LAIMĪGAI MAMMAI & ĢIMENEI
Kopā ar domubiedriem, sākot ar 17.jūniju plānojam izveidot klubu - biedrību "LAIMĪGAI MAMMAI". Jo laimīga mamma ir laimīgas ģimenes pamatā, jo laimīgai mammai ir dažādas vajadzības, jo varam piedāvāt šīs biedrības loceklēm labus pakalpojumus par labu cenu Ogrē, Baltajā namā. Ikmēneša dalības maksa = 18Ls. Šajā maksā iekļauti dažādi pakalpojumi, par kuriem vairāk mūsu mājas lapā: www.baltaisnams.com sadaļā LAIMĪGAI MAMMAI. Dodiet ziņu, kam interesē sadarboties. Mans tel.29288402, everita@crossthered.com
maajaslapa taada nesanaakusi..sorry
žēl, ka nepatīk, bet nu paskatamies arī uz to, kas varbūt ir "sanācis" :)
Vai trenažieru zālīti, protams, par samaksu var izmantot arī neiestājoties biedrībā?
Vispirms izlem - trenažierus vai zālīti!
jā, trenažieru zāli var izmantot arī ne-biedri. Cena Ls 5 par stundu. p.s.Var nākt individuāli vai kopā ar draugiem.
Ļoti apsveicama lieta. Izlasīju mājas lapā (man ļoti patīk mājas lapa!) par piedāvātajiem pakalpojumiem un man ir jautājums par bērnu pieskatīšanu. Vai iespējams bērniņu atstāt uz pilnu dienu? Ja pareizi saprotu, šis nav "bērnu dārza" variants, bet gan rotaļu istaba bez gulēšanas un ēdināšanas? Vēl, mani interesē, vai svētdienās arī iespējams šeit atstāt bērnu uz ~2 stundām?
Mājaslapai nav ne vainas.
ASTE: Jā, šis nav pilna servisa "bērnudārzs" ar gulēšanu un ēšanu, taču bērniņu varat atstāt uz vairākām stundām un, ja nepieciešams, iedot līdzi ēdienu. Stundas cena 2.80Ls. Par svētdienu darba laiku lūdzu piezvaniet pēc 10.jūnija pa tel.29288402.
Duša pieejama?
Malači, meitenes! Man patīk, ideja ļoti laba, cena it kā arī nav liela, ja izmanto visus bezmaksas variantus. Mājas lapa ir ok, bet nedaudz jāuzlabo, jo kad apskatīju visas sadaļas. atvērās ļoti daudz logu datorā :) No kāda vecuma pieskatāt bērniņus? Manējai ir 1,3 gadiņi. Vai tik mazus arī var atstāt uz stundu, divām? Kur var redzēt speciālistus, kas sniegs pakalpojumus? Psihologs? Frizieris? Kas vada jogas nodarbības?
EVITAI: Pieskatāmo bērniņu vecums paredzēts sākot no laika, kad bērniņš spēj pastāvīgi staigāt līdz pat 5-6 gadiem. Teorētiski nav pieskatīšanas ilguma ierobežojuma, jo bērnu vecāki paši vislabāk jau zina, vai bērniņš jutīsies komfortabli bez viņiem un cik ilgu laiku. Mūsu rotaļu istaba veidota līdzīgi mājas atmosfērai un pamatojoties uz Montessori pamatprincipu - miers un klusums. Par speciālistiem apraksts būs publicēts mūsu mājas lapā apmēram jūnija vidū.
Ja dušas nav, tad tā cena ir reizes 5 par augstu.
Nu Evita par majas lapu sarakstijusi "gudribas" :) protams, ka katrai sadalai javeras atseviska loga, ta ir laba fica :) a tev liekas ka slikta lapa haha, lapa vispar kruta, ipasi ta smuka beibe; nu un Vike vispar sadomajusies par maximas cenam dabut kvalitati ha ha tev laikam sagribejies ietaupit uz saviem komunalo rekiniem un dusoties arpus majas :)
Tas tev liekas kaut kas ekskluzīvs - pēc treniņa nomazgāt sviedrus?
Nu riktigs Antiņs esi, ja nav ko teikt, nevirini muti. Evita un Vīķe nenem galva tadus lohus.
Par dušu padomāsim, tomēr privātums ir galvenā vērtība šādai trenažieru zālei. Vai nav jauki ,ja vari skatīties tv vai klausīties mūziku un savā nodabā sportot, nedomājot, vai izskaties pietiekoši "kruta" saģērbusies utt?
Kādi trenažieri ir zālē pieejami?
pagaidām iekārtojam, bet plānojam velo, stiepšanas, vēdera presi, muguras un riņķošanu ar domu, ka tiek izvingrinātas visas pamata muskuļu grupas