cilvēki neuzķeraties!
nekādā gadījumā nepasūtiet banketu kafeinīcā Daugaviņa Ogrē. Bija nepatīkama pieredze, samaksāta liela nauda , galds nekāds , un puse apzagta , jo par tādu summu nevar sanākt tik tukšs galds! apkalpošana briesmīga , pavāri un oficianti(ja viņus taa var nosaukt) ir dzērumā jau no paša sākuma!! Aparatūra nemūsdienīga , daudzi diski pat negāja. Banketa laikā brīvi var ienākt sveši cilvēki! vispār šausmas , ļoti neiesaku! Kad ejiet pie viņiem pasūtīt, tad visu tik brīnumaini apraksta, ka būs viss perfekti un skaisti , bet beigās nav nekā kas bij solīts! Virtuve negaršiga!
Kur tad tāda ir , pirmā dzirdēšana.
Tur, kur vienmēr ir bijusi. Tikai tāda slāviska...
Daugaviņa ir skolas ielā.
Daugavina ir bijusi ir Grīvas-4,pie vecās pilsētas katlu mājas
Ti tā : Kur atrodas "Daugaviņa" es zinu , bet pirmā dzirdēšana ka tur "Banketus taisa"
Mums arī tur bija bankets, protams, ka nebija augstākajā līmenī, bet par tām naudiņām ko mēs samkasājām uzskatu bij ok, vismaz es apmēram tā arī rēķinājos.Apzvanīju daudzas vietas Ogres raj.bij krietni dārgāk, un daudzi atteicās jauniešu pasākumu uzņemt pie sevis. Saimniece nedaudz varbūt bij dīvaina, bet ļoti pretīmnākoša, kopumā uzskatu bij ļoti ok. Muziku ļāva savu ņemt līdzi, korķa naudu neprasīja utt.
Ja grib pasākumu ar super duper ēdieniem, jāmeklē izsmalcinātāka vieta, kas protam arī būs daudz dārgāk izmaksu ziņā.
Par muziku starp citu saimniece uzreiz brīdina, lai ienāk iepriekš kādu dienu, un izmēģina savus diskus, vai ņem pretī maģis, vai nē........
Nu kaut kā tā.....nemaz tik slikti tur nav:))
varbut prieks jauniesiem ari der pustukss galds un negarsigi edieni , bet nejau prieks vecumaa cilveekiem. nevajag tad soliit ka buus viss smuki izrotaats , uz plateem utt. Pec sveetku galda vispaar neizskatijaas tur, pie tam salaati pie vakara beigaam saak ost peec skaabuma, vai tas ir normaali? cilveeki samaksaa taadu naudu , bet vini neuztaisa galdu par pilnu summu , bet arii nez no kaadiem produktiem vini tos eedienus pagatavo..
Mums arī bija bankets, ļoti superīgi bija, gan mūzika, gan galds un laba apkalpošana. Vīlusies tu esi ļauna.
tā nav nekāda bijusī katla māja, tur vienmēr padomju laikā bija pārtikas veikals. tā ir garenā piebūve pie Grīvas pr. 4 Stils šajā iestādē ir baismīgs es tur par velti iekšā neietu, no malas prasta krievu dzertuve. te nav kašķis uz krieviem, es tos mīlu. taču latviskais jau ne tik, un arī ne armēņu vai kāds cits... tipiska padomju laiku iestāde