Kastaņi

Šorīt ejot pa kastaņu aleju(Mālkalnes pr.)acis piesaistīja sabirušās lapas un brūnie bumbuļi zemē. jocīgi,bet gandrīz katrs pieliecas ,lai paceltu kastani. Lokās visi,jauns vai vecs,liels vai mazs. Iet tantuki,bērni ,lasa tos maisiņos.Arī man kabatā atrodas 2 kastaņi-nu tāpat vien,ar ko paspēlēties...... Nez kas tajos bumbuļos tāds ir,ka dēļ tiem liecas visu gadagājuma cilvēki!!! Gribās teikt-kastaņu fenomens!!!!

Dabas draugs , 2010-10-09 11:00:28

Gribēju jau uzrakstīt ko par "Ēdelīgo publiku" bet atcerējos ka šitie tak nav ēdami , vispār ēdamie kastaņi man garšo:) A šitiem vienkārši SMUKI , tie kas ēdami nav tik smuki:):)

Lunis , 2010-10-09 14:36:14

Mulkis viniem ir arstniecibas ipasibas tev vajadzeja pieiet klat pie tantukiem un pajautat vini tev pastastitu ko vini dara

dd , 2010-10-09 18:16:38

esmu dzirdejusi, ka kastanis dod savu energiju, ja to ik pa laicinam virpina rokas.Tapat it ka vajagot izmetat pa istabu tos

rose , 2010-10-09 19:16:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet