Aukles Ikšķilē
Es šobrīd meklēju auklīti saviem 2 bērniņiem Ikšķilē. Varbūt kāds no jums var padalīties pieredzē par aukles atrašanu vai ieteikt kādu jauku un gādīgu cilvēku, kurš varētu uzņemties šo darbiņu. Esam jauka un atvērta ģimene, kas labprāt pieņems jūs savā pulciņā.
Vienam bērnam 33 utram 29 ?
Luni tu sāc palikt reti stulbs,aš krīt uz nerviem.Asprātība ir uzjautrinoša kamēr tā ir vietā,kolīdz sāk izklausīties pēc veca marasmātiska veča tā adios vecīt.
Lasītāja : Es vienmēr esmu bijis "Reti stulbs" seviksi tiem kas nejēdz pateikt ne cik veci bērni ne kāda dzimuma ne cik ilgam laikam šiem aukli vaig:):) STILBS esmu pilnīgi , atceros savu čomu kurš vsiem stāstija "Man mājās 3 bērni 2 puikas 3un 5 gadi un biški vecāka meitene 25 gadi viņu māte blondīne "
Nu tad tā arī normāli uzraksti,lai nosauc vecumu :P Un vispār varētu domāt,ka tu auklēt viņus iesi,ka tā interesējies un ņemies.kam interesēs tas pajautās,kas un cik
Lasītāja : Priekš kam man viņus auklēt es vienkarši savējo aukles "Komentārus" paklasijos kura teica "Atkal blondīnes ko meklē"
bet jocigi, ka 2 dienu laikaa neviens nav atsaucies uz sludinajumu. tjipa esot bezdarbs . vai ari visi stradat spejigie jau ir prom? Kadreiz atceros auklites pakalpojumi bija padargs prieks.
TT : BEZDARBS ir tik muļķiem un slaistiem un nekatuāliem speciļaistiem. VISOS citos gadijumos ir milzīgs darbaroku trūkums. Laba aukle nenormāls deficīts vēl jo vairāk ka jeprot uzrakstīt kam ta vajadziģa. Zīdaīniem atrast būs vieglāk , bišķi vēcākiem jau grūtāk , pirmskolas vecuma atkal vieglāk un tādā garā:):)
Es varu ieteikt aukili ar pieredzi ļoti laba aukle 12 gadīgu