Fotosesija
Kur ogree piedaavaa fotosesiju beernam? un cik maksaa?
Skujiņa fotosalons www.fotosalons.lv centrā aptiekas mājā Fotogrāfe Anita un R13 studija Rīga ielā 13 fotogrāfs Nils
Vai tad Skujiņā vēl strādā Anita? Vai tā ir cita Anita? Pirms gadiem 5 bija jauka fotografe meitene Anita.
Luni, un kaadas ir cenas?
Jā tā pati diezgan zināmā preses fotogrāfe Anita strādā atkal , pastrādāja Rīgā taga šepat atkal tuvāk mājam :) Bildes reku , http://www.fotosalons.lv/pakalpojumi/ šitā viņi abi pārmaiņus ar Skujiņu laiž. Žel nekur nav Nila bilžu bet ar nav sliktas.
4apa : Nav ne jausmas atkarībā ko konkreti pasūta , bet var uzināt uzvanot
Skujiņa salonā
Tālrunis veikalā: 65045255, 20004670
Fotogrāfa tālrunis darba laikā: 20004676
Nilam R13 ja nav mainījies ir 26043409
Taka Izvēle ir
Skujiņa salons http://www.fotosalons.lv Tālrunis : 65045255, 20004670
"Fotostudija R-13" Rīgas 13, Ogre 26043409
Mani tik sajūsmina viena lieta , Kā runa par Berniem tā kapa klusums , būtu te kāda sagribējusi "Pienenītēs" visu veidu jaunizceptie "Meitblieži" nonestu šito topiku ar piedāvājumiem līdz grīdai :):):) Jā bērnus tomēr sarežģītāk bildēt ar GALVU jāprot domāt nevis tikai ar Galviņu kā lelles trulās pozās :):)
Liels paldies par numuriem!
jaa ar beernim manupraat ir gruuti, es pati saveejo nevaru nofotograafeet, paaraak aktiivs un ljauj tikai 2 reizes sevi nofortograafeet un viss!
4apa : Jā kā sīkos nepiečakarēt nepavārdot kā dumjās blondīnes , sīkie baigi jūt istos funktieris:) Esmu savulaik kādus gadus paralēli nošancējis bērni modeļu aģentūrā vecums bija no 0 līdz 12 , viss kas vajadzīgs visādiem pamperiem pārtikai utt. Tur vienmēr bija jābūt smaidošam un tādam 'Pozitīvam muļķim" kā teletūbijam lai sīkais nesāktu bimbāt vai griestiem prom, jāprot komunicēt viņu līmnī un funktierī un viss notiek. Biju vienīgais no visa kolēģu bara kuru šie klausīja jo mes kopā 'Bleņas darījām" tipa koņčas ēdām un lēkājām pa trepēm , atceros aigāju no kantora aizbraucu uz Franciju dzīvot šie gadu neverēj nevienu manā vietā atrast kas spēj sarunāt ar to sīko mafiju :):)
;-D
es veel atradu taadu saitu http://www.zanzan.lv/fotogr257fija.html varbuut kaadam ir atsaiksmes?
4apa : Nav ne jausmas , pirmo reiz par tādu dzirdu tāds "Mājas variants" bet nav slikti mīlīgas bildiņas , principā tā var uzbildēt jebkurš pats kam fočuks mājās un nav gluži "Vizuāls idiots" , pēc stila tas nav salona foto bet kaut kur mājās , es šitā bildēju kad vaig taka kādam čomam aizsūtīt "Mājas bildes" tipa kā draudzene būtu bildējusi lai nepadomā ka "To visus redzēja arī fotogrfas !!!" :):)
zanzan bildētāja ir Agnese, ir bildējusi arī manu žiperi. Patīkama džuse, cenas demokrātiskas, ar bērniem prot apieties.
zinātājs : Pec stila viss O.k tik tām bildēm,acīm redzamas tehniska rakstura problēmas prasti sakot meitene bildētāja neprot bildes pēc bildēšanas apstrādāt ar datoru , neprot arī apieties ar gaismu , tāpēc saku "Mājas variants" knipsēju savu un draudzenes bebi par simbolisku samaksu kura gan jāatzīst šādam līmenim ir par augstu 5-10Ls simboliski būtu laikā. Kaut ko "Sakruķiju" ar kompi , ja tāds der tad nekādas citas vainas nav , vairumā bilžu jaukas teicu meitenei derētu kādus bilžu apstrādes datorkursus apmeklēt , acīm redzami vājš tehnisks izpildījums bet kā bildītes WEBiņam un kompim ir gana skatāmas:)