bernu veselība

Tā kā tiek gatavots projekts un piesaistīti Eiropas līdzekļi ir vajadzīga māmiņu palīdzība, lai aizpildītu nelielu aptaujas anketu, šajā anketā ir arī sīkāks apraksts par projekta idejām.Ja variet palīdzēt sūtiet atbildi uz e-pastu: druvleja@inbox.lv
Paldies par atsaucību.

Baiba , 2009-10-14 13:40:58

Ja gribi atsaucību, tad vai nu publicē jautājumus tepat un tad pārraksti atbildes, vai nu izvieto anketu kādā mājas lapā. Neviens tak nečakarēsies ar epastiem...

Iksiņa , 2009-10-14 13:50:21

Es neceru uz sliņķiem, tā ir brīvprātīga pieeja, bet viena no..... un nav obligāta.

Baiba , 2009-10-14 13:56:50

Iksiņa šodien nervoza :D Nu,tak nepildi,ja Tev neko nevajag...īdi vien tālāk,ka Ogree nekā nav,un nekas nenotiek ;)

to Iksiņai , 2009-10-14 15:15:43

Starp citu, es nekad nesūdzos, ka Ogrē nekas nav un nekas nenotiek :) Vienkārši ir muļķīgi cerēt uz atsaucību, pašam nepiepūloties.

Iksiņa , 2009-10-14 15:28:47

Anketu var aizpildīt šeit : http://www.e-formas.lv/f/0MZhu7cMHGyq97rK

BAIBA , 2009-10-14 16:13:53

šī ankešu savākšana ir vieglākais veids IKstiņa, par kurām pūlēm tu runā. Es pētījumus esmu ļoti daudz veikusi, tāpēc ankešu savākšana man nesagādā pūles.

Baiba , 2009-10-14 16:15:32

Par pūlēm - ielikt anketu kaut kur publiskā vietā, nevis likt cilvēkiem sūtīt kaut kādus pieprasījumus uz epastiem. Iedomājies, daudzi vēlas palikt anonīmi, bet vairumam e-pastos ir vārds un uzvārds.

Iksiņa , 2009-10-14 18:39:08

Ieskatījos anketā, bet netiku tālāk par "Kādu samaksu Jūs būtu gatavi maksāt par pakalpojumiem". Ko lai raksta sadaļā "Dažādu citu speciālistu apmeklējums"? Piemēram, par zobārsta apmeklējumu varu samaksāt arī līdz pat 70 ls (atkarībā no problēmas), bet par terapeita apmeklējumu vairāk kā ls 1 nemaz negribu maksāt (tam ir ģimenes ārsts). Tas pats ar ginekologu - ar ģimenes ārsta nosūtījumu pieņems tikpat kā par velti, man ir ļoti labs ārsts un prātā nenāk to mainīt. Kaut kā nepārdomāti tā anketa sastādīta... sadaļai par cenām vispār nav nozīmes.

Iksiņa , 2009-10-14 18:44:47

Tad arī ieraksti ka zobārsts 70 Ls, katram var ierakstīt savu cenu, izlasi līdz galam. Otrkārt ginekologs tur noteikti nebūs, tas ir bērnu aprūpes un rehabilitācijas centrs un vispār varēji nesākt to anketu pildīt, bet degunu iebāzt gribās un kritizēt citus arī.

to Ikstiņai no Baibas , 2009-10-14 19:14:27

Tu laikam nesaproti vārdu "piemēram" :) Un ja nespēj uztvert kritiku, tad labāk vispār neuzsākt kaut ko darīt... pieredze rāda, ka tie, kas kaut ko dara, visbiežāk tiek kritizēti. Lai veicas ar centra izveidi, bet tas tāds bīstams pasākums... valsts garantē bezmaksas pakalpojumus bērniem, tāpēc maksāt par zobārstu (ja vien tā nav platīšu likšana un līdzīgas manipulācijas), vai par pediatra apmeklējumu maz kas gribēs. Tāds centrs var izbraukt vienīgi uz tiem pakalpojumiem, kas ir par maksu arī citur. Vai uz ļoti specifiskiem pakalpojumiem, kas Ogrē nav (bet arī nav tik pieprasīti).

Iksiņa , 2009-10-14 19:38:26

Nu ko var ņemties,ja nedara slikti,dara atkal slikti...Iksiņa kā vienmēr "'visgudrākā''-tak ej un pati visu noorganizē,redzēsim kā būs.....Baibai cepuri nost-tā turpini!!!

Sabīne , 2009-10-20 11:08:31

Iksiņai kā vienmēr pat pašas pakaļa pakaļu plēš...

Draate , 2009-10-28 20:30:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet