aptiekas

Ogrē ir diezgan daudz aptieku, bet nav dažu labāko - mēness, ģimenes, euroaptieka. Toties ir vairākas Vidzemes aptiekas.
Ļoti žēl, ka nav lielo tīklu pārstāvji ar lielāku izvēli un draudzīgākām atlaidēm.
Kā jums šķiet? Vai ir labas tās, kas jau darbojas vai gribētu lielo tīklu pārstāvjus?

jaut , 2012-05-02 19:59:39

Jā atlaides nekur man nav piedāvātas......... gribu

der , 2012-05-02 20:41:20

Mēness aptieku gribu - man ir atlažu karte,bet jābrauc uz IKŠĶILI!

MARUSJA , 2012-05-03 07:59:48

Atlaižu karte ir aptiekai, kas atrodas pie dzelzceļa tuneļa, pie mākslas skolas. Ar atlaižu karti patiešām var iegādāties medikamentus par labām cenām!

zinu , 2012-05-03 08:10:21

Tīkla aptiekām ir vislielākie uzcenojumui un visaugstākās cenas. Vajadzētu priecāties par to, ka līdz mūsu pilsētai nav tikuši mēness aptiekas - visnekvalificētākie farmaceiti, kuri tirgo medikamentus, kuri ir izdevīgi Mēness aptiekām (Recipe), augstākās cenas, noplukušas telpas. Daļēji pateicoties Mēness aptiekai, jeb pareizāk Recipei, zem kuras ir Mēness, mēs tik daudz pārmaksājam par zālēm, jo būdama lielākā zāļu lieltirgotava, sī kompānija diktē noteikumus. Kā arī pārņem medicīnas iestādes, tādejādi kontrolējot "pareizo" medikamentu tirdzniecību.
Ģimenes un Euro nav ne vainas, tomēr neatkarīgajām ir labākas cenas.

Farmaceits , 2012-05-03 09:30:43

EUROAPTIEKU, tur normālas atlaides!

VAJAG , 2012-05-03 10:28:01

Euroaptiekā ir labas atlaizu programmas - Medus karti iegādajoties

vajaga2 , 2012-05-03 15:06:29

taču tie ir Lietuvieši... zel jau ka maxima paņem lielu tirgus daļu tagad vēl Euroaptieka, Saprotams ka ar pārtiku mums ir nevienlīdzīga situācija. Bet žalu tirgotājiem ir kautkā vienādas iespējas, bet Leiši dod atlaide, bet Latvju Bāleliņī nevar vai negrib ...saprast nevar

xxx , 2012-05-03 15:08:40

Es arī gribu Euroaptieku! Viņiem ir lieliskas atlaides! Un regulāras akcijas, kad ar MAXIMA Paldies karti var dabūt papildatlaides.Piemēram, kauliem Joint protection tagad par 7 Ls. Citur Ogrē nav lētāk par 10!

! , 2012-05-03 18:52:46

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet