ceļojumi

Ar ģimeni plānojam aizbraukt uz Turciju. Varbūt kāds var padalīties ar īsiem iespaidiem. Marmarisa vai Antalja? Augusts, septembris, oktobris, respekt. kādi laika apstākļi? Kādu ceļojumu firmu labāk izvēlēties? Kāda ir ēdināšana viesnīcā, vai labāk pasūtīt tikai ar brokastīm un ēst ārpus tās? Lūdzu nesūtiet www..., vairāk interesē reālu cilvēku iespaidi un ieteikumi.
Paldies.

Katrīna , 2010-07-29 00:51:12

Turcija man patika tik daudz ka dzivojam uz vietas viesnica. Viss kas bija arpuse....nee. Tur valdija netiriba, velme piecakaret utt.Otro reizi uz turieni diez vai brauktu. Visur kur mes gribejam braukt vai izmantot kadus pakalpojumus, turki mus pamanijas piecakaret. Ak, j!..a ja esi simpatiska sieviete, nebrinies par dazadiem nepiedienigiem piedavajumiem....neskatoties uz to,ka busi ar gimeni, turki doma tikai un vienigi par seksu.Dienas laika bus padsmitiem piedavajumu tam, it seviski aj kaut kur paradisies viena. Labak manuprat braukt uz turieni augusta beigas vai septembra sakuma.

ella , 2010-07-29 09:14:58

Tad jau labāk uz Krētu! Biju pērn maijā,ļoti patika,braušu vēlreiz!

ceļotājs , 2010-07-29 09:28:25

Nu ziniet nav jums taisnība, netīrību meklējam meklējam un neatradam, a tas ka kalnos pēkšņi ir tualete visa izlikta ar marmoru, ir ziepes, ūdens un papīrs - tas gan bija labs pārsteigums mēs visu nedēļu braucam kādā ekskursijā un nekur neatradam netīrību. Viesnīca mums bija Kemerā un tieši sēdēt viesnīcā uz vietas iir garlaicīgi un to, ka uz Turciju nav jābrauc vairs - tikai nozīmē to ka nekas netika pat apskatīts un izmantots no iespējāmiem variantiem! Protams katram savs, bet mēs ar vīru noteikti vēl reiz brauksim uz Turciju, jo vēlamies vēl reiz tik feini atpūsties. Krēta tiešām arī ir labs variants, Turcijas kopija tā tekt, tā pati daba, tikai mazāk ko apskatīties :)

to ella , 2010-07-29 10:39:00

Nu ja man jaizvelas-tad labak braucu uz Spaniju un Italiju. Zinu ko runaju. VArbut mums nepaveicas, bet ka jau teicu, viesnica kamer dzivojam viss bija ok. Ka arpus teritorijas, ta sakas nepatiksanas. Kalni tai pasa Italija ir daudz daudz smukaki.

ella , 2010-07-29 10:50:36

Es arī Turcijā netīrību neredzēju. Turki arī nepiesienas, ja pati negribi.

to ella , 2010-07-30 08:31:20

Labāk ņem AL (viss iekļauts). Brauc labāk uz Kemeru, jo Marmarisa ir vairāk tusiņu kūrorts priekš jauniešiem. Brauciet Augusta beigās.
P.S. neklausies ellu

to Katrīna , 2010-07-30 08:33:59

paldies

Katrīna , 2010-07-30 09:08:22

Ja kādam interesē informācija par Spāniju,tad pasūtiet to šeit www.celotprieks.1w.lv

cecenss , 2011-04-18 17:44:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet