Foto

Kur Ogrē var uztaisīt foto no digitālfoto uzņēmumiem???? Vai Skujiņa foto vairāk neeksistē???

Jurčiks , 2009-10-10 17:35:59

eksistē un kā vēl. vnk pārcēlies turpat pāri ielai uz aptiekas ēku

h , 2009-10-10 17:45:18

Un fotostudijā Rīgas ielā, ta nav Skujiņa, bet man tur ļoti patīk.

zika , 2009-10-10 18:00:12

Pie Nila var uztaisit foto un nofoķēties visadām vajadzībām,foršs salons un attieksme!
Tas ir pie Neste,kad brauc Ogre iekšā no šosejas!

... , 2009-10-10 18:42:54

Foto salons R12

! , 2009-10-10 18:43:22

pie Nila to vissuperīgākie bilžuki visiem dzīves gadījumiem,pārbaudīts daudz reizes.Ja gribat izskatīties par mūmiju ar izceltiem visiem sejas defektiem-ejiet pie skujiņa..arī pārbaudīts vairākas reizes.

solo , 2009-10-10 19:03:34

Ogrē taga ir trīs vietas . Pašā centrā uz APTIEKAS māju pārcēlies Skujiņa foto salons tur gan studija gan Bildes printē , Tad Rīgas 13 tas kas pie NESTE tanka un blakus vecajam tauta snama ir R13 studija kur Nils saimnieki un studija ar viņam tur neliela . Nu un Trikotāžas kombinātā ir Ogres foto kluba lielā studija ~70m2 foto studija tas ir 2,5x lielāka nekā Skujiņam un Nilam kopā . Tiesa tur var pasūtīt tikai individuālas sesijas pie konkretiem meistariem , no ielas un "Jebkurš" tur nevar tikt :) Smaklāk var reku paskatīties palasīties par viņu jauno studiju http://www.ogresbalss.lv/?p=355

Lunis , 2009-10-10 19:08:25

Dīvaini.Nu man tas nederēs, jo esmu no ielas.

zika , 2009-10-10 20:29:31

solo , 2009-10-10 19:03:34 : Tās kuras "Taupīgas" mēdz staigāt "Kur lētāk" tās kurām vairāk intresē kas vairāk individuāls pasūta individuālas sesijas pie pārbaudītiem meistariem , Ogrē tādu ir pietiekami daudz ne tikai Skujiņš vai Nils ir arī Sundew pie kuras ir rinda un vēl vismaz 3-4 :) Bet jā ja "No ielas" tad Nils tiešām ir INTRESANTĀKS :) Kā jau teicu Fotoklūbā ir sava liela studija ar lielākām iespējām nekā Skujiņam un Nailam taka izvēle istenībā ir visai plašā var izvēlēties plaša spekta maistarus sākot no "Glamour un Trash lidz Soft/hard xxx"

Lunis , 2009-10-10 21:36:01

Man reiz pirms gadiem ARSā zoba rentgena kvītī ierakstīja "pacients no ielas":)
Bet Nils patiesi ir labs fotogrāfs.

Dore , 2009-10-10 21:39:49

Dore : Jā piekrītu ir gan labs man ar patīk , bet starp "No ielas un Individuāls pasūtijums" ir liela atšķirība , piemēram ja tev bizness ir pietiekami pašs un intensīvs kā Skujiņa salonā kur cilvēki nāk un iet viens pēc otra tad tur sarežģīti gribēt pārāk individuālu pieju jo arī cenas ir citas . Nilam klientu plūsma ir vismaz 3x mazāka kā pie Skujiņā lidz ar to Laika vairāk bet arī cena lielāka . Piemēram tāds variants kā es te skatos Ogres studijas salonā kur čaļi kalendārā sarakstijuši ka viena sesija 2-3h nu tad var arī riktīgi pastrādāt :):) Es piemēram savus klientus ņemu ne mazāk kā uz 2-3h ja bez grimmētājām un stilistēm , ja ar vissu grimmu un frizūrām tad droši var rēķināties pusi dienas vismaz :):) Cenas tāpēc ar attiecīgas un no ielas neņem:):)

Lunis , 2009-10-10 22:07:17

Nu re kļūst skaidrs, ka iespējas ir.

zika , 2009-10-10 23:12:39

Luni - bet te jau ir arī jautājums par attieksmi. Atceros reizi, kad klīdu Rīgā pa veikaliem un nauda "spieda kabatu" - tā bija, un bija vēlme ko konkrētu nopirkt. Es biju gatava maksāt par savu atbilstošo vēlmes piepildījumu tik, cik man prasīs. Bet ieejot veikalā, kur pārdevējas truli blenž un auksti vērtē - ārēji atbilsti vai neatbilsti mūsu standartam - man kļuva vienkārši pretīgi. Domāju - es jums esmu tūlīt gatava maksāt pietiekami lielu naudu, bet jūs te tēlojat nezin ko - nu i nevajag, negribu bojāt savu garīgo.
Ir ārzemju pieredze - tur pēc izskata nevērtē, jo viņi nezina, cik tam prastā izskata cilvēkam ir naudas makā un cik viņš ir par savu vēlmi gatavs maksāt.
Bet attiecībā uz fotografēšanu - par laiku, naudu utt., domāju, - var vienoties pēc iespējām. Ja vēlreiz pozitīvā nozīmē minu Nilu - viņam ir cilvēciska attieksme.

Dore , 2009-10-10 23:49:49

zika : Iespējas ir VIENMĒR , jautājums vai ir VELME izmantot tās :) Klients jau būtībā neizvēkās LABĀKO bet gan "Tuvāko @ lētāko" , no burtisk 90% dzirdu "Skujiņs tas nav kruta Nils tas ir Ooooo!!" tik nez kāpēc Skujiņam kurš "Neesot kruta" klienti un pasūtitāji ir VIENMĒR cik es tur nāku , bet Nilam kurš nenoliegšu arī man škiet daudz radošāks KLIENTU ir vairākas reizes mazāk , godīg sakot NE REIZI neesmu sastapis tur jebkādus klientus kautgan bildes esmu rezdējis ļoti foršas. Ko tas nozīmē KLIENTS izvēlās pēc CENAS / ĒRTĪBĀM :):) To pašu varu taikt arī par Fotokluba Studiju , spriežot pēc "Studijas Aizņemtības kalēndāra" to pamatā noslogo puiši un meitenes kas taisa "Vienkaršas muļķigas bildiņas" pa mazu naudiņu vai vispār par brīvu , tie kas ir MEISTARI tiem ir vismaz 3-4 x mazāk klientu bet tosties uz 3-4x ilgāku laiku:):) Secinājums tas pats kas ar lētāku nekvalitātīvāku pārtiku ies un pirks LĒTU ŠTRUNTU nekā DĀRGĀKU LABĀKU bet tai pašā laikā kunkstēs par "Līmeni" :):)

Lunis , 2009-10-10 23:58:12

Dore : Oi nu šite tev taisnība , dzīvodams ilgus gadus ārpus saulainās dzimtenes šito esmu baig labi ievērojis ka pie mums KLIENTUS VĒRTĒ :):) Šito man iemācija mani Vācu meistari arī mani radi , mums algsviens kāds ir klients mums galvenais ir ka viņš nes savu naudu :):) Pietam jāņem vērā ka Eiropā ļoti turīgs cilvēks no parasta pensionāra daudz neatšķirās VIZULĀLI da i paradumos arī :):) Siebietes var atškirt diezgan vienkarši Rokas @ veļa :):) Vēciem retu reizi gadās ka nodod ĻOTI dargs pulkstenis , pats savām acīm redzēju kā divas izkāmējušas kazas gandrīz vai izdzina no kautkāda mulķiga Kubusa paplukušu onkuli turš tur šām prašņājās par visādiem uzvalkiem un aizpagājušās seznas mēteļiem , tik maza nianse onkulam uz rokas bij tāds "Pavienkarša" paskata baltmetāla pukstenis uz saviem 10 t Eur vismaz , mūsu "Pradavalkas" neko vairāk neatšķir kā lētāko zelta Govsķedi ap kaklu par DARGU neuzsskata:):) Tāpēc man ar algsviens ilgi krāta naudiņa vai vienu pusdienu cena VISI GODĀJAMI KLIENTI :)

Lunis , 2009-10-11 00:12:26

Kas jūsu mājaslapai noticis?

aksels , 2009-10-11 00:24:45

kas ir noticis?!

