MWTV internets

Gribēju palielīt jauno Ogres internetu MWTV, pēc nosaukuma likās ka nekas labs tur nebūs, bet tā ka darugs Rīga MWTVpakalpojumus izmanto diezgan ilgi un MWtV nesen ienāca Ogrē, nolēmu izmeiģināt. Čaļi ātri atbrauca un pieslēdza. Ātrums līgumā cipa ir no 5-15mbit/sek, bet realitatē tas ir apm vidēji 25mbit/sek, LTC vienkārši nobal, jo pa 5x lēnaku internetu prasa 2x lielāku cenu. Tāka ekonomējam naudu, jo tagad viss ir dārgaks un katrs santiks jākrāj

aris , 2011-01-24 10:26:37

Jā jā, reklamējiet paši sevi. Tas ir tas pats kantoris, kurš pēc čomu būšanas nolikvidēja visus savus konkurentus no Ogres trikotāžas skursteņa. Man kā Latnet bijušajam klientam ar šādu firmu pat sadarboties negribās. Solīt varat kaut vai debesu mannu, bet ar kantori, kurš izmanto tik pretīgas metodes konkurentu iznīcināšanā galīgi negribās sadarboties. Pārslēdzos uz OIC bezvadnieku un nav problēmu - 8 mbit/s pa dienu un līdz 35 mbit/s pa nakti man pilnīgi apmierina.

Zinošais , 2011-01-24 10:52:42

to zinošajam <-- klau, zinošais, kā pats sevi sauc. Kas tie par jaunumiem, ka OIC piedāvā 8 mbit/sec ??? Biju viņu klients ilgus gadus, varu pateikt, ka tik ilgi kamēr tur strādāja viens konkrēts darbinieks, vis bija ok. Varbūt ir arī tagad, bet man pieredze ir bēdīga ar šo firmu. Lietoju OgreLand piedāvātos pakalpojumus. Problēmas ir, bet ātri tiek risinātas.

xtm , 2011-01-24 12:24:30

Ir ir viņam taisnība :) 8 mbit/s ir, vienīgais pagaidām kartonfabrikas rajonā, kur ir jaunās bāzes stacijas uzstādītas un vēl šur tur. Drīz būs Ogres TV torņa apkārtnē.
Tu laikam par mani runā :). www.wifinetspain.com.

BMS to xtm , 2011-01-24 14:15:00

Hello! Sen neredzētais! vai tad Tu jau pa LV? :) Kruta tad jau OIC. Nu bet pareizi.. Tu tak back :)

xtm to BMS , 2011-01-24 17:57:43

Gan tur gan šur :)

BMS , 2011-01-24 20:33:50

Es ar MWTV Ogrē galīgi aplauzos. Sīkāk var izlasīt šeit - http://ej.uz/MWTV - mana pāris mēnešu pieredze ir #47. postā.

Wallaby , 2011-03-09 03:17:30

Vislabakais internets Ogres rajona ir OGRELAND.
www.ogreland.lv

ok , 2011-04-12 23:52:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet