Par laika pavadīšanu ārpus mājas mammai ar mazuli
MĪĻĀS Ogres un Ogres raj. MAMMAS!
ĻOTI CERU UZ JŪSU ATSAUCĪBU, ATBILDOT UZ DAŽIEM JAUTĀJUMIEM PAR JŪSU IKDIENU KOPĀ AR BĒRNIŅIEM :
1. Vai apmeklējat kādu no dienas centriņiem, interešu klubiem, izglītības centriem vecākiem un bērniem Ogres raj.?
2. Ja jā, tad kādus un kāpēc? Ja nē, tad kāpēc?
3. Vai Jūs apmierina esošais piedāvājums mūsu pilsētā laika pavadīšanai ārpus mājas māmiņai ar mazuli(iem)
4. Ja nē, tad kādi būtu ieteikumi, lai piedāvājumu uzlabotu?
Kas būtu tas, kas uzrunātu un interesētu konkrēti Jūs? Piem., nodarbības ar/bez bērniem, nodarbības grūtniecēm, vingrošana kopā ar/bez bērniem, vienkārši kopā sanākšana ar citām māmiņām, skaistumkopšana, lekcijas, konsultācijas (par kādām tēmām?), praktiskās nodarbības, radošās darbnīcas utml.?
5. Cik vecs ir Jūsu bērniņš?
6. Kāds būtu vēlamais laiks (plkst.) nodarbībām?
7. Nu, un varbūt arī - no kādām naudiņām Jūs būtu gatavas šķirties un par ko tieši?
Tātad, kas ir tas, ko ļoti gribētos, bet kā šobrīd pietrūkst
JAU IEPRIEKŠ MILZĪGS PALDIES PAR ATSAUCĪBU!
Neguvi atsaucību? ;)
http://www.calis.lv/aprunasimies/forums/thread.php?id=16843079#page-1
PS
Diemžēl nē:( Kāpēc tāda neieinteresētība un pasivitāte? Cilvēki tik traki pareizi, aizrāda, kur drīkst aptaujāt un kur nē, bet reālas atbildes un ieteikumus nesniedz.. Vai tiešām viss, kas nepieciešams, ir pačatot netā?
Skumji, ka tā. Šī aptauja bija nepieciešama, lai izzinātu jauno māmiņu vajadzības un censtos tās apmierināt.
Tomēr ļoti ceru uz atsaucību!
Redzi ja tavs "Pasākums" negūst atsaucību nav jēgas ar viņu uzbāzties visās malās , tas drīzāk tracina un atbaida publiku , jebkurā gadījumā tad atbildes nebūs ne tuvu objektīvs:):) Pakustini smadzenes un mēģini ko oriģinālāku publikai interesantāku izgudrot:)
Šausmas, cik izglītoti un atsaucīgi cilvēki šeit uzturas!!!!!!!!!
Man interesē vai vispār Ogrē ir tādi dienas centriņi un interešu klubi mammām ar maziem bērniem?? Tik sāku dzīvot Ogrē un man ir mazs bērns. Ja godīgi,man jau ir apnicis bezmērķīgi staigāt un es domāju mazajam arī. Tā kā man nav nevienas paziņas ar mazu bērnu, tad esmu ieinteresēta par to uzzināt ko vairāk. Būtu labāk, ja to aptauju es varētu sūtīt uz konkrētu email adresi nevis rakstīt te.