Lūdzu lielāku atsaucību
Topošiem un esošiem vecākiem lūdzu aizpildiet anketu, lai palīdzētu attīstīt ideju un izveidot ogrē Veselības un rehabilitācijas centru bērniem. tajā ir paredzēts izveidot:
ūdenzdziedniecību zīdaiņiem, Bobota vingrošanu, masāžas, koriģējošo vingrošanu, dažādas lekcijas jauniem vecākiem, grūtnieču vingrošana, piesaistīt dažādus bērna speciālistus uz konsultāciju no bērnu klīniskās slimnīcas, Montesori pedagoģija un daudz kas vēl, tas viss vienā vietā, Ogrē. var apskatīties internetā, līdzīgs centrs ir "Stārķa ligzda"+ "veselības māja "Olīve", šo abu centru idejas tiks apvienotas.
anketa ir tikai paiīginstruments, tā palīdzēs motivēt un attīstīt šo centru. bet anketa var ļoti palīdzēt.
Anketa ir šeit: tā ir anonīma
http://www.e-formas.lv/f/0MZhu7cMHGyq97rK
Mīļš paldies vecākiem, kuri jau ir aizpildījuši un pozitīvi atbalsta šo ideju, arī ar savām idejām.
Man ir jautājumi. 1. kas ir tā Bobota vingrošana. 2. kāpēc viss notiek tik šausmīgā slepenības aizsegā(domāta anonimitāte). 3. un kāpēc viss ir " VIENĀ VIETĀ" - Ogrē(nevajag jau uzreiz tik rupji) Paldies
1. Anketas vienmēr ir anonīmas, tā tam ir jābūt
2. Ja proti apieties ar internetu tad, ieej googlē uzraksti Bobota vingrošana un izlasi
3. "Vienā vietā" nav tas pats kas pie "vienas vietas"
Bet paldies par to vienu vietu.
skaidrs, kas ir google?
Tev tiesham vajadzētu apmeklēt šādu Veseliibas centru - nu vismaz parbaudiitos,lai pasaka diagnozi :D
vai tad "nezināšana" var izraisīt kādas slimības ar... visi tik gudri, tik gudri...
Gints2...man patika atbilde par nezināšanu:-)))....jāprot arī pieiet visasam ar humoru....esmu ne tā Baiba,kas uzdeva jautājumu:-))
Gints2 ,tas centrs tev ari noderēs!!!busi tur pastavigs klients!!
Paldies visiem, bet lūdzu tos vecākus kuri vēl nav izteikuši savas vēlmes, lūdzu Jūs aizpildīt šo anketu, tas būs pozitīvs atbalsts. paldies