Reptiļu izstāde
Labrīt! Vai kāds ir apmeklējis Reptiļu izstādi no Vācijas (vakar) un šodien būs no 12-18 kultūras namā? Vakar gribēju apmeklēt, bet atturēja manuprāt augstās biļešu cenas :( Pieaug.5Ls, bērnam 3Ls. Ir vērts, liela ekspozīcija? Vai bērnam līdz 2 gadiem arī jāpērk biļete?
vakar apmeklēju šo izstādi cenas tik tiešām ar bērnu samaksāju 8 lati pirmkārt nekur neraksta cik maksa biļetes manuprat te ir darbiņš finanšu policijai.Pie mums tik liels ir ikmēneša bērna pabalsts ticiet man labāk nopirkt bērnām kaut kadu rotaļlietu par šo naudu.Biju ļoti dusmīga jo cenu uzzināju no vacieša kurš tirgoja biļetes un bērns bij gatavs iet iekšā tapēc nevarēju atteikt.Nekā iespaidīda es tur neieraudzīju īsta naudas izspiešana interesanti kurš atļava šo pasakumu.
Cik liela bija ekspozīcija?
visu šo ekspozīciju mes apskatījām pa 10 min.varējām pat atrāk
njaa, nav ko piebilst. Tad jau lētāk uz Zoo aizbraukt.
arī es un mans bērns bijām ļoti vīlušiem es neko nesaku par cenām lai jau ir, bet norādat uz reklāmām mlai vecākus sagatavo nevis man pie ieejas jāskaidro bērnam ka tomēr neapmeklēsim šo izstādi, jo tā ir dārga es nebiju tam gatava, bērns asarās ko pašai, bet es taču soliju ka iesim, skatīsimies. bet nu beigās visiem prieks bērns sajūsmā par redzēto - mamma par bērna prieku
Nu nezinu es jau, ja nemaldos, trešdien zināju, ka būs tāda izstāde un cik maksās ieeja. Jā dārgi bet bija labi. Un 10 minūtēs - nu tad rikšiem bija jāskrien pa abiem stāviem. Dieagan liela ekspozīcija. Man tikai trūka aprakstu par to ko skatām. Vismaz angļu valodā varētu būt...
izstāde bija dārga, bet laba (daudz neredzētu un mums nezināmu reptīļu)...protams, ne Ogrei piemērota pēc cenas...bet padomāt arī vajag, cik izmaksā šādus reptīļus uzturēt un apkopt? Tad vairs jautājumi nerodas...
toties izrāde 'joka pēc alfabēts' bija ideāla. un apmeklētāju pūlis kārtējos reiz pierādīja, ka šādi pasākumi bērniem ogrē nav pietiekamā daudzumā.