Ēģipte

Gribu aizbraukt ar viru un vecako meitu uz Hurgadu vai Sarmelseihu. Kads varetu padalities ar piredzi (kuru agenturu izveleties)? Vai si skaitas sezona prieks celosanas uz dienvidiem?

Maija , 2012-09-11 23:23:22

tikai ne ar Ogres tūrfirmām! Var no paša Novatoura iegādāties,vai Teztoura piedāvājumus.
Ja proti internetu lietot,visu var izlasīt!

zinu , 2012-09-12 06:29:17

Piekrītu par to, ka labāk neizvēlēties Ogres tūrfirmas. Pati biju pagājušo gadu oktobra vidū Hurgadā - ir vēsi vakari, taču dienas karstas (ap + 30 - 33). Izvēlējos Novatours piedāvāto ceļojumu, biju apmierināta. Iesaku pačekot arī altebo.lv, neesmu lietojusi vēl, taču patīk, ka viss ir apkopots vienviet, viegli orientēties. Ļoti gribas paņemt šoruden ar kādu ceļojumu. Lai veicas!

saule , 2012-09-12 08:57:25

Perc interneta.!Bus letak!Pati izvelesies kas labak patik.Mes braucam caur alida.lv uz rigu nevajadzeja braukt,visu uz e-pastu atsutija.Brauksim atkal caur viniem.
Vel labs ir begonija.lv

!! , 2012-09-12 09:23:51

Latvija ar čārterlidojumiem nodarbojas 4 firmas , Novatours, Alida (viņiem ir viena lidmašīna), TezTour, GO Adventure, pārējie Ogre, Lielvārde, Rēzekne utt.ir pārdevēji caur kuriem var samaksāt naudu. Uz Ēģipti lidoju ar Alida, īpaši nepatika, jo gidi bij vietējie arābi, tai pat laikā TezTour gidi ir pat latv.val.utt.Patreiz izmantoju labāk TezTour.Jākatās lidojumu laiki, man personīgi patika TezTour.

Es , 2012-09-12 09:45:23

begonija.lv arī ir tikai pārdevēji, droši varat pirkt tepat Ogrē vai pie VIABONO, VAI Jēkaba Aģentūra izvēlaties tikai caur kuru firmu braukt.

Es , 2012-09-12 10:23:57

vislabāk uz to miskasti nebraukt vispār

DD , 2012-09-12 14:23:41

tikai ne uz VIABONO

attieksme , 2012-09-12 19:20:59

Par Viabono neko sliktu teikt nevaru, ir ok. Uz Ēģipt oktobra vidū var braukt droši,- ir ļoti karsts + 35 dienā, Bet naktī ap + 25, Eģiptē esmu bijusi daudz reizes. Viesnīcu ņemt tikai 5*!!!! zemākas kategorijas nekādā ziņā!!!!

delfa , 2012-09-12 19:40:05

Brauciet uz Hurgadu un ņemiet viesnīcu Albatros Palace 5* Atpūta būs SUPER!!! Sākot ar decembri laika apstākļi pasliktināsies. Lidojumi sākas tikai oktobrī. Pati šogad atkal braucu.:))

delfa , 2012-09-12 19:44:41

piekrītu,ka visizdevīgāk ir ņemt internetā. man ar viena druška tikko paņēma ceļojumu ar atlikto maksājumu www.altebo.lv. zināja teikt, ka baigi foršā attieksme. delfa, es ar biju Albatros Palace - riktīgi super, jāpiekrīt!

ciba , 2012-09-13 00:15:35

Mūsdienās jau visu var nokārtot daudz ērtāka veidā - caur internetu ar e-pasta starpniecību...

Altebo ir ok, liels +, ka var maksāt uz nomaksu...bet, ir jau arī tādi cilvēki, kas nevēlās pārmaksāt ņemot uz nomaksu.

Pie aģentiem, t.i. ir dažādām tūrisma firmām, būs lētāk, ja vēl piešķirs kādu atlaidi...

Inga , 2012-10-16 15:41:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet