anna

Lūdzu, atbalsti katoļu baznīcas celtniecību Ikšķilē.
Lūdzu, pievienojies un nobalso : http://ej.uz/katolis

Lūdzu, atbalsti katoļu baznīcas celtniecību Ikšķilē. , 2013-04-13 10:35:23

Kāpēc celt baznīcu? Pietiek jau , ka valdība čakarē smadzenes. Cilvēki atjēdzieties: nevajag nevienam zemoties un lūgties !!!

antikriste , 2013-04-13 12:52:38

Nevajag zemoties un lūgties, jā, to Dieviņš neprasa, tikai mācītāji, toties nepieciešama bijība pret dzīvību - jebkuru! To esam pazaudējuši, atgūt var arī tautasdziesmās!!!

Ūva , 2013-04-13 12:55:55

pavasara plānprātīši:D

delfa , 2013-04-13 17:53:54

bērnu mīļotāju baznīcu??????? NEKAD!!!!!

Nost ar bērnumīļošanu! , 2013-04-13 18:31:14

Latvieti attopies, mums nevajag svešas baznīcas, mums ir savs Dieviņš, sava Māra un Laima!

Attopies , 2013-04-13 19:32:14

Jā, vēl mums ir pelēkie zirņi, skalu gaisma, pastalas, Vēja māte un rakstainas zeķes zem paīsām linu bikšelēm. Cibiņ,man tevis pietrūkst:((

delfa , 2013-04-13 20:04:07

Neesi tik sarkastiska , PIRMKĀRT jau katram jāspēj uzcelt baznīca "Ticība" sevī :) Vienalga kam un kādai ticība taču veselā saprāta robežās. Latvija gana maziņš kolhozs , ziņas grēki parasti ātri atpeld līdz. Man piemēram visai rēcīgi lasīt apsveikumus un texstsus par "Vērtībām" no cilvēkiem kuri piemēram izmesti atlaisti no iepriekšējās draudzes par amorālu uzvedību , vienkārši drāzuši vecajā draudzē kādu muļķa zosi ražojuši bastardus :):) RĒCĪGI no tiem kas katra vārda galā sludina "Tikumību , ģimenes vērtības" , manuprāt dumja vadība tā grauj gan savas baznīcas gan draudzes prestižu. Nu tak metat laukā tādu ākstus , ne sūtat uz "Citurieni" kur varbūt neko neuzzinās. Piķītis nu jā , desmitā tiesa un viss zels un plauks. Ticība kaut kam jāstiprina tas fakts , baznīcas jāceļ , taču baigi jāskatās kas to dara un kāpēc.

Lunis , 2013-04-14 15:19:16

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet