atkritumu šķirošana Ogrē
Vai Ogrē ir iespējams nodot atkritumus kaut cik civilizētā - sašķirotā veidā? Vai arī ar to nodarbojas atkritumu apsaimniekotāji pēc savākšanas? Varbūt ir kādi punkti, kur var nodot stiklu (nevis pudeles) un makulatūru atsevišķi.
Neesmu ekoloģiskais frīks, bet nu galīgs cūka arī nē. No manām alus pudelēm vien gadā varētu uzbūvēt ko līdzīgu malkas pilīm Aizputē. Un tās pamatā nav nododamās, tā ka uz bomžu lomu ekosistēmā es arī nevaru paļauties. Apgaismojiet, lūdzu, dzimtajā pilsetā dzīvo atgriezušos tās dēlu.
pie manas mājas agrāk bija 3 šķirošanas miskastes.. šķiroju pudeles-metu attiecīgajā miskaste, bet kas kāda dienā ieraudzīju, ka atbrauc atkritumu mašīna un samet visu mistkastu sastāvu vienā, tad man gribējās kliegt!!
man stāstīja draudzene, ka tā ir redzējusi, bet neticēju.. negribēju ticēt...bet tagad ieraudzīju realitāti...
wdf?? kāpēc ir jāmāna cilvēki??
Jā arī es gribētu uzzināt kaut ko sīkāk par ātkritumu šķirošanas iespējām Ogrē. Jo žēl samest vienā konteinerā vecās avīzes, stikla burkas, apdilušas žaketītes un kartupeļu mizas.
Gribētu gan, bet nekas nesanāks ,it īpaši Bērzu alejā, jo ja ieliek durvīs koda atslēgu- priekš kaķiem, jo ir cilvēki , kuriem tas nav vajadzīgs - mūžīgi durvis vaļā, lauž, pa apstādījumiem bradā, pa zālienu taisa takas vienu pēc otras, pēc remota gada laikā jau sienas apsmērētas, pudeles samestas. Tur laikam iemitinājušies uz dzīvi parazīti. Ko vēl šķirot pudeles tas nav priekš mums.