Leeti, kvalitativi apggeerbi !!!!
Kur var nopirkt drebes par adekvatu samaksu ?! Kurs tad ir labakais veikals - gerkena maajaa vai malkalnes pr pie tirgus !?
Labākais ir pretīm Jumim.Sliktākais-zem karstās maizes!!!
Zem karstas maizes, ir tas pats, kas dimanta maja ?! Kadas cenas ir preti jumim ?
Dimanta mājā vairs nav!!!
Gerkena mājā un Mālkalnes pr pie tirgus ir viena un tā pati firma.
Outlet veikalā kojās.
Kā tad labākais pretīm Jumim, cenas ir vispār nereāli augstas, ja par lietotu kurtku bērnam var prasīt 10 ls, nu tad piedodiet, tas nav normāli.
nu personīgi man patīk zem karstās maizes, it sevišķi kad atlaides.
Jaa, nu tas ir baigi daargi ! Kadas preces ir malkalnes pr, pie galas bodes ?
Nav ko meklēt "sistēmu" humpalās - ideāli vienādu preču taču nav. Manuprāt kā loterijā- var paveikties pa lēto nopirkt tiešām labu mantu, bet pārsvarā nolietota draza.
Varbuut kaads zinosss var sastaadiit Topu :) ???
Labais, humpalu tops :)
Labo humpalu tops :) Eksperti sarosaas :) !!!!
Ebay.de un vacijas eshopiem.
vai no usa eshopiem ja ir kads otra gala lai sūtītu pa lēno
Bet gribaas jau pacamdiit un pameeriit !
man patīk, atakl šī pati vecā tēma. Nu ko lai piebilst.... cik cilvēku, tik viedoļu. Man patīk gan pretīm Jumim, gan RDA. Degas briesmīgs ar savu vecmodīgumu, zem Karstās maizes mulsina smirdoņa... Dažkārt nākas izstaigāt visus veikalus, lai atrastu ko sirdij tīkamu. Bet ne jau par to ir stāsts....
Ints !!!!!!!! Vai tik neesi pats kāda veikala īpašnieks, ka tik bieži dalies domās par šo tēmu???? Vai pats esat nopircis bērnam ziemas jaku labas kvalitātes (es uzsveru labas kvalitātes) līdz 10 LS kādā no Ogres vai Rīgas veikaliem??? Ja esi kāds no veikalu saimniekiem, saki lūdzu, vabūt pie Tevis ir iespēja iegādāties puiku ziemas jaku uz 5 gadiem pa trīnīti?????
Ogres tirgu ir kiosks zemo cenu.
Vēl neapnika part šo tēmu runāt? Ir vairāk kā skaidrs, ka galvenie runātāji ir nevis klienti, bet gan veikalu īpašnieki.. Kam tikai prātā "neuzkrītoši" paslavēt savu veikalu, bet nopelt konkurentus. Murgs.
Kada starpiba reklama vai nereklama, pats galvenais, lai labas preces :)
www.baNNana.lv - liels mazlietotu un jaunu apģērbu, aksesuāru un apavu piedāvājums norādītajā interneta veikalā no kvalitatīvām firmām.
Piegāde 1.20 Ls visā Latvijas teritorijā 2-3 dienu laikā!
Katru dienu jauni produkti, ieskaties!