Topošajiem vecākiem
Kādas ir atsauksmes par topošo vecāku nodarbībām Radošās attīstības centrā TILLE???
Paldies.
Jaa, es ar gribetu zinat ko vini piedaava. Esmu toposa mamma, 5 menesis. Vai ir kas jamaksa?
gruti ieiet www.tille.lv un visu izlasit?
nezinu ka tagad,bet Ilona ir nelaipna
Kad mees ar viiru gaajaam, nevienas Ilonas tur nebija :) Bijaam pashaa pirmajaa grupaa un bijaam ljoti apmierinaati gan ar to kaa nodarbiibas tika pasniegtas, gan tas, ka atkrita braukaashana uz Riigu. Nodarbiibas ir par maksu, mineetajaa adresee var visu noskaidrot ;)
Ilona ir vai nu grāmatvede vai pat uzņēmuma dibinātāja.Un jā viņa ir ļoti garām.Pat ļoti.Un kad vēl bija vecajās telpās,tur allaž paklāji netīrīti,mataini,putekļaini,sildītāju rudens sezonā neieslēdz kaut vai turpat stāv bet iekšā auksti.Pagāju divus mēnešus tad pamēģināju ar mazo,atkal nācās vilties.Vai nu patrāpījās man tas sliktākais variants vai arī tā kvalitāte tur vispār pieklibo.
pret bērniem ar vēsa, mans bērns dzirdēja, esot teikusi... kā man tie sīkie apnikuši...
bērnus nodarbinot, a pati citas lietas kārtojot pie kompja utt.
man nepatika tā pārgudrā vingrotāja, laikam nav savu bērnu vēl....
Man pietika piezvanīt un uzdot pāris jautājumus, lai saprastu, ka tur strādā iedomīgi, nelaipni cilvēki!!!!
Tāpēc arī uz turieni negāju un palīdzību nemeklēju. Ir taču tik daudz vietas, kur tos pašu pakalpojumus sniedz laipni iejūtīgi cilvēki, tas nekas, ka jābrauc uz Rīgu, tas būs to vērts.
Mani sabiedēja vecmāte ar savu stāstīto, bet ļoti laba un noderīga šķita handling nodarība.
Nodarbibas loti noderigas.
Cilveciga attieksme.
Mums patika shie kursi.
kur tagad ir tille?cik sapratu tur pat kur fasion line salons?viena telpa notiek nodarbibas un salona pakalpojumi??
Man patika. Nebija neviens nelaipns un info ar noderīga.