A , 2009-10-11 01:17:45

Kam kas noticis ?

Lunis , 2009-10-11 01:18:56

man gan nepatīk Nils,biju kāmēr Skujiņa salons bija ciet.Ļoti nelaipns tas Nils un nemāk pieklājīgi pastāstīt un atbildēt un cenas protams arī augstākas.Labi ka Skujiņš ir atgriezies.

aija , 2009-10-11 16:58:44

es tev luni varu atbildēt,kapēc Nilam ir mazāk klientu nekā Skujiņam.Tapēc,ka viņa fotostudija atrodas ļooooooti neejošā vietā biznesam.Pati uzzināju par Nilu tikai no draugiem,pat nebiju iedomājusies,ka tur var bildēties,kaut gan regulāri braucu garām.

solo , 2009-10-11 17:36:39

Tieši ar to pēdējoreiz sastapos Skujiņa salonā - totāla vienaldzība, kā bilde sanāks, un kopš tā laika eju tikai pie Nila.

>aijai , 2009-10-11 17:58:03

Piekrītu, ka Nilam nav laba reklāma. Varu piedāvāt reklāmas pakalpojumus.

zika , 2009-10-11 18:02:47

P.S un Skujiņš cik zinu savu bisnesu uzsāka pirmais un viņš ir atpazīstamāks un kā jau te minēja citi tādu Nilu nemaz nezina.Bet žēl.

zika , 2009-10-11 18:04:12

zika : Tev nav taisnība , tik mazā miestā kā Ogre labākā reklāma ir "Klientu atsauksmes" man piemēram nekad VISPĀR nav bijusi nakāda reklāma par cik es daudzus gadus regulāri nedzīvoju LV , taču par klientu trūkumu nesūdzos :) Nilam tieši tā arī gandrīz vienīgā reklāma ir klientu atsauksmes , bet manuprāt svarīga ir nevis kvantitāte bet gan TAS vai tas ko tu taisi tev pašam patīk , LIELĀ biznesā tas nav iespējams vienkārši ļoti daudz CILVĒKU un daudz tādu ko labāk vispār nekad nebūtu saticis , a mazā biznessā kur tevi reklamē iepriekšējie klienti ar kuriem tu esi labi pastrādājis OO tā ir cita lieta PRIEKS STRĀDĀT :):) Es strādāju vienīgi ar cilvēkiem kurus iesakā kāds no maniem iepriekšejiem klientiem vai pažiņām , ar publiku NO IELAS es principā nestrādāju mani tā neintresē :):) A Skujiņš spiests strādāt ar VISIEM kas pat uz kājām neturās un smird pa gabalu :) Taka tā KAM māte kam meita kam kleita:):)

Lunis , 2009-10-11 19:55:17

zika : Atšķirībā no Nila konkurenti reklamējās braši , reku gan Fotoklubs http://www.fotoklubsogre.lv gan skujiņs http://www.fotosalons.lv

Lunis , 2009-10-11 20:08:55

Tieši es arī par Nilu uzzināju no draugiem.Un reklamēju protams viņu atkal saviem draugiem. Tā viš ir.Labāka reklāma vai antireklāma par tevi ir no cilvēkiem ar kuriem esi ticies.

zika , 2009-10-11 21:24:39

zika : Tāds reklāmas veids pats labākais efektīgākais un racionālākais , ja negrib "Baig strādāt" un beigās viss pie kājas un "Kā sanāk" :):) Bet nu no izvēles un "Iespēju" viedokļa TAUTAI tas protams seviški labi nav , vaig PLAŠI SKAĻI VISĀS MALĀS lai publikai ir "Izvēle" :):)

Lunis , 2009-10-11 23:32:52

Foto un bildes Ogrē var izgatavot fotosalonā Brīvības 22. Ja slinkums iet, tad bildes var nosūtīt lapā http://www.fotobildes.lv Saņemt gan jāiet pašam :)

grāfs , 2017-03-23 15:18:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet