnu baseinā ir nodarbības. Sestdienās, svētdienās tās ir no rīta. Treneri ir jauki cilvēki. Starp citu arī garderobistes ir laipnas. Vajag pielāgoties pašierm.

Roberta , 2014-01-14 18:50:22

Iepretim kāpnēm, stāvā, kur ir kase, manuprāt ir noslodzes saraksts. Norādīts, kuros laikos treniņi. Bērni, kuri iet trenēties, atsevišķi maksā par baseinu.

Bbb , 2014-01-14 20:22:59

ūdens Kā tad tas bērns māk peldēt, ja viņš grib peldēt bērnu baseinā? Bērnu baseinā, manuprāt, var peldēt tikai kopā ar pieaugušo vai trenera uztaudzībā.

Bbb , 2014-01-14 20:27:37

ir grafiks ar bērnu nodarbībā, bet nekur nav uzraksts , ka šajā laikā citi mazajā baseinā netiek ielaisti. Situācija, -aizej, nopērc biļeti, kopā ar bērnu nomazgājies dušā, pieeja pie baseina un - baseinu izmantot nedrīkst. Vai nu stundu gaidi (slapjš pats, slapjš bērns), vai ej mājās. Dziednīcas administrācija pat nav mēģinājusi šādas situācijas novērst.

Dace , 2014-01-16 13:44:01

Baseinu apmeklēju diezgan regulāri daudzus gadus. Kopumā biju apmierināta, ja piever acis uz nelielām nebūšanām (Rīgā baseina pakalpojumi izmaksā lētāk, sieviešu dušas durvju rokturis normāli nefunkcionē jau kādu gadu, dažkārt ģērbtuves biki pludo – bet kopumā ir jau oki. Pārsvarā visi darbinieki puslīdz laipni, baseinā - īpaši! Līdz šim gāju bez bērniem, visu darīju kā pienākas un jutos laimīga. Šogad eju kopā ar jaunāko dēlu – kamēr viņš peld pie trenerītes, es pa lielo baseinu. Viss oki, tikai biki iespringt nākas ar ģērbšanās un mazgāšanās pasākumu, jo dēlēns tomēr vēl jāuzrauga. Un te gadījās man PIRMAIS NENORMĀLAIS PĀRKĀPUNS! Iznākot no ģērbtuves, mans dēlēns jau mani gaidīja saģērbies. Es arī ātri saģērbos, bet tad iedomājos, ka jāpaskatās, vai viņš tomēr kaut ko ģērbtuvē nav aizmirsis. Iegāju, ātri paskatījos, bet, laukā nākot, mani sagaidīja divas kundzītes. Viena bija piemīlīgā garderobiste, bet otra laikam galvenā apkopēja (tiešām nezinu, kāds viņai amats, bet pēc toņa, noteikt, ka galvenā). Sāka uz mani tā bļaut, ka sākumā apmulsu un nesapratu, ko tādu esmu nogrēkojusies! Tad man pieleca, biju iegājusi bērna ģērbtuvē ar ielas apaviem – baltām botiņām. Es saprotu, ka viņām apnikušas māmiņas, kuras lāčo pa garderobi ar ielas apaviem, bet vai tas dod tiesības bļaut kā uz suni??? Toč sajutos kā noziedzniece! Arī dēlēns nesaprata, kas notiek. Bija tā sabijies, ka vēl mājup ejot jautāja – māmiņ, ko Tu tādu izdarīji, ka uz Tevis tā bļāva? Gribētos uzzināt, vai tā aurot baseina apkopējām ir pierasta prakse, vai tāds ekskluzīvs bonuss gadījās tikai man? Ja tomēr es neesmu vienīgā, tad varbūt vadībai vajadzētu padomāt par kadriem, kuri nenāk uz darbu izbļauties. Es nelepojos ar savu pārkāpumu, bet neuzskatu, ka tas bija tik liels, lai uz mani bļautu kā uz nezinu ko....

kija , 2014-09-24 21:30:27

Sakarā ar vadības maiņu baseinam ir zudusi iespēja elektroniski redzēt baseina noslogojumu. Ir sarežģīti sazvanīt, lai iegūtu informāciju. Vecajā mājas lapā vēl joprojām informācija par 2014. gada decembri. Būtu vismaz ierakstījuši par izmaiņām.
Manuprāt ir pagājis pietiekoši ilgs laiks, lai saprastu savus pienākumus un informācija būtu vieglāk pieejama klientiem.

Ance , 2015-01-14 09:30:00

Okt2015 sākumā sīkais bija bernu baseinā Neptuns un pec peldes izbaleja bikses- nu labi- pielauju ka kiniešu izstrādājums....Vel atnāca baumas ka citiem berniem bija problemas ar veselibu- āda sarkana un acis. Bet tagad Baseins esot slegts. Pārhlorēts esot pamatīgi. Vai ir bijušas veselibas problemas citiem?

Janis34 , 2015-10-21 10:23:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet