Velokrēsliņi
Sveiki! Vai kāds nezin- Ogrē var kaut kur nopirkt bērnu velokrēsliņus?
Zelta liepa ir Vellokresinji bet baisi dargi , tad vel http://www.veloogre.lv/ bija nesen mazlietoti pa ~15-25Ls
Bet tie visu ir "Lielie"tadi ka autokresli . Klasiski lielakiem berniem sedesjamai prieksja NAV nekur ogre ka teica Zelta liepa esosja velllovceikal ipasniece vinai nesot NEVIENA no vinjas veikaliem un NEBUSJOT jo tadus neviens neperkot :):)
Tieši mums aktuāla tēma. Ogrē ir tikai Zelta liepā, bet arī kādi 2 varianti, un no tiem viens ņemams.
Es tomēr neiesaku ekonomēt uz tādām lietām un pirkt lietotu, jo tā ir bērna drošība.
Mēs noskatījām Rīgā pa 37 Ls.
Kā vecss braucejs varu teikt ka mazus bernus sedinat aizmugure ir neprats no drosjibas viedoklja :)
man agras bernibas trauma- atceros, ka sezu mazina aizmugure uz velosipeda, mamma prieksa, kaut kur braucam, es celu prieksa neredzu aiz mammas platas muguras, velosipeds goras un skobas, bailes nokrist.......da nafig
o , 2011-05-11 09:37:41 : Tiesji ta PRECIZI , cilveks nav zivs vinjam acis skatas uz prieksju neviss saniem un tapec ja brib vadat bernu javada vins prieksja LABAK pirmart vins visu redz tad otrekart tu vinu redzi treskalt ari aizsarga .
Mēs ar tieši tagad meklējam krēsliņu. Man jau liekas, ka mūsdienu braukšanu riteņa aizmugurē nevar salīdzināt ar kādreiz bijušo. Tagad jau ne kājas spieķos var ievērt, ne īsti nokrist (ja nu vienīgi kopā ar visu velosipēdu). Piesprādzēts un droši, manuprāt, daudz drošāk nekā priekšā, kā tad vispār bērnu var aizsargāt priekšā turot. Turklāt manam vairāk interesē nevis skaītīties pa malām, bet ātri kustēties uz priekšu.