Dzimšanas dienā sākt jaunu dzīvi
KAD un KĀ ŠOGAD sagaidīt savu DZIMŠANAS DIENU,
lai saskaņā ar sevi nodzīvotu visu nākamo gadu
Katru gadu astroloģiski Tava dzimšanas diena var atšķirties no kalendārā datuma. Tas tāpēc, ka astrologi ņem vērā Saules atgriešānos tieši tajā zodiaka zīmes grādā, minūtē un sekundē, kāda tā bijusi Tavā dzimšanas brīdī. Tas nozīmē, ka dažkārt Tava dzimšanas dienas laiks no kalendārā laika var atšķirties pat par pusotru diennakti. Piemēram, cilvēkam, kas dzimis 1. martā plkst. 15.30, šogad dzimšanas dienu tikpat labi var atzīmēt, teiksim, 28. februārī plkst. 12.15 vai arī svinēt 2. marta rītā, plkst. 5.50. Kad PRECĪZi ir šis zīmīgais brīdis, var pateikt tikai astrologs.
Vai nav vienalga, kad un kā svinēt dzimšanas dienu? Astrologi saka – NĒ!
Katru gadu Tava dzimšanas diena, tās laiks un sekojošās 11 dienas (kopā – 12 dienas) ir nozīmīgi laika sprīži, kuru pareiza izpratne un prasmīga un līdzsvarota izdzīvošāna var padarīt Tavu dzīvi harmoniskāku līdz pat nākama gada dzimšanas dienai. Katrā no šīm dienām, attiecīgi domājot un rīkojoties, izrādīsim savu labvēlību visām zodiakā zīmēm. Un pareizi nodzīvotas 12 dienas atstās iespaidu uz visu gadu, 12 mēnešiem, 365 dienām. Tas ļaus Tev ar gandarījumu teikt: "Es izdarīju visu, kas manos spēkos, lai līdzsvarotu sevi un pasauli ap sevi." Tu raidīsi Kosmosā labvēlības zīmi, kas nepaliks bez ievērības.
Te tad arī vietā būtu latviešu sakāmvārds: "Katrs pats savs laimes kalējs".
Sīkāk varat uzzināt ielūkojoties www.astrologi.lv.
BEt arī šeit varu rosināt diskusiju, vēl jo vairāk tādēķll, ka ļoti svarīgi ir arī tas, KUR SAGAIDI SAVU DZIMSANAS DIENU.....
Ar cieņu,
KRISTAPS BAŅĶIS
A šitais gan ir interesanti. Uz pasaules līdzsvarotību man protams uzd***, bet svinēt dzimšanas dienu īstajā brīdī manuprāt ir svarīgi citu iemeslu dēļ. Vienīgā problēma - neviens nezina cikos piedzimu :(
ja cilvēks ir gatavs sadarboties ar astrologu un izpildit astrologa uzdotu majasdarbu - dzimsanas laiku var NOTEIKT! :)
Apmaksāta reklāma?
Ko teiksiet par ticējumu,ka 40 gadus nevajadzētu svinēt?
Kā tu to domā? 40 gadu garumā vai 40 gadu jubileju? Un kas tas par ticējumu? Kāds pamatojums?
Es gribētu zināt astrologa domas,domāju,viņš jautājumu saratīs!
Katram savi ticējumi un katrai pasaules uztverei var piemeklēt savu ticējumu.... Redzot konkrēta cilvēka karti, Es saprotu, kādēļ viņam ir Tuvāks tieši šāds.
Arī te tiek ķerti klienti...bezmaksas reklāma.