aktivitātes bērniem brīvā laika saturīgai pavadīšanai

Padalieties, vecāki, vai Ogrē ir kādas vasaras nodarbības bērniem? Kādas interešu gupas, nometnes?

Anete , 2010-07-19 15:11:33

Sākās 19. jūlijā, bet varbūt būs vēl kāda nometne, kontakti tur ir - variet piezvanīt. LINKS - http://salonshelios.lv/?p=6284&lang=1174

sportnet , 2010-07-19 15:15:16

bermuds

ir taču , 2010-07-19 16:33:26

dīvaini, vai tiešām visā Ogrē nav vecāku, kurus nodarbina šis jautājums, kur un kā nodarbināt bērnus vasarā, jo pieaugušajiem atšķirībā no bērniem nav atvaļinājums visas vasaras garumā. Es ar domāju kādu atbildi te palasīties, bet klusums. Kas tur ar to sportnetu? Vai kāda sporta nometne?

Velta , 2010-07-19 22:58:21

bermis :D

haha , 2010-07-20 23:44:43

vislabākā nometne ar vecākiem uz jūru un ļaujiet bērniem neko nedarīt.

BB , 2010-07-21 08:56:06

Interesanti gan, kā nabaga vecāki, kas strādā no rīta gaismai līdz saules rietam, vienlaicīgi var būt ar bērniem pie jūras visas vasaras garumā, to jau var tikai uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie latvju jaunbagātnieki, vai bezdarbnieki, kas saņem pabalstus no ES

hm , 2010-07-21 09:19:22

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.

pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 05:33:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet