Veikals APAVI un APĢĒRBI Mālkalnes prosp.
Biju ļoti saskumusi un vīlusies, kad ar mazo ratos, izdomāju apmeklēt šo veikalu. Esmu redzējusi zīmes, ka suņiem, ar ēdienu vai skrituļslidām veikalā aizliegts ieiet, bet pirmo reizi redzēju, ka ar BĒRNU RATIEM ieiet aizliegts!!! Saprotams, ja būtu maza bodīte, kur nav vietas, lai apgrieztos. Bet veikalā vieta 10 ratiem. Nezinu kā citas māmiņas, es sajutos neomulīgi un diskriminēta. Vai tas vispār nav kāds pārkāpums bērnu tiesībās?
Ilze : PIRMKĀRT jaunās nmamiņas pie mums veikalos ar ratiem uzvedās cūcīgi pamet sīko šaurakā vietā parējie pircēji garām netiek. Otrais variants , reiz pirms dažiem gadiem kada pērijuma ietvaros mācijos par apsargu krutā rietumu apsardzes firmā , tur macībās rādijas vienreizējus slēpoto novērošnas kameru ierakstus kā zīdains ratiņos spēr mantas , izradās zīdainos 4-5 menešu vecumā var iemācīt "Raušanas refleksu" kamēr seņči kautko grābstās pa auķsējiem plauktiem "Novērš uzmanību" tikmēr gulšs sīkais rauj zem sevis visu kas atrodas sniedzamības robezās , parasti visādu drazu no zemākajiem plauktiem , piemēram parfimēriju galantēriju utt:):):)
Lunis un ar ratiņiem : tādu skatu gribētu redzēt visa Ogre ....
Irēna : Pāris gadi nokavēts skats , nu jau pats pedāļus min :):)
es reizēm ļauju iebraukt ar ratiem savā kab., bet apsmērē sienas,kaut ko noskrāpē. liekas solīda mamma, bet uzvedības un cieņas nav. tāpēc piekrītu un saprotu pārdevējas...
Nabaga pārdevējas, kam jāsaskarās ar tādām pircējām.
jā,kā pārdevēja par mammām ar ratiem varētu veselu grāmatu sarakstīt no novērojumiem vien pa šiem nostrādātajiem gadiem..Tiešām 80%zema kultūra.Arī kad sīcis sāk staigāt,mamma kamēr apskata preci,sīkais jau sagāzis pusi bodes,trakākais jau tas,ka mātes izliekās ka to nemana,vai arī maigā balstiņā saka-nju nedari tā,tante lamāsies utt.,bet sīcis taču neņem šo ne pierē un turpina demolēt.Es jau saprotu,ka mazajiem viss interesē un zinu ko var sadarīt mazs bērns,tapēc savu vienmēr turēju acīs un neļāvu uzvesties,kā ruksim veikalos.Tā,ka Ilze padomā,kapēc tas ir aizliegts,es jau nesaku,ka tu tā arī dari,bet dēļ vienas normālas mammas jau neies zīmi ņemt nost.
tas gan, esmu redzējusi gadījumu, tas gan bij pirms pāris gadiem, kad no kartonkas veikala, jaunā māmmiņa nozaga pāris džina pudeles, kuras bija sabāstas ratu apakšā :D
nu gan atraduši galveno ienaidnieku un zagļu bandu-jaunās māmiņas ! Kur tad to bērnu atstāt-ārā, pie ieejas, lai kāds nozog....tādi gadījumi arī bijuši
bet pārdevejiem vienmār jābūt modriem un pieklājīgiem
Fui, pretīgi lasīt, kā te aprunā jaunās māmiņas!!!! Ne visas māmiņas vienādi vērtējamas!!!!! Vai tad parasti cilvēki (ne māmiņas ar sīčiem) neko nezog un nesmērē!!!!!!!
Es Ilzes vietā ignorētu to veikalu arī ejot bez ratiem. lai izput tādi!
Īlze - neej uz to veikalu un visiem paziņām iesaki neiet. Ja vi;niem nevajag klientus bet grib lai neviens neaiztiek preci - tad to arī tam veikalam novēlu.
Vispār tā pēc novērojumiem Ogrē jaunās māmiņas ir visai pastulba un aprobežota publika spēj radīt drūzmu un šķēršļus jebkurā vietā ,kas apgrūtina dzīvi parējai sabiedrības daļai. Proatms ka lieveikalos ir normāli ja var iebraukt ar ratiem pats esmu braucis ne vienu reiz vien. Tācu daudzi mamuciši ir pilnīgs vāks , veikalā obligāti ieļilēs savus ratus TIEŠI šaurākās vietās un niliks tos škēršām lai neviens principā netiktu garām ja ģela pie kasses var būt droš ka runda ies 3x ilgāk jo mammuķīts noteikti ieķilēs kautko kautkur un nezinās kur bāst svas sapirktās mantas PA TO LAIKU pārējiem būs jāgaida kamēr viņa savus ratus izvāks laukā no kases ejas. Par veloceliņiem nemaz nerunāju 99% jauno māmiņu brauc VIENĪGI pa vellobraucējiem paredzēto "Sarkano" celiņa daļu un pat nedomā griezt ceļu kādam vellobraucējam gluži tāpat kā "Proletariāts" Krieviski runajošas tjotkas uz ~70 velkās tik un vienīgi pa Veloceļiņu nekad pa gajēju daļu SARKANĀ krasa laikam pievelk. Par braukšanu "Pa visu trotuaru" rindā es nemaz nerunāju 2-3 mamumuki blakus un viss "Ietves karalienes" ne tev garām ne pretī pabraukt. Nedod dies tu uztaurēsi vai uzzvanbīsi tāds mūlis būs jāredz "Traucē gulēt" ratu iemītiekam , bet tā lai citi varētu garām pabraukt vai pa Velo ceļu izbraukt nu neee. Pilnīgi saprotu mazo veikalu īpašniekus kas nelaiž ratus ekšā , lai velķas uz Lielveikalu vai atstāj kādu pie ratiem laukā:)
100% piekrītu Lunim.Ogrē māmiņas ir diezgan dīvainas uzvedības.Un veikalos prece nav jāšmulē ar rokām,kamēr to neesi nopircis.Nopērc un tad dod sīcim lai apšmulē.Ja nemāk mazo audzināt,tad nav ko taisīt.Pašas vēl bērna prātā,ko lai no tādām vairāk prasa!!!
Sasmējos par bērna tiesību pārkāpumu, kas autoresprāt izpaužas kā aizliegums bērnu veikala iekštelpās ievest ar ratiem.
Varētu padomāt, ka bērnam pašam tas veikals vitāli nepieciešams un viņš saprot, kur, kāpēc tiek vests vai to, ka veikalā ratu dēļ nav ticis ielaists ;))))))))
lunim, tacu vienalga par ko dirst, pat maminas ar maziem berniem aptaisa......
nu gaidam nākoso temu, vienalga kadu, dirsamais atkal būs vaļā.......
Vispār šajā veikalā ir ļoti nelaipnas un īgnas pārdevējas kas arī aprunā pircējus . FUI..!!!
pilnīgi piekrītu, kā pircējs ar muguru pagriežas, otrai noziņo, kur strādā un citas nianses. tāpēc vairs tur neiešu, preca arī pāāārāk dārga