Es jūs visus aicinu apmeklēt jebkuru katoļu baznīcu Ziemassvētkos.

Es jūs visus aicinu apmeklēt jebkuru katoļu baznīcu Ziemassvētkos.
Lai Dievs jūs svētī :)
Vairāk informācijas par katoļu dievkalpojumiem Ziemassvētkos ir pieejama šeit:
www.draugiem.lv/katolis

katoliete. , 2012-12-22 13:31:05

1) ka kristus mācības nesēji masveidā visā pasaulē seksuāli izmanto bērnus;
2)ka kristus mācības vārdā uzņēmīgi ļautiņi (baznīcas un sektas) dažādos veidos piespiež dot desmito tiesu;
3) ka dažādas nokrāsas kristus mācības nesēji vazājas pa pilsētu, pa iedzīvotāju mājām, pa skolām, bērnu dārziem dalot savu makulatūru, tādējādi sačakarējot bērniem prātus;
4) ka kristus mācības nesēji iekasē naudu un nemaksā nevienu nodokli;
5) ka kristus mācības nesēji ir ļāvuši mums iepazīt tādus cilvēkus:
6) kā lēvalds, kas ir pirmais atklātais mācītājs pedofīls Latvijā,
7) kā vecais ķēms pujāts, kurš kādā karstā vasarā pārdevās par kondicionieri un aizmirsdams, ka Latvijā baznīca ir atdalīta no valsts, aģitēja balsot par noeziedznieku, partiju,
8) kā zjebņevu stankēviču, kurš sajutis, ka baznīcā trūkst aitu, aicina svētdienās slēgt lielveikalus,
9) kā vanagu, kurš sludina pieticību, bet pats no baznīcas dabūjis naudu savas lepnās savrupmājas celtniecībai,
10) kā krievu vseja rusi mudaku, kas braukā dārgā mersedesā un nēsā pulksteni par 50000 LVL;
11) ka kristus mācības nesēji sēj tumsu un vēlas tādu varu, kāda tiem bija tumsonīgajos viduslaikos;
12) ka kristus mācības nesēji vēlas, lai to tumsonīgā mācība titu pasniegta skolās visiem bērniem;
13) ka kristus mācības nesēji viduslaikos nogalināja zinātniekus, kas pierādīja, ka pirdiens rodas vēdera gāzu ietekmē, nevis ir dieva dots.
14) ka kristus mācības nesēju galvenā pasaku grāmata ir balstīta uz draudiem, ja netiks klausīts dievs

Gokopo , 2012-12-22 20:06:37

13.labs:D

.. , 2012-12-23 13:35:41

Nu toč 13. punkts labs

joks , 2012-12-23 19:45:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet