nozagti sporta rati
Mīļās ģimenes, kas gatavojas iegādāties sporta ratus - neuzķerieties uz ļoti labu, bet nedaudz lietotu sporta ratiņu Espiro Magic (3 riteņi, spilgti sarkana krāsa ar pelēkām atstarojošām detaļām komplektā ar pelēku kāju pārsegu un lietus plēvi, kas piepirkta atsevišķi, kā arī nedaudz noberztu roktura mīksto daļu kreisajā pusē) pirkšanu no rokas vai caur sludinājumu! Šādi rati tika nozagti laikā no svētdienas uz pirmdienu. Policijai ir paziņots, bet ļoti lūdzu uz Jūsu atsaucību, ja kaut kur tos pamanāt vai kāds piedāvā, jo vēl šādus otrus ratus es Ogrē nebiju manījusi līdz šim... Būšu ļoti pateicīga, ja dosiet kādu ziņu, ja pamanīsiet šo ratu tirgošanu vai lietošanu uz di4amo@inbox.lv vai telefona Nr. 29401332.
Jau iepriekš pateicos labajiem cilvēkiem!
kurā vietā nozaga?
Mālkalnes prospektā pie Jaunogres v/sk
maija : BILDĪTE kur saule ? Bez bildītes nav INTRESENTU ! Tavi rati ir ļoti izplatītas markas un modeļa , man līdzīgi 1:1 krasā jau 2 gadus pagrabā stāv :):) Bildi fiksi , tik tā ir kadas cerības.
http://www.babystore.lv/?dir=view&id=5258&page=1&brand=espiro
Kaut cerības jau tāpat līdzinās nullei :( jo nekur nav zvanīts, ka ratus nenotirgos citā pilsētā :( Bet ja sēdēšu, rokas klēpī salikusi, un gaidīšu, tad pašai būs kauns par sevi (jau tā tie latvieši kūtr :( ja zaglis atņem-nopērk vietā citu, ja valdība atņem-dodas uz citu valsti.. tas, protams, joks...)
maija : SAVUS RATUS ieliec , kā jau teicu man ir tādi paši 1:1 , tāpēc ieliec savu ratu bildi!
O mains Latvija gan super lēta , 80Ls :):) Es tādus pirku Beļgijā pa ~400 Eur :):)
nu vai zini, Luni!!!!!! Tieši iepriekšējā vakarā es tos safotografēju no visām pusēm un vēl īpašas pazīmes uztaisīju, lai pēc tam, KAD NOZAGS, tos vieglāk varētu atrast.... Ne jau visi ir fotogrāfi.. un ne jau visi, kas fotografē, iedomājas nofotografēt sava bērna ratus vienus pašus. Ar bērnu tak bildi nelikšu. Ja nu Tu man vienīgi varētu pamācīt, kā retušēt bildi, ja man kompī mājās ir tikai points :(
Luni, pasaki man vēl ko - ko mainītu mana bērna ratu bilde, kas ir 1:1 ar iepriekš ielikto?????? Neba jau tur ĪPAŠĀS PAZĪMES redzamas... Sērijas Nr. arī nav :(
maija : Mainītu to ka bildē ir KONKRĒTI rati un cilvēki tos uztver kā KONKRETI TAVU neviss " Man ir mašina nu zini tāda ŽIGULI ZINI nu nemaz nav līdziga" , patreiz auksts un ratu staipīšana bez sīkā jau vien ir aizdomīga , parasti tādus zog narkuļi un velk uz tuvāko Lombardu , aizej paskaties mož tur metājās.
Tev ratu bildes ir ? Es tev bebi no bildes izņemšu 2min laikā :) Atsūti bildi uz lunis at one.lv
paldies, Luni! Bet bilde nesūtās - nāk atpakaļ :(
Tulītās kautko uzrakštīšu tev
Mūzsenā cīņa starp Inbox un One :):)
Luni, kur Jaunogrē ir kāds lombards???? Neesmu manījusi, zaļajās lapās arī nav
Luni, lombardā bērnu ratus neņemot-es sazvanīju Moda, atradu Kaleidoskopā.Neesot arī piedāvāti. Tātad pārdošanai vai savām vajadzībām zagti :(
Ogrē ir vismaz 4-5 Lombardi droši zinu , Jaunogrē Populārākais laikam zem ķieģeļu 9 stavenes.
maija : SEV nezog , zog vienīgi pārdošanai.
paskties sludinājumus ss.lv vai zip.lv. Varbūt izdodās atrast!
jā, pa sludinājumiem jāskatās, jo diez vai, ka tik ātri un tepat, pa Ogri jau tirgos...
kurā mājā? vai 39?
Pateicos visiem! Tā dīvaini sanāca... Vai nu tiešām labi cilvēki, vai vispārējā globalizācija plus bailes no policijas, bet ratus man atnesa atpakaļ svešs cilvēks, pat iepriekš nepiezvanot........ I zināja, kur nest, i zināja, kas varēja būt (it kā vai patiešām...)nozadzis.... lai nu kā - paldies, rati atkal ir pie īpašniekiem :)
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
UZMANĪBU
Mums ir sertificēti aizdevumu aizdevējs, pamatojoties visā pasaulē. Mēs off visus aizdevumu gan personīgo un hipotekāro aizdevumu, lai cilvēkiem visā pasaulē veidu. Ieinteresētā persona būtu sazināties ar mani pa: info.globaloaninvestment@gmail.com
Sveicieni
Mr, Diāna Lambert
Finansējums pārvaldnieks.
Vai jums ir meklējat finansēšanas iespējas savu jauno mājas iegādi, būvniecības, nekustamā īpašuma aizdevumu, refinansēt, parādu konsolidācijai, personas vai uzņēmuma mērķis? Laipni lūgti nākotnē! Finansējums, kas ir viegli ar mums. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumu zemā un pieejamu procentu likmi 3% apmērā par ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumu term.Interested pieteikuma vajadzētu sazināties ar mums, lai saņemtu papildu aizdevumu iegūšanas procedūrām shawnedwards105@yahoo.co.uk
UZMANĪBU:
Mēs Sertificēts aizdevumu aizdevējs, pamatojoties worldwide.We off visu aizdevuma veidu, gan personīgo un hipotekāro aizdevumu, lai cilvēkiem visā pasaulē, Interesē personai vajadzētu sazināties ar mani pa: loanexpreesslimited@gmail.com
Sveicieni
Finansējums pārvaldnieks.