Dejošana - Aerobika bērniem
Nu jau kādu laiku vedu savu bērnu uz dejošanu Double Beauty otrajā stāvā un katru reizi pabrīnos, kāpēc tik maza atsaucība - tikai kādi 3-4 bērni. Es līdz šim "ar uguni" meklēju, kur to varētu izdarīt un neko nevarēju atrast. Un nu - tepat Ogrē un sestdienās! Super! Mammas un tēti - atvediet taču savus bērnus arī! Tā nav reklāma, gribējās tikai painformēt, ka ir Ogrē tāda iespēja.
Vai var uzzināt tel.nr?
NO KAADA VECUMA BEERNINNIEM!CIK TAS MAXAA!????
Švaki tai dubultajai bjūtei ar reklāmu. Mājas lapas pilnā versija solīta jau februārī, bet kalendārs rāda aprīli un joprojām nekā.
Neviens neko nezin,tāpēc arī nedejo...
pirmā dzirdēšana
Vairāk kautko pastāstīt vari. Konkrēti: Ko piedāvā viņi? Ko saņem bērni? Vecuma grupas? Maksa?Utt.
Mani tas pat ļoti ieinteresēja.Vai zēni tur ar tiek ņemti pretī vai tikai meitenītes?
Tātad - dejošana ir 12:00 un 13:05 sestdienās. Ņem pretī visus, kas grib, bet mēs ejam 13:05 un tad ir bērni ap +/- 5 gadu vecumu. Vienu reizi bija atnākusi arī mūsu radu meitene, kam nu jau 13 gadi, un viņai ļoti patika. Zēni, protams, arī tiek ļoti gaidīti. Nodarbības iet stundu. Tagad lasu, ka pusaudžiem tiek veidotas speciālas programmas ar dāžadiem deju aerobikas virzieniem un bērniem uz fizisko īpatnību attīstīšanu, pareizas gaitas, motorikas, redzes, dzirdes un taustes attīstīšanu utt. Katrā ziņā numurs, kur var pieteikties ir 5000848 un 26744347. Man jau bija aizdomas, ka cilvēki vienkārši nezin, aizejiet gan! Bērniem ļoti patīk!
aizmirsu par maksu 1.80 par reizi - nav lēti, bet 1X nedēļā var atļauties, man liekas. Un meitene, kas vada nodarbības, ir ļoti forša!
Paldies "mammai" par informāciju :).
Loti zinoša mamma! Vai tā vienlaikus nav arī "Meitene, kas vada nodarbības"?
Es jaui priecātos, ja varētu būt tādā formā, kā meitene, kas vada tās nodarbības! Diemžēl A., nē, neesmu gan :) Man vienkārši ir visu pieejamo nodarbību saraksts un apraksts, tāpēc arī tik zinoša. Lai visiem jauka diena!
kāda veida deju nodarbības tās ir?
susis
Piezvaniet un precizējiet. Skat.tel.nr. augstāk.
man ir 16 gadi, tapec gribeeju vaicat vai varetu tur iet? negribas but vienigai
gribeetu arii mazo aivest kaads ir numrinsh?
Nu nezinu, nezinu bet uz numuru 26744347 noteikti nav jāzvana lai pieteiktos, jo tāds numurs ir manai paziņai, un diemžēl viņa nu noteikti tur nestrādā.
ko nu ākstaties,salons jau lab laiku kā aizklapēts ciet!
1.80 par nodarbību,tākā par šerpu!!Nodarbība jau nav nekāda garā un ja grupā būtu kādi 20 bērni,cik tad par stundu var nopelnīt?
Kas tā par dejošanu modernās tautiskās vai cita ????
Novecojusi informācija.
Veca diskusija.
Vienreiz aiziesiet,otreiz točna neiesiet!!!
Kārtējā cilvēku piešmaukšana!!!
Laba reklāma!!!
Eu, ļaudis - 2007!!!!!!!!!!!!!!!!! gada info...