Valdorfa grupiņa Dzīpariņā
Padalieties lūdzu ar informāciju. Kāda vecuma bērniem paredzēta, darbalaiks, maksa.
Neiesaku! Izvēlies labāk parasto b/d.
Man arī ļoti interesē šis pasākums, jo negribu parasto bērnudārzu agresīvo sovietu "līderu" izsitēju politiku sava bērna galvā dzīt. Ja šī grupiņa ir tiešām atbilstoša Valdorfa specifikai, tad tā varētu būt pietiekoši progresīva un patiešām attīstīt katrā bērnā esošos individuālos talantus.
UN PEC TAM BēRNS MOCīSIES PARASTAJA SKOLĀ!Tad jau labak Zelta Sietiņā ir programma Soli pa solim - ta turpinas Ogres 1.vsk. - vismaz kada jega!
Mīļās mamiņas,apdomājiet labi,ja vēlaties bērnu laist Valdrorfa grupiņā,tad arī jārēķinās,ka uz Rīgas Valdorfa skolu būs jāved ;) Jo bernam būs ļoti grūti adaptēties pēc b/d beigšanas "parastajā" skolā ;)
Nu ja, vai tad butu tik traki
Ot šeit nu pilnībā pievienojos Santa , būtībā Valdorfa izglītības modelis "Parastā" izpratnē ir "Palīgskola" tas domāts pilnīgi citu ipašibu un iemaņu attīstībai nekā "Normālam" bērnam. Šo pasākumu ir vērts sākt tikai tad ja ir iecere turpināt no darziņa tālāk skolā. Pretējā gadijumā BERNAM tā būs nevājā trauma kad viņs SKOLĀ sastapsies ar kartīgu "Lumpeņproletariāta" atvasēm un viņu tikumiem tāpar ar Hiperaktīvajiem sveštautiešu bērniem:) Zinu vairāku pietiekami bēdīgus gadijumus šai sakarā arī tepat Ogrē , vienā gadijumā čalīts bija tik BRĪVS @ APDĀVINĀTS ka šo vienkarši nosita Rīgā uz iela par kārtējo vīna "Brīvo izpausmi" , ir bērni kuriem tas ir piemērots taču ļoti daudziem NAV , ja jums mājās un ģimenē nav isti tāda atmaosfēra un apstākļi kas būtu piemēroti "Harmoniskai dzīvei" :)
Es nu gan negribetu, lai mans berns butu standarta "normals" un taisitu standarta karjeru, domatu standarta domas, lasitu standarta gramatas un beigas nomirtu nerealizejis savu patieso butibu...