Par salonu
Sveiki visiem!
Aicinām ielūkoties mājas lapā www.salons-skaistumkopsana.lv
un varbūt tieši Tu atrodi sev tīkamāko procedūru!
Rūpēs par Jūsu skaistumu,
salona administrācija!
Jauku dienu vēlot!
Mālkalnes pr. 9, tas noteikti nav salons Luīze (kuru gribās nosaukt par grieztuvi,matu cirpēju), cirpējai Ivetai,vai Irēnai ir jāiet mācīties par kārtīgu frizieri, nevis ķerties pie cilvēku galvām ,lai šausmīgi, slikti apcirptu matus. Apcirpa kā aitu, kā paskatos spogulī,lamāties gribās uz tādu cilvēku.Ja negribiet vilties, neejiet uz salonu LUĪZE, it sevišķi pie Ivetas/Irēnas, pati pirmā viņa strādā pie durvīm.
a ogres miestā vispār ir kāds normāls friziers, vai tamlidzigs salooons?
Salonā Akcents ir labas frizieres. Par Luīzi nav tās labākās atsauksmes. Žēl ka vienas frizierenes dēļ cieš vairāki cilvēki.
No Akcenta Ausekļa pr.6 visi veči ārā nāk vienādi. Uzreiz var redzēt, kurš tur griež matus. Īsi mati tādi, ka āda cauri spīd u čolciņa priekšā-tipa skaistumam.:D
Tiešām tā arī ir ... :)))
29195009 Gunta un 26431404 Valda
Akcentā arī jāskatās pie kā iet.Frizētavā,kura Mālkalnes pr. viena friziere laba,bet otra (gara tumšmataina) arī bojā matus.Nogrieza katru galvas pusi citādi:vienu izroboja,otru pēc pūt un palaid,pakausi izcirpa pliku :(Ja viņa ir vīriešu friziere,nevajag ņemties pie sieviešu galvām.Mājās pašai bija jālīdzina.Tāpat kā Lidijai,bailes sevi spogulī ieraudzīt.
Mīļie, nedarīsim viens otram pāri, Iveta ir cilvēks savā vietā, esmu ilgi meklējusi frizieri un tagad esmu ļoti apmerināta ar Ivetas darbu. Cik bieži frizierim ir jābūt zīlniekam un cik bieži cilvēks nemaz nezin ko grib. Man ir šuvēja, kura 10 kleitas uzšuva super un viena neizdevās, cilvēks ir tikai cilvēks.
Iveta ir cilveks,kas savu darbu mīl ar visu sirdi.Nekad neatteiks,ja arī pieraksts pilns.Piekrītu,ka samaksa par darbu ļoti demokrātiska.Izskatās,ka kādam ir izdevīgi nomelnot.
Piekrītu Natei.. Tas ir tik patīkami, ka tu piezvani frizierei un viņa tevi pieņems tuvāko 2-3 dienu laikā, atbrīvos laiku cik vien varēs.. nevis jāgaida kādi 2 mēneši.. Man ļoti patīk Iveta.. Rūpējas par maniem matiem ārkārtīgi un vienmēr ir ļoti jauka, atsaucīga..
Man loti patiik salons Akcents ml.prospektaa Halida un Galina loti labas frizierites!
Piekritu Janai man arii loti patiik salons Akcents, mans masters ir ar gaisiem matiem visu dara loti labi, un loti cakli stradaa!
Sveiki,jā šis salons tiešām ir labs,biju pie frizieres vārdā Evita,ļoti labi nogrieza un nokrāsoja,saprata uzreiz kādu toni es vēlos,par Luīzi man arī nav labas atsauksmes.Iesaku šo saloniņu.