Ogres sākumskola vai Ogres 1.vidusskola

Labdien! Esmu viena no šogad bēnu dārzu beidzošu bērnu mammām un kā jau ierasts šādā gadījumā ir jāizvēlas izglītības iestāde, kurā reģistrēt savu bērnu 1.klasē. Vēlējos palūgt Jūsu viedokli par šīm abām izglītības iestādēm (pozitīvo, jo nav nekādu nolūka kādu no izglītības iestādēm nomelnot vai radīt kādu savādāku nelabu iespaidu). Tā kā attāluma ziņā no mājām abas skolas ir apmēram vienādi, tad tas nav viens no kritērijiem, kas palīdzētu izvēlēties skolu. Paldies jau iepriekš!

mamma , 2012-03-09 12:16:51

Māmiņ, abas skolas ir labas, ja bērns mācās un vecāki palīdz un seko līdzi bērna sekmēm........
Ģimnāzija ir ērtāka, ja bērns vēlēsies apmeklēt sporta skolu.1 VSK, ja kādu pulciņu, kas atrodas Ogres k/n.

Mamma 1 , 2012-03-09 13:59:01

Man vislabāk patik Ogres sākumskola.

sančo , 2012-03-09 14:50:19

pievienojos visiem trim komentāriem... ))

pievienojos , 2012-03-09 15:04:19

Man ir divi bērni un abi mācās 1.vidusskolā. Mazākais mācās 5. klasē un pusaudzis - vidusskolā. Biju dilēmas priekšā pēc 9.klases - kuru vidusskolu izvēļēties.Draugi kuriem bērns mācās ģimnāzijā ieteica nepamest 1.vidusskolu, jo viņi spēja argumentēti ,pamatoti izklāstīt iemeslus lai mēs nepārejam uz ģimnāziju.Esmu ļoti apmierināta ar 1.vidusskolu.Gods un slava mūsu skolai un tās pedagogiem.

Elza , 2012-03-09 16:38:01

Abas skolas labas,bet es dariju taa,ka aizgajam ar benru pastaigaa uz abam skolaam,un bērns izvelejes... :)
Pedagogi visur ir labi,ja ari vecaki seko lidzi bernu sekmem.

p.s. Bērns iet Ogres 1.vidusskolā.

mamma , 2012-03-09 17:24:15

mani bērni gāja ģimnāzijā, protams, līdz tai - sākumskolā, pēc 9 klases sekmīgi iestājās 1. RVĢimnāzijā, kuru sekmīgi beidza, jo tika likti spēcīgi pamati tieši Ogres ģimnāzijā un ne mazums pūļu pielika arī mūsu gudrais tētis. Tāpēc varu teikt atklāti, ja bērns ir "gaiša galva" un ar mērķi iegūt LABU izglītību matemātikā, fizikā, īpaši ķīmijā tikai uz ģimnāzijas telpām, ja tikai nedaudz virs vidējā vai zemāk, tad pilnīgi vienalga. Kaut Tīnūžu pamatskola, kura runā, ka esot nokomplektēta ar nepajokam spēcīgu materiāli tehnisko bāzi. veiksmi un izdošanos bērnu skološanā!

diāna , 2012-03-09 20:45:54

Ko nozīmē iegūt LABU izglītību?

to diānai , 2012-03-10 12:10:47

Vai kāds nezina atsauksmes par sk. Sandru Bērziņu?

? , 2012-03-10 19:05:58

laba izglītība ir tas, ka tu vari nopelnīt ar savām smadzenēm strādājot trīs, četras dienas nedēļā un nopelnīt cilvēka dzīvei cienīgu atalgojumu un vēl atlicināt nebaltai dienai kā arī pensijai, nevis ar kupri rukkāt 24/7 jādomā par 16 darbiniekiem, jāsamaksā nodokļi un tad mierīgi vari gulēt....parkā uz soliņa :( Neko nesaku par tiem, kas iegulda un veiksmīgi manipulē ar mantojumā atstāto finansējumu, bet necienu tos, kas valsts pārvaldē "iekārtojās" septiņās uzņēmumu valdēs un saņem pārdabisku atalgojumu. tas pats rimšēvics, bijušais un tagadējais air baltic šefi, deputāti īpaši atlaistie, saņemot kompensācijas, utt, utjp, ...ko tur runāt, ja privātbiznesā vairs nav iespējams nopelnīt cilvēka dzīves cienīgu atalgojumu, nemaz nerunājot par iespēju samaksāt darbiniekiem, tad varu APGALVOT, šī valsts PŪST un smird!

diāna , 2012-03-10 22:18:58

LABU izglītību var iegūt visas skolas,ja vien skolēns mācās!

to dianai , 2012-03-11 11:06:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet