Mantojums, pūrs
Vai ir interese veidot tiešām paliekošu mantojumu vai pūru bērniem, vai naudas līdzekļus mācību vajadzībām. Arī stabilu pensijas nodrošinājumu sev pašiem. Te var līdzēt ieguldījums tīrā sudrabā vai zeltā. Piedāvāju sarunu, kur varēsiet uzzināt visu par ko ir šaubas
Arī pieņemu zeltu, sudrabu un citas vērtslietas...
"Mans zelts ir mana tauta,
Mans gods ir viņas gods!
Kas postīdams viņu šausta,
Uz pekli lai rauj to jods!"
Šodien nauda zaudē savu vērtību ātrāk kā jebkad. Naudas masu pasaulē ir spiesti pavairot glābjot dažādu valstu ekonomikas no krīzes. Vienmēr kad kādai valstij tiek aizdoti triljoni tas automātiski samazina katrus jūsu 100Ls (naudas pirktspēju vispār). Ir iespēja no tā izvairīties, nopērkot katru mēnesi pa tīra sudraba 99.9 monētai - ~25 ls. Tādā veidā var saglābt savus līdzekļus un iekrāt Mantojumu vai Pūru bērnam. Krīzes gadījumā (Eiropas un ASV valūtu devalvācija) šī metāla cena palēksies daudz augstāk nekā zelta, jo lielos apjomos sudrabs pieprasīts elektronikas ražošanā, zelts - tikai kā investīcija (jau tagad vairākumam ir par dārgu). Vilcināties nevajadzētu, jo cena visu laiku aug. Ja pieņemsiet šo padomu, jūs vairs pārāk nekaitinās valdības politika un pensiju izmaksu solīšana. Negaidiet ne uzvienu, cilvēce noveco un bērnu dzimst aizvien mazāk nav kam nopelnīt priekš jums pensiju. ZeltsSudrabs.lv
Jāpadomā . Izklausās samērā labi un atbilst loģikai saktoties uz to kas notiek pasaulē.
nu un kam tad tos pārdošu , ja man vajadzēs pensiju, kas vēl būs pēc 10 gadiem?...
Ir tā kad nekad pasaulē nav bijis tā ka zeltu vai sudrabu nevarētu pārdot. Visā pasaulē to saprot, pat aborigēni. Vienmēr ir gribētāji kas to vēlēsies iegādāties. Sudraba rezerves pasaulē vispār ir patukšojušās, bet elektroniskajās tehnoloģijās pieprasījums pēc tā tikai aug. Zelta rezerves arī pasaulē ir mazinājušās , jo pieprasījums ir lielāks nekā to spēj izdabūt no zemes dzīlēm un iegūšana aizvien kļūst dārgāka. Cilvēki no senām dienām zemapziņā glabā un saprot ka tā ir patiešām vērtība un labāka par naudu. Naudai arī vajadzētu būt ar zelta vai sudraba segumu, jo pirkšana un pārdosāna tad būtu taisnīgāka. jo kad es ko pārdodu pretī gribu saņemt ko vērtīgu nevis papīru kas aizvien straujāk kļūst nevērtīgs.