Siksna

Bērns neklausa peram ar siksnu ar žagariem.Runā preti .Varbūt varat dot padomu?murgs situ no visa spēka pa pakaļu

Tēvs Andris , 2012-12-11 20:14:05

Berni nedzimst no svesiem cilvekiem viss slikts kas ir berna uzvediba ir sanemts no jums tas ir jusu geni varbut jus berniba ari bijat tads pats ka berns.Protams sist bernu nevajag it seviski ja to dara virietis es uzskatu ka virietis vispar nevar sist bernu,ja tur mamma citreiz iesitis pa pakalu tas vel ir normali.Berns protams kamer mazs nevar jums atbildet bet paaugsies un viss tas paliek atmina.Vajag sanemties un kaut ka mierigi uzvesties varbut jums ir vaji nervi varbut jus esat noguris.Un vienmer vajag atcereties ka mans berns-tas esmu es tikai mazinais.Veiksmi un izturibu.

Oma , 2012-12-11 20:32:58

Pēršana nelīdzēs, tikai radīs vēl lielāku pretestību. Tas iedarbojas tikai tad, ja tiek pielietos ļoti reti. Savu bērnu esmu nopērusi tikai vienu reizi mūžā, un to viņš atceras vēl joprojām kautgan jau 18. Ar bērnu jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā, jāatrod kāda kopīga nodarbošanās, it sevišķi tēvam un dēlam. Puišiem mamma vairāk vajadzīga līdz 4 gadiem, pēc tam jau vairāk ir vajadzīgs tēvs. Un sava pārākuma izrādīšana pielietojot fizisku sodīšanu rezultātu nedos, šāds bērns tikai meklēs atbalstu ārpus mājas. Tātad galvenais - pavadiet ar bērnu vairāk laika, atrodiet kopēju nodarbošanos, gala galā izrunājieties kā saprātīgi vīrieši. Jo neklausīšana un pretim unāšana ir uzmanības pievēršana, kura acīmredzot trūkst.

nika , 2012-12-11 20:33:08

Jā bērns var nokaitināt tā ne pa jokam, bet tomēr vajag mēģināt iztikt bez sišanas.Daudz jādomā, kā situāciju izmainīt, lai tā neatkārtojas, audzināt , tas ir grūti.

LLA , 2012-12-11 22:43:36

Ja bērns ir meitene, tad labi-celulīta nebūs. Vel paldies pateiks. Ja puisis ,tad velti siksnu bendē, pēc gadiem 12 pats vari atrauties.

:) , 2012-12-11 22:55:15

Pašu vajag no visa spēka nopērt! Tevi ar sit,ja kautko nesaprot? kas tā par audzināšanas metodi..

puuce , 2012-12-12 09:14:19

vajag klapēt kamēr vēl mazi, man bērnībā šad tad uzšāva, izaugu par normālu cilvēku.mūsdienās bērni normālu valodu nesaprot, kas pēc tam skolās notiek, uzzvedās kā mazgadīgie noziedznieki.

kreks , 2012-12-12 11:04:24

ko jūs runāja? Vīrietis un no visa spēka pret bernu? Tas nav normāli, tas dod psihotraumu un kompleksus uz visu mūžu..... un vēlmi atriebties.
Un kas vēl - var iegūt arī politraumu, vai iekšējus savainojumus, jaatsit galvu par atpalikt attīstibā....

Un tas, kas runā par to, ka celulīts neradīsies , lai aizver žaunas - pedofīls!!!!!!!!!!!!

SIŠANA IR SAVU PROBLĒMU - PSIHISKU - RISINĀŠANA!!!!!!!!!

MAMMA , 2012-12-12 11:13:02

Šādā izpausmē tā vairs nav pēršana, bet vardarbība pret vājāko. Un vardarbība ģimenē ir sodāma rīcība. Kādas savas psiholoģiskās problēmas tētis nav atrisinājis?

Dore , 2012-12-12 11:46:15

Bērnam vajadzīga vecāku uzmanība, sarunas, pieskārieni - neklausīšana un pretī runāšana ir veids, kā piesaistīt vecāku uzmanību, kaut negatīvu un bērna psihi graujošu.... Pamēģiniet ar mīlestību, apskaujiet, aprunājieties, pasakiet ka mīlat un vēlaties saprast viņu un dot viņam to labāko...

mamma , 2012-12-12 12:45:02

Bērns niķojas un neklausa tad kad viņam trūkst uzmanības un mīlestības no vecākiem. Pārbaudīta metode, tādā brīdī apskaut, samīļot bērnu, pateikt ka mīlat, uzklausīt viņu, un niķi pazūd, bērns priecīgs aiziet tālāk dzīvē!:)

aija , 2012-12-12 12:47:21

Bērnam nav jācieš no psihiska tēviņa, kurš nevar savaldīt savas rokas un sit bērnu! Te būtu darbs attiecīgām iestādēm!

Inga , 2012-12-12 16:53:32

Inga : Mož tev milā savest ar tavu domubiedru kompāniju ? Cik atceros viņi Ogrē var piedāvāt gan pasist ar pletnīti vai padedzināt ar gludekli ! Piepildīs visas tavas slēptākās vēlmes . Izvērtē savas finanses iespējas PIESAKIES , lēti neesot bet tev ka sevišķai cienītajai varu sarunāt pie šiem arī atlaides .

P.s :
Parasti šitās vardarbīgās histēriskās bābas kā tu ļoti ciena kārtīgu koku ja vēl ar svilstošas miesas smaku tad LAIME pilnīga.

Lunis , 2012-12-12 19:22:38

PĒDĒJAIS KOMENTĒTĀJS LAIKAM IR FETIŠISTS, PATĪK NEĶĪTRI PAFANTAZĒT.

MAMA , 2012-12-12 21:51:33

MAMA : Neķītri fantazēt patīk histēriskām psihopātēm , ne tik fantazēt bet arī tīri praktiski izpaust savas fantāzijas aatīcībā uz pārējo pasauli.

Lunis , 2012-12-12 23:22:50

ui, nu beidz pukināt! jau te Ogrē sajūtam tavas pukas!, gribas tak Piparkūku smaržu!

mama , 2012-12-13 11:53:28

mama : Tev kaut kā stipri vienveidīgas tās fantāzijas , no texsta uz texstu neskatoties uz Nixu maiņām.

Lunis , 2012-12-13 14:35:08

Žēl kā pie mums nav ka Anglijā vai citur ārzemēs, sen jau būtu darīšanas ar policiju un citiem atbildīgiem dienestiem

Laima , 2012-12-13 19:47:38

Laima : Var just ka esi joprojām atpalikusi lauķe muldi kā reiz Kolhoza sapulcē par Kapitālisma zvērīgo seju. Tagad tik muldamais uz pretējo pusi , Anglija spilgts piemērs plaši sen kultivētiem miesassodiem pat skolās kur nu vēl MĀJĀS . Lielbritānija tikai 1987 gadā pēc daudzus gadus ilgušiem starptautisko organizāciju "Vaidiem" piekāpās , pec tam kad 1987 gadā ECT atzina miesassodus skolās par neatbilstošiem konvencijai tik tad UK atcēla skolās plaši piemērojamos miesas sodus kuri plaši tika praktizēti savus 300-400 gadus , piemēram perot nepaklausīgos klases pat skolas priekšā. UK un IR vispār ir miskaste no miskastēm jeb „Paradīze” priekā tādām kā TU. Tu mežonīgs skaits bērnu dzimst incestos un tuvradniecīgās attiecībās DĒĻA TĀ ka visiem ir „Tiesības” senči principā visam uzliek vai baidās atvērt muti uz „Bērniņu izklaidēm” . Izskatās ka tas arī TAVS sapnis ko , gribi paturēt kādu „Dēliņu” tikai personīgai lietošanai VAINE ? :D Neatdosi tak tām „Ļaunajām novīlējām” nolasīsi jebkuru vēlmi no acīm :D

Lunis , 2012-12-13 21:44:45

Man kādreiz bija suns liels dziedātāja Žorža Siksnas cienītājs , mēs tā nospriedām pēc tā ja mājās teica SIKSNA bobis grāba siksnu zobos un luncinādams asti skrēja pie durvīm.

Lunis , 2012-12-14 03:30:47

Ārprāts, cik tam Lunim ir debīli komentāri...visos jautājumos!

X , 2013-02-16 16:54:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet