drēbītes mazuļiem
Sakiet, lūdzu, kuros veikalos tagad Ogrē var nopirkt jaunas drēbītes bēbīšiem (no dzimšanas līdz apmēram gada vecumam) ?
P.s. - Šī nav reklāma, kā te esmu ievērojusi (piemēram-''iesakiet labāko frizieri'' :))) Pirms pāris gadiem dzīvojām Ogrē, tad arī pilsētas bodes apmēram pārzināju, nu esam ''rajonā''...Par cik viss mainās, un ar 3 mēnešus mazu sīkuci negribam lieki šurpu turpu braukāt, lūdzu šādu padomu...
Zelta Liepa, Dauga ir bernu veikals, TOPa otraja stava
TOPA 2 stava baigi labs veikalinnss,un cenas normalas!bet kad ir gadatirgus tur var loti labas nopirkt drebes!!!
humpalaas. tur pirktas lupatas vismaz neizjuks pec pirmas mazgasanas reizes atskiriba no tam lupatam ko tirgo iepriek minetie veikali
Par izjukšanu piekrītu dd... Bet tomēr ir reizes, kad gribas kaut ko, kas nav bijis citam mugurā. Un tāpat arī ir reizes, kad to, ko uzvelku mazam mīļumam, negribas saukt par lupatām...
nu es jau labak aizbrauktu lidz dominai un lindeksa vai cubusa sapirktu tiesam labas un jaukas drebites mazajiem.
"nu es jau labak aizbrauktu lidz dominai un lindeksa vai cubusa sapirktu tiesam labas un jaukas drebites mazajiem."
+1
vecajaa labajaa UNitii var ar iepirkt mazuliem drebites.
Varu piedāvāt jaunas kvalitativas drēbītes par mazākam naudiņam.Uzrakstiet savu telef.nr.es jums pārzvanīšu.
mazukiem.lv ir visādas foršas drēbītes un viņi no Ogres
http://foto.inbox.lv/forbaby